Criteriul National

De ce sa-ti postezi anuntul online

 Breaking News
martie 21
06:55 2017

De ce sa-ti postezi anuntul online, ce poti sa gasesti pe un astfel de site

portal de anunturi

Decizii de fractiune de secunda pentru produse garantate

Suntem intr-o bucla temporala si absolut orice informatie primim, o asimilam sau o stergem in fractiune de secunda. Selectia aceasta, realizata prin filtrul creierului nostru, ne supune unor decizii pe care trebuie sa le luam intr-un timp extrem de scurt. Totul se misca „pe repede inainte”, iar deseori deciziile trebuie luate spontan. Nu mai exista timpul necesar pentru liste si cercetari in piata.

De aceea, intr-o perioada in care tehnologia inovativa ne sta la dispozitie cu orice metoda de comunicare, prin diverse dispozitive electronice, alegem mediul online. Daca vrem sa cumparam ceva sau sa vindem, un portal de anunturi este ceea ce trebuie sa utilizam.

Intr-o astfel de aplicatie, pot fi selectate mai multe categorii de interes. Postarea unui anunt online are un impact mult mai rapid si eficient, astfel incat, intr-un timp foarte scurt, anuntul este vizualizat de foarte multi vizitatori.

In prezent, astfel de portaluri ofera suport indiferent din ce oras al tarii esti. Iar acest aspect reprezinta accesul facil la un numar mare de utilizatori.

De-a lungul timpului persoanele care au utilizat astfel de site-uri pentru a cumpara produse din diverse catergorii, au stiut sa se intoarca deoarece utilizatorii acestor site-uri prezinta preturi bune si garantie. Poti vinde sau cumpara oferind sau primind garantie pentru produsele respective si acesta este un mod de fidelizare. Pretul reprezinta aspectul important cand te grabesti si vrei sa cumperi „instant” unele produse.

Gratis si rapid

Anunturile de vanzare sau cumparare se publica gratuit pe un astfel de portal. Exista pachete contra cost care ofera o diferentiere in fata celorlalte anunturi si anume: publicarea unui anunt dintr-un anumit pachet faciliteaza aparitia anuntului pe prima pagina, intr-un spatiu „premium”. Indiferent de selectia accesata, anuntul respectiv ii apare utilizatorului pe orice pagina ajunge.

imediat.ro

Portalurile s-au diferentiat de-a lungul timpului si s-au adaptat nevoilor clientilor. Astfel, pot fi publicate anunturi de catre  persoane fizice si de catre persoane juridice.

Pentru cei care se grabesc, publicarea unui anunt online pe o astfel de platforma dedicata acestor servicii, reprezinta o sansa mai rapida in vanzarea produsului respectiv.

Anuntul care trebuie postat, trebuie sa fie scris intr-un mod clar, cu multe detalii si aspecte importante, pe care utilizatorul interesat le va cauta. In secolul XXI, pozele reprezinta chintesenta unui anunt. Selectia online se face mai intai vizual si abia dupa, utilizatorii interesati se opresc asupra anuntului. Cu cat mai multe poze, cu atat mai bine. Trebuie creata o mica galerie a produsului din categoria respectiva.

Astfel de imagini pot fi redate doar cu camera foto de buna calitate. Trebuie ocolite pozele realizate cu telefonul, mai ales daca acest dispozitiv nu detine o camera foto buna.

Anuntul trebuie sa fie diferit fata de al altor persoane care au postat in aceeasi categorie. Altfel, pozele sunt cele care fac diferenta.

Anunturile pot fi postate sau pot fi accesate in caz de cumparare si de pe telefoanele mobile, deoarece exista aplicatii disponibile care faciliteaza acest aspect.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro