Criteriul National

De ce sa optati pentru un magazin online ieftin

De ce sa optati pentru un magazin online ieftin
septembrie 16
08:55 2021

Un serviciu de creare magazin online poate fi o solutie pentru oricine. Acest serviciu este asadar o optiune de avut in vedere pentru orice antreprenor. Este foarte important sa tineti cont de toate avantajele pe care le ofera un magazin online, astfel incat sa va bucurati de acesta in orice moment. Un magazin online este perfect pentru ca va scapa de deplasarea la un magazin fizic.

Cum va ajuta un serviciu de creare magazin online?

Se intampla foarte des ca un magazin online sa aiba preturi mai mici decat un magazin fizic. Motivele pentru care aceste lucruri se intampla sunt numeroase, acesta fiind si motivul pentru care multi antreprenori au in vedere serviciile de creare magazin online ieftin. Un magazin online este foarte avantajos pentru client. Acesta poate plasa comenzi la orice ora din zi si din noapte. De asemenea, clientul poate compara mult mai usor anumite produse. Acesta poate vedea un sumar al comenzii inainte de a face efectiv comanda respectiva. El are si ocazia de a crea liste cu produsele pe care le doreste.

Atunci cand apeleaza la un serviciu bu nde creare magazin online, antreprenorul se bucura si el la randul sau de multe avantaje. In primul rand, costurile operationale reduse sunt un avantaj major. Orice afacere are ca obiectiv cresterea vanzarilor, precum si minimizarea costurilor. Pentru un magazin online, costurile operationale sunt semnificativ mai mici decat in cazul magazinului fizic. Spatiul fizic este necesar doar in cazul unor eventuale depozitari a stocurilor.

Numarul angajatilor este de obicei unul mai redus pentru ca sarcinile duse la indeplinire nu sunt atat de numeroase. De asemenea, cheltuielile pentru sistemele de alarma si paza sunt eliminate. In acest fel, antreprenorul poate face mai multe economii, de aceea un astfel de serviciu este o optiune de avut in vedere. Un alt lucru importan teste ca afacerile se bucura de un numa mai mare de clienti. Acestia vor fi mult mai incantati sa opteze pentru un astfel de magazin. Aveti in vedere ca sistemele de plata sa fie cat mai bine puse la punct. In acest fel, clientii nu vor avea probleme in ceea ce priveste tranzactiile pe care le vor face.

Un magazin online inseamna si faptul ca nu este nevoie sa detineti stocuri. Veti putea practica si metoda de dropshipping daca veti dori acest lucru. Comanda va fi redirectionata catre furnizor, iar acesta se va ocupa de expeditia sa. Un alt lucru important in cazul magazinelor online este ca rezultatele vor fi masurabile. In acest fel, veti putea sa va faceti o promovare cat mai buna in online, iar acest lucru sa fie masurabil. Costurile pentru a deschide un magazin online sunt si ele mai reduse, de aceea nu va veti lovi de aceleasi costuri precum este cazul deschiderii magazinelor fizice. Tinand cont de toate aceste lucruri, veti putea sa va orientati catre un astfel de magazin online. El va fi o alegere foarte bunasi veti avea parte de o multime de avantaje daca va veti orienta catre un magazin online bun.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul