Criteriul National

De ce sa inchiriezi un cort de receptie mare pentru festivitatile tale?

De ce sa inchiriezi un cort de receptie mare pentru festivitatile tale?
septembrie 28
14:33 2021

Daca intentionezi sa organizezi un eveniment pe scara larga, care necesita un loc spatios, serviciul de inchirieri corturi este o optiune care ofera multe avantaje.

Avantajele unui cort mare

Pentru a sarbatori in mod corespunzator momentele de fericire din viata privata sau evenimentele profesionale, inchirierea unui cort mare este solutia ideala pentru festivitatile in aer liber, cum ar fi:

  • Nunta in aer liber: Inchirierea unui cort mare pentru nunta este o optiune ideala pentru organizarea festivitatilor in totala libertate in gradina familiei sau in locul ales. Pentru a face acest lucru, de preferinta, opteaza pentru terenuri cu o panta care nu depaseste 5%.
  • Petrecere la firma si zile de deschidere: sarbatoreste succesul profesional al afacerii tale sau prezinta serviciile tale publicului prin instalarea unui cort de receptie XXL in parcarea firmei tale!
  • Botez: Organizarea unei comuniuni sau a unei sarbatori laice in aer liber in cadrul unei familii numeroase este acum posibila. Lasati copiii sa se distreze afara si sa se bucure de o atmosfera prietenoasa, intre voi.
  • Balul satului: in Romania, traditia targurilor este inca foarte prezenta. Un cort mare poate gazdui si puncta aceste evenimente foarte importante pentru viata unui sat si pentru adunarea locuitorilor sai.
  • Petrecere in gradina sau targ de lux: Primavara sau vara, planifica-ti petrecerea in gradina si bucura-te de activitati in aer liber, oferind in acelasi timp o zona de relaxare si un bar protejat de soare si de vreme rea.

Un spatiu de gala cu o capacitate confortabila

Suprafata mare de corturi de petrecere este disponibila in diferite formate. Intotdeauna latime de 8 metri, lungimea lor variaza in functie de nevoile organizatiei. Pentru o petrecere de peste o suta de invitati, dimensiunea incepe de la 15 metri, ajungand la 55 de metri in cazul unui eveniment de pana la 400 de persoane.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul