Criteriul National

De ce sa cumperi o geanta frigorifica?

De ce sa cumperi o geanta frigorifica?
iunie 27
10:57 2021

O astfel de geanta care mentine alimentele reci pentru mai mult timp este usor de utilizat pentru ca nu cantareste foarte mult. Nu acelasi lucru este valabil in cazul lazilor frigorifice care sunt voluminoase si grele. Prin urmare, o geanta frigorifica este mai simplu de folosit si o poti incarca in cateva secunde. Se deschide si se inchide foarte repede atunci cand ai nevoie.

De asemenea, poti folosi pastile cu gel inghetate in prealabil la congelator pe care sa le asezi langa alimentele din interior pe care vrei sa le mentii reci pentru mai mult timp. Aceste genti frigorifice functioneaza foarte bine pentru bauturi atunci cand mergeti la picnic, pentru alimente, sandwishuri si alte preparate (inclusiv carne) – daca vrei sa faci gratarul la iarba verde.

Geanta frigorifica este atat de usor de folosit ca nici nu o vei simti.

Geanta frigorifica pentru plaja

Mergi la plaja si vrei sa iei cu tine sucuri, bere si alte bauturi pe care sa le mentii la rece? Sau poate ai planificat sa iei cu tine sandwishuri sanatoase pregatite cu carne si salata. Astfel, nu va mai fi nevoie sa cumperi mai scump de pe plaja, sa te ineci in alimente mai putin sanatoase sau sa pleci de pe plaja ca sa-ti cauti de mancare la ora de pranz. Cu o geanta frigorifica aproape, ai la tine mancarea necesara pentru tine si pentru cei care te insotesc. Daca esti si cu cei mici, este si mai bine.

Mersul la plaja este distractiv, dar daca trebuie sa cari cu tine o lada frigorifica nu mai este atat de distractiv. S-ar putea sa crezi ca e in regula, dar la sfarsitul zilei o sa cari din nou lada frigorifica inapoi la masina. Din acest motiv, o geanta frigorifica este mai practica decat o lada frigorifica. Doar prinde geanta frigorifica pe umar, la fel ca si prosopul si ai mainile libere.

Geanta frigorifica atunci cand mergi cu barca

O alta utilizare ingenioasa pentru geanta frigorifica este atunci cand mergi cu barca. In loc sa cari cu tine o lada frigorifica, o geanta este mult mai usoara si versatila. Poti merge la pescuit sau sa petreci mai multe ore pe o ambarcatiune pe un lac. Va fi minunat sa ai la indemana bauturile si gustarile reci pe care ti le doresti.

Geanta frigorifica atunci cand mergi la picnic

Poate ca una din cele mai frecvente utilizare ale unei genti frigorifice este atunci cand mergi la picnic in parc, la padure sau spre munte, undeva departe de casa. Comanda acum o geanta frigorifica de la market365.ro si esti acoperit. Avem genti frigorifice care se livreaza cu tot cu pastile de racire, ideale pentru mentinerea alimentelor in cea mai buna stare pentru consum.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul