Criteriul National

De ce sa iti cumperi cauciucuri de iarna, vara?

De ce sa iti cumperi cauciucuri de iarna, vara?
iunie 22
18:30 2020

In Romania legile sunt foarte stricte in ceea ce priveste utilizarea de cauciucuri de iarna si astfel, din data de 1 noiembrie aceste anvelope ar trebui sa se afle pe masina deja. Pana in noimebrie mai sunt insa cateva luni si foarte multe persoane aleg sa cumpere anvelopele in ultimul moment, in niciun caz vara, desi sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa faci o astfel de alegere si sa iti cumperi anvelopele de acum pentru la iarna.

Se spune ca orice om gospodar vara isi face sanie si iarna isi face car, iar acest lucru se aplica si pentru anvelopele de iarna.

Preturile sunt mai mici pentru cauciucuri de iarna

Se stie deja ca atunci cand se apropie perioada de montare a cauciucurilor de iarna preturile explodeaza. Este normal pentru ca toata lumea descopera ca are nevoie de cele mai bune anvelope de iarna ieftine. Atunci cand stii de acum ca vei avea nevoie de la iarna de anvelope noi, tot ce trebuie sa faci este sa profiti de preturile mici din timpul verii, astfel incat sa poti scapa mult mai iefint. In cazul in care prinzi marfa de pe stocul trecut cu siguranta vei observa avantajele in ceea ce priveste costurile.

Poti evita lipsa stocurilor

Pentru ca toata lumea se inghesuie sa cumpere anvelope de iarna in ultima clipa este foarte posibil sa in noiembrie sa descoperi ca nu mai sunt stocuri pentru ca toti au luat cu asalt magazinele. Legea te obliga sa ai anvelopele de iarna montate doar atunci cand trebuie sa intrii pe o zona de drum cu gheata si poliei, iar in Romania nu mai avem nicio certitudine in ceea ce priveste iarna. Uneori poti sa te trezesti cu zapada dimineata chiar daca la Meteo spuneau ca este soare si in momentul in care vrei sa ocmanzi cauciucurile poti avea o surpriza si poti vedea ca stocurile sunt goale. Cel mai bine este sa iti cumperi anvelopele din timp.

Cumparand din timp gasesti mai multe produse de calitate

In momentul in care iti cumperi anvelopele de vara pentru iarna, ai acces la mai multe produse de calitate, avand in vedere ideea pe care tocmai am enuntat-o mai sus. Magazinele nu aduc foarte multe anvelope scumpe pentru ca nici cererea pentru ele nu este mare, ceea ce inseamna ca vei descoperi ca acestea sunt deja vandute atunci cand intrii in noiembrie sa le cumperi. Daca vrei sa prinzi un set de anvelope premium tot ce trebuie sa faci este sa le cumperi din timp. In plus, cumparandu-le devreme ai suficient timp sa te documentezi pentru a alege cele mai bune cauciucuri de iarna din ofertele online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul