Criteriul National

De ce să investești într-un aspirator cu filtrare în apă?

De ce să investești într-un aspirator cu filtrare în apă?
noiembrie 15
16:47 2021

Aspiratorul reprezintă cel mai de nădejde ajutor de care poți beneficia în timpul curățeniei, iar după cum curățenia joacă un rol foarte important în ceea ce privește confortul și siguranța pe care propria locuință ni le oferă, este de la sine înțeles faptul că un aspirator performant este recomandat.

Doar că astăzi oferta de aspiratoare este mai bogată ca niciodată, așa că alegerea unui aspirator performant nu este chiar atât de ușor de făcut. Sunt numeroase modele pe piață și numeroase aspecte de care trebuie să ții cont, așa că această alegere te poate copleși.

Puterea aspiratorului reprezintă un criteriu foarte important, așa că va reprezenta unul dintre aspectele de bază de care vei ține cont atunci când îți cumperi aspiratorul. La fel de important este însă și sistemul de filtrare, aspect care din păcate este adesea ignorat. Din acest punct de vedere, cea mai bună alegere pe care o poți face este un aspirator cu filtrare în apă.

De ce ar trebui să investești și tu într-un aspirator cu filtrare în apă? Vei descoperi motivele în rândurile imediat următoare:

Este cel mai eficient sistem de filtrare prin apă cu care un aspirator poate fi dotat

De multe ori, atunci când folosești un aspirator cu sistem de filtrare în apă banal, o bună parte a prafului aspirat va fi împrăștiat înapoi prin cameră. Iar asta din cauza sistemului de filtrare ineficient. Prin urmare, aspirarea va fi în zadar, pentru că praful se va așeza înapoi la fel precum înainte. În plus, pot apărea alergiile și alte probleme de sănătate.

Ei bine, iată un prim motiv pentru care ar trebui să investești într-un aspirator cu sistem de filtrare în apă. Acesta este de departe cel mai eficient sistem de filtrare, particulele de praf și mizeria în general fiind anihilată de apa folosită pentru filtrare, iar astfel vei obține o locuință perfect igienizată și mai ales curată.

Vei scăpa de alergii

Dacă ai probleme cu alergiile, ai toate motivele să investești în achiziționarea unui astfel de aspirator. Așa cum spuneam și mai sus, eficiența sa este la cel mai înalt nivel, având așadar caracter antialergic, eliminând alergenii și scăpându-te de atât de supărătoarele alergii.

Vei putea folosi aspiratorul fără teama că nu vei mai putea scăpa de strănut sau de alte simptome ale alergiei.

Nu este o investiție foarte costisitoare

Citind despre toate aceste avantaje pe care filtrarea în apă le garantează, te poți gândi că un astfel de aspirator are un preț pe care nu ți-l poți permite. Ei bine, nimic mai greșit.

Aspiratoarele cu filtrare în apă nu sunt cu mult mai scumpe decât modelele obișnuite, iar dat fiind numărul mare de beneficii pe care acest sistem le garantează, putem spune fără rețineri că merită să faci orice efort pentru a-ți achiziționa un astfel de aspirator.

Documentează-te și vei vedea că nu trebuie să faci un foarte mare sacrificiu pentru a-ți permite un astfel de aspirator.

Este ușor de întreținut

După ce ai terminat de aspirat, îți va fi foarte ușor să îndepărtezi mizeria acumulată, iar aspiratorul în sine va fi mai curat decât un aspirator obișnuit. Spălarea filtrului se face cu ușurință, așa că întreținerea aspiratorului nu îți va provoca deloc bătăi de cap, ci dimpotrivă, se va dovedi a fi floare la ureche.

Acestea sunt așadar câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să investești în achiziționarea unui aspirator cu filtrare în apă. Dacă vei face acest pas, vei descoperi apoi numeroase alte avantaje și îți vei mulțumi pentru achiziția făcută, concluzionând că ai făcut cea mai bună alegere cu putință.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul