Criteriul National

De ce sa cumparati camere de supraveghere video de la un magazin specializat?

De ce sa cumparati camere de supraveghere video de la un magazin specializat?
ianuarie 13
17:47 2017

Conform statisticilor, rata furturilor este in continua crestere. Daca nu aveti un garaj prorpriu, oricand va puteti gasi masina zgariata in parcare.

Sau poate ca ai vorbit cu un prieten si acesta  ti-a spus ca este mult mai linistit de cand si-a montat camere de exterior in curte.

Solutia este acum la indemana.

Daca te-ai saturat sa tot stai cu grija la tot ceea ce se intampla acasa, este timpul sa va montati camere de supraveghere video.

Urmatoarea intrebare la care in mod sigur va veti gandi este: „De unde ar trebui sa cumpar camere de supraveghere video?” Raspunsul cel mai bun: intotdeauna sa cumparati camere de supraveghere video de la un magazin specializat cum este Zonalert.

In cele ce urmeaza va vom argumenta aceasta afirmatie.

Cautand ata in mediul mediul offline, cat si in cel online, cu siguranta ca veti gasi magazine universale care au pe langa alte tipuri de produse si camere de supraveghere, DVR-uri si accesoriile necesare punerii acestora in functiune.

Dar daca nu va pricepeti cat de cat la monitorizarea video, avem o veste proasta: ati dat banii degeaba pe un sistem de supraveghere, pentru ca nu veti sti cum sa il montati, sa il setati sau sa il accesati prin internet.

Iar aceasta este principala idee pe care incercam sa o subliniem. Magazinul de camere de supraveghere video Zonalert nu doar ca vinde camere supraveghere profesionale pentru interior si exterior, dar ca si cumparator ai posibilitatea sa suni si sa pui intrebari cu privire la problema legata de instalarea sau setarea echipamentului achizitionat.

Garantam ca totul se va solutiona in mai putin de o ora. Ce faceti in schimb daca ati facut achizitia de la un magazin de electronice general si doriti sa puneti o intrebare? In nouazecisinoua la suta din cazuri nu are cine sa va ajute, personalul din vanzari nefiind specializat si pregatit corespunzator.

Toti clientii care cumpara camerele de supraveghere video Zonalert beneficiaza de suport tehnic gratuit.

Camere de supraveghere video sunt astazi mai utile si mai accesibile la pret ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila atat pentru supravegherea zonelor interioare, cat si exterioare.

Securitatea completa a oricarei cladiri sau proprietati nu poate fi asigurata fara un sistem de supraveghere video eficient, care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari organelor competente, daca este cazul. Stocarea informatiilor poate fi facuta local,pe hard diskul propriu, sau pe calculatoare aflate la distanta.

Vizionarea imaginilor se poate face de la orice calculator legat in reteaua locala, folosind un browser WEB, gen Internet Explorer sau Mozilla Firefox, sau direct de pe orice smartphone in timp real prin Internet. De asemenea, sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie.

Cand aveti in vedere instalarea unui sistem de supraveghere video trebuie mai intai sa alegeti tipul de camera ce se va potrivi cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Camerele de supraveghere video Zonalert vin in acest sens in intampinarea dumneavoastra, oferta fiind diversificata, atat pentru pentru uz rezidential, cat si alege produsele profesionale, care vor aduce conceptul de calitate maxima si durabilitate.

Pentru camerele de interior, un aspect important de luat in calcul este aspectul, in functie de estetica proprietatii dumneavoastra, unele produse potrivindu-se mai bine decat altele. In ceea ce priveste camerele de exterior, trebuie in primul rand sa luati in considerare luminile din afara cladirii.

Daca ele vor fi utilizate pe timp de noapte, neaparat trebuie aleasa o camera cu capabilitati de infrarosu.

Camerele de supraveghere video Zonalert asigura cele mai exigente cerinte de complexitate si calitate prin solutii profesionale de monitorizare video a obiectivelor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo