Criteriul National

De ce sa implementezi Charisma ERP pentru Facturare Electronica

De ce sa implementezi Charisma ERP pentru Facturare Electronica
februarie 10
13:04 2017

Imbunatatirea facilitatilor oferite catre clientii unei companii ocupa un loc primordial in mentinerea unui nivel inalt de satisfactie si fidelizarea acestora. Un modul ERP de facturare electronica imbunatateste comunicarea cu clientii si furnizorii companiei, reprezinta si cea mai buna solutie prin care se reduc costurile de emitere si administrare a acestora, dar care ajuta si la protejarea mediului inconjurator, principala grija in secolul XXI.

Astfel, TotalSoft, o companie care dezvolta sisteme informatice integrate, ofera un modul de facturare electronica modern, inglobat in Charisma ERP, acreditat si incadrat in legislatia in vigoare (conform cu HG nr. 20/2013 si OG nr. 8/2013).

 

Prin implementarea unui modul ERP de facturare electronica, o companie obtine urmatoarele avantaje:

 • isi reduce costurile de emitere si de transmitere a facturilor cu 85%;
 • are acces rapid, online, la facturile generate si arhivate electronic;
 • elimina riscul pierderii facturilor;
 • beneficiaza de securitatea ridicata a documentelor;
 • isi faciliteaza procesul de transmitere a facturilor – care va fi mai rapid si in conditii optime.

Pentru aceste avantaje, companiile care doresc sa isi eficientizeze activitatea si sa aiba o arhiva sigura au ales sa implementeze un modul de facturare electronica oferit de Charisma ERP. Printre cei mai importanti clienti ai acestui sistem ERP se numara Reteau Privata de Sanatate Regina Maris.

 
Beneficii operationale si financiare obtinute din implementarea modulului de facturare electronica oferit de Charisma ERP

Orice companie isi doreste sa atraga noi clienti, dar si sa ii fidelizeze pe cei existenti, stie ca implementarea unui modul de facturare electronica ii poate aduce beneficii uriase in eficientizarea muncii rutiniere, dar si in pastrarea unei arhive automate a facturilor, fara riscul pierderii numarului de ordine.

O serie de beneficii oferite de modulul ERP de facturare electronica le ajuta pe companii sa isi pastreze atat avantajul competitiv, cat si:

 • sa-si recupereze rapid investitia – prin emiterea unui numar nelimitat de facturi electronice la un cost unitar cu 75% mai mic;
 • sa isi structureze eficient documentele pentru audit;
 • sa isi imbunatateasca relatia cu clientii – prin simplificarea procesului de facturare si reducerea timpului de transmitere, prin implementarea prompta a politicilor de discount, prin cresterea achizitiilor si a vanzarilor;
 • sa isi creasca cash managementul
 • modulul facturare electronica al Charisma ERP faciliteaza reconcilierea contabila;
 • solutia oferita de Charisma ERP ofera acoperire legala in caz de litigiu – facturile semnate electronic si marcate temporal au aceeasi valoare juridica ca cele pe hartie.

 
Printre componentele solutiei de facturare electronica se numara:

1. Charisma ERP –ofera informatia necesara emiterii facturilor electronice.

2. Charisma Electronic Invoicing Connector – permite stabilirea partenerilor catre care se face facturarea electronica, exporta facturile catre serverul de arhivare, iar stocarea lor se face prin intermediul infrastructurii tehnice a companiei.
Pentru mai multe informatii despre modulul de facturare electronica al Charisma ERP, te asteptam si pe site.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

iAgency

iAgency

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo