Criteriul National

De ce sa implementezi Charisma ERP pentru Facturare Electronica

De ce sa implementezi Charisma ERP pentru Facturare Electronica
februarie 10
13:04 2017

Imbunatatirea facilitatilor oferite catre clientii unei companii ocupa un loc primordial in mentinerea unui nivel inalt de satisfactie si fidelizarea acestora. Un modul ERP de facturare electronica imbunatateste comunicarea cu clientii si furnizorii companiei, reprezinta si cea mai buna solutie prin care se reduc costurile de emitere si administrare a acestora, dar care ajuta si la protejarea mediului inconjurator, principala grija in secolul XXI.

Astfel, TotalSoft, o companie care dezvolta sisteme informatice integrate, ofera un modul de facturare electronica modern, inglobat in Charisma ERP, acreditat si incadrat in legislatia in vigoare (conform cu HG nr. 20/2013 si OG nr. 8/2013).

 

Prin implementarea unui modul ERP de facturare electronica, o companie obtine urmatoarele avantaje:

 • isi reduce costurile de emitere si de transmitere a facturilor cu 85%;
 • are acces rapid, online, la facturile generate si arhivate electronic;
 • elimina riscul pierderii facturilor;
 • beneficiaza de securitatea ridicata a documentelor;
 • isi faciliteaza procesul de transmitere a facturilor – care va fi mai rapid si in conditii optime.

Pentru aceste avantaje, companiile care doresc sa isi eficientizeze activitatea si sa aiba o arhiva sigura au ales sa implementeze un modul de facturare electronica oferit de Charisma ERP. Printre cei mai importanti clienti ai acestui sistem ERP se numara Reteau Privata de Sanatate Regina Maris.

 
Beneficii operationale si financiare obtinute din implementarea modulului de facturare electronica oferit de Charisma ERP

Orice companie isi doreste sa atraga noi clienti, dar si sa ii fidelizeze pe cei existenti, stie ca implementarea unui modul de facturare electronica ii poate aduce beneficii uriase in eficientizarea muncii rutiniere, dar si in pastrarea unei arhive automate a facturilor, fara riscul pierderii numarului de ordine.

O serie de beneficii oferite de modulul ERP de facturare electronica le ajuta pe companii sa isi pastreze atat avantajul competitiv, cat si:

 • sa-si recupereze rapid investitia – prin emiterea unui numar nelimitat de facturi electronice la un cost unitar cu 75% mai mic;
 • sa isi structureze eficient documentele pentru audit;
 • sa isi imbunatateasca relatia cu clientii – prin simplificarea procesului de facturare si reducerea timpului de transmitere, prin implementarea prompta a politicilor de discount, prin cresterea achizitiilor si a vanzarilor;
 • sa isi creasca cash managementul
 • modulul facturare electronica al Charisma ERP faciliteaza reconcilierea contabila;
 • solutia oferita de Charisma ERP ofera acoperire legala in caz de litigiu – facturile semnate electronic si marcate temporal au aceeasi valoare juridica ca cele pe hartie.

 
Printre componentele solutiei de facturare electronica se numara:

1. Charisma ERP –ofera informatia necesara emiterii facturilor electronice.

2. Charisma Electronic Invoicing Connector – permite stabilirea partenerilor catre care se face facturarea electronica, exporta facturile catre serverul de arhivare, iar stocarea lor se face prin intermediul infrastructurii tehnice a companiei.
Pentru mai multe informatii despre modulul de facturare electronica al Charisma ERP, te asteptam si pe site.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul