Criteriul National

De ce sa iti cumperi o hota decorativa ?

De ce sa iti cumperi o hota decorativa ?
ianuarie 24
14:43 2018

Nimic nu arata mai frumos in bucatarie decat o hota decorativa asezata pe centrul mobilei. II da un aer elegant. Iar daca bucataria este si mare in gen american, cu o asemenea hota va si mai frumoasa. Are un design placut, modern, care va atrage atentie asupra ei. Indiferent daca are un anumit stil sau este simpla, aceassta va atrage atentia.

Hotele decorative sunt mare, astfel ca daca aveti bucataria si livingul impreuna, atunci cand preparati ceva de mancare, nu va mirosi. Acestea au o capacitate de absorbtie foarte buna.

Hota decorativa este echipata cu cele mai perfromante filtre si tehnologii, elimina rapid mirosurile.

De ce sa iti cumperi o hota decorativa?

Pentru ca sunt cele mai bune in momentul de fata si elemina foarte repede mirosul. Sunt construite din inox si sunt cu evacure la exterior. Hotele care sunt cu evacare elimina mai repede aerul. Acest tip de ventilare ofera cele mai mari beneficii pentru eliminarea mirosurilor neplacute.

Este o modalitate de a crea un punct focal pentru bucatarie si o modalitatea de a face ca intregul decor sa iasa in evidenta. Intr-un fel, am putea spune ca o hota decorativa este aproape ca un semineu. Comparatia se bazeaza pe faptul ca amandoua sunt piese arhitecturale care schimba atmosfera in camera si atrag vizual.

Cu o hota decorativa vei putea sa gatesti orice fel de mancare, fara sa iti faci probleme apoi ca in casa miroase numai a mancare. Acestea au un motor de mare putere, fapt care garanteaza o ventilare rapida si eficienta. Puteti sa prajiti ceapa, usturoi, carne, carnati, in casa nu va mirosi absolut nimic.

Majoritatea hotelor deccorative au filtru de grasime din aluminiu, iar acesta absoarbe eficient toate mirosurile, iar grasimea purifica aerul pentru a face ca procesul de gatit sa fie placut.

Alegerea puterii de aspiratie a hotei (debitul de aer) depinde, in general, de marimea bucatariei. Debitul de aer este exprimat in metri cubi pe ora (mc/h) si indica cantitatea de aer pe care capota de acoperire este capabila sa o absoarba atunci cand lucreaza la viteza maxima.

O hota decorativa are 3 viteze de extractie a aerului, deci este excelenta pentru ca, curata rapid aerul din bucatarie. Alegeti cea mai mica setare atunci cand fierbeti si setarea cea mai mare pentru prajire.

Se spune ca sunt cam zgomotoase, ating 60dB, dar as spune ca este un nivel bun avand in vedere ca este o hota mare.

Faptul este ca o hota decorativa este mult superioara de celelalte, asa ca totul functioneaza in favoarea ei. Nu ai niciun motiv sa nu iti cumperi o hota decorativa, bine sunt si mai scumpe, dar cel putin 20 de ani nu vei avea nicio treaba.

Ca aproape orice aparat electrocasnic, costul poate varia foarte mult. Dimensiunile, puterea, materialul din care este facuta si caracteristicile speciale ale capotei, cum ar fi senzorii de caldura, oprirea automata si tipul de lumina incorporat, toate se reflecta in pret.

Acestea fiind spuse, sper ca ti-am oferit destul de multe avantaje in asa fel incat atunci cand vrei sa iti cumperi o hota cea decorativa sa fie alegerea.

Sursa

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro