Criteriul National

De ce sa te uiti la filme online?

De ce sa te uiti la filme online?
martie 01
16:40 2019

Vizionarea filmelor este o forma populara de divertisment pentru multi dintre cei care prefera sa-si petreaca timpul liber in casa. Vizionarea filmelor va ajuta sa va relaxati mintea si sa deveniti mai informati in anumite subiecte.

Veti ajunge la niveluri ridicate de concentrare care sunt bune pentru creier. A sta pe canapea vizionand diferite filme educationale este de asemenea, o modalitate excelenta de a va relaxa dupa o zi obositoare sau o saptamana stresanta. Unele filme contin o poveste informativa care ajuta la transmiterea unui mesaj special telespectatorilor. Exista diferite genuri de filme pe care le puteti viziona. Exemplele includ filmele spirituale, groaza, actiune, comedie, aventura, educationale

Puteti viziona filme pe diferite platforme. Televizoarele si DVD-urile sunt comune in majoritatea gospodariilor. Salile de cinema sunt alte locuri frecventate de majoritatea iubitorilor de film. Va puteti bucura de o experienta cu totul diferita vizionand filme la cinematografe, comparativ cum va uitati acasa. De asemenea, se pot descarca si filma online folosind computerele sau telefoanele mobile. Exista diverse site-uri unde puteti sa va abonati sau sa vizionati filme gratuit .

Vizionarea acestora online poate avea beneficii semnificative, spre deosebire de vizionarea la cinematografe sau tv. Iata avantajele vizionarii filmelor online.

Varietatea

Exista o gama larga de filme pe care le puteti viziona online. Cele mai multe site-uri de streaming video ofera o varietate de filme din diferite genuri. Este o solutie buna comparativ cu utilizarea platformelor in care aveti un numar limitat de filme pentru a viziona. Aveti posibilitatea sa descarcati sau sa vizualizati cat mai multe filme doriti.

Calitate

Dispozitive de streaming sunt garantate ca fiind filme de inalta calitate. Majoritatea site-urilor posteaza de film de inalta rezolutie pentru a oferi abonatilor lor o experienta placuta de vizionare. DVD-urile si alte platforme sunt limitate la o rezolutie specifica care ar putea sa nu fie ideala pentru televizoarele/laptopurile de care dispunem. Tot ce aveti nevoie este o conexiune de internet pentru a reda sau descarca filme de inalta calitate.

Flexibilitate

Puteti viziona filme oriunde, oricand doriti. Nu trebuie sa astepti sa ajungeti acasa sau la cinema pentru a viziona un film. Aveti nevoie de o conexiune stabila pentru a accesa diferitele site-uri de filme. Laptopurile si smartphone-urile sunt dispozitive portabile care va permit sa aveti o experienta excelenta de vizionare online.

Actualitatea filmelor

Multe din filmele clasice pe care le vedem la televizor sau dvd-urile pe care le cumparam sunt de multe ori vechi de cativa ani. Daca vrem sa vizionam filme educationale e important sa avem informatii mai actuale sau chiar filme spirituale care sa rezoneze cu noi.

In plus, oamenii prefera filme mai scurte ca durata pentru a le viziona in drum spre locul de munca sau chiar scoala. Pentru cei mai ocupati dintre noi, a avea posibilitatea vizionarii unor filme spirituale sau educationale mai scurte este ideal. Invatam ceva util intr-un timp cat mai scurt.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei