Criteriul National

De ce sa implementezi Charisma ERP pentru Facturare Electronica

De ce sa implementezi Charisma ERP pentru Facturare Electronica
februarie 10
13:04 2017

Imbunatatirea facilitatilor oferite catre clientii unei companii ocupa un loc primordial in mentinerea unui nivel inalt de satisfactie si fidelizarea acestora. Un modul ERP de facturare electronica imbunatateste comunicarea cu clientii si furnizorii companiei, reprezinta si cea mai buna solutie prin care se reduc costurile de emitere si administrare a acestora, dar care ajuta si la protejarea mediului inconjurator, principala grija in secolul XXI.

Astfel, TotalSoft, o companie care dezvolta sisteme informatice integrate, ofera un modul de facturare electronica modern, inglobat in Charisma ERP, acreditat si incadrat in legislatia in vigoare (conform cu HG nr. 20/2013 si OG nr. 8/2013).

 

Prin implementarea unui modul ERP de facturare electronica, o companie obtine urmatoarele avantaje:

 • isi reduce costurile de emitere si de transmitere a facturilor cu 85%;
 • are acces rapid, online, la facturile generate si arhivate electronic;
 • elimina riscul pierderii facturilor;
 • beneficiaza de securitatea ridicata a documentelor;
 • isi faciliteaza procesul de transmitere a facturilor – care va fi mai rapid si in conditii optime.

Pentru aceste avantaje, companiile care doresc sa isi eficientizeze activitatea si sa aiba o arhiva sigura au ales sa implementeze un modul de facturare electronica oferit de Charisma ERP. Printre cei mai importanti clienti ai acestui sistem ERP se numara Reteau Privata de Sanatate Regina Maris.

 
Beneficii operationale si financiare obtinute din implementarea modulului de facturare electronica oferit de Charisma ERP

Orice companie isi doreste sa atraga noi clienti, dar si sa ii fidelizeze pe cei existenti, stie ca implementarea unui modul de facturare electronica ii poate aduce beneficii uriase in eficientizarea muncii rutiniere, dar si in pastrarea unei arhive automate a facturilor, fara riscul pierderii numarului de ordine.

O serie de beneficii oferite de modulul ERP de facturare electronica le ajuta pe companii sa isi pastreze atat avantajul competitiv, cat si:

 • sa-si recupereze rapid investitia – prin emiterea unui numar nelimitat de facturi electronice la un cost unitar cu 75% mai mic;
 • sa isi structureze eficient documentele pentru audit;
 • sa isi imbunatateasca relatia cu clientii – prin simplificarea procesului de facturare si reducerea timpului de transmitere, prin implementarea prompta a politicilor de discount, prin cresterea achizitiilor si a vanzarilor;
 • sa isi creasca cash managementul
 • modulul facturare electronica al Charisma ERP faciliteaza reconcilierea contabila;
 • solutia oferita de Charisma ERP ofera acoperire legala in caz de litigiu – facturile semnate electronic si marcate temporal au aceeasi valoare juridica ca cele pe hartie.

 
Printre componentele solutiei de facturare electronica se numara:

1. Charisma ERP –ofera informatia necesara emiterii facturilor electronice.

2. Charisma Electronic Invoicing Connector – permite stabilirea partenerilor catre care se face facturarea electronica, exporta facturile catre serverul de arhivare, iar stocarea lor se face prin intermediul infrastructurii tehnice a companiei.
Pentru mai multe informatii despre modulul de facturare electronica al Charisma ERP, te asteptam si pe site.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro