Criteriul National

De ce sa-ti postezi anuntul online

 Breaking News
martie 21
06:55 2017

De ce sa-ti postezi anuntul online, ce poti sa gasesti pe un astfel de site

portal de anunturi

Decizii de fractiune de secunda pentru produse garantate

Suntem intr-o bucla temporala si absolut orice informatie primim, o asimilam sau o stergem in fractiune de secunda. Selectia aceasta, realizata prin filtrul creierului nostru, ne supune unor decizii pe care trebuie sa le luam intr-un timp extrem de scurt. Totul se misca „pe repede inainte”, iar deseori deciziile trebuie luate spontan. Nu mai exista timpul necesar pentru liste si cercetari in piata.

De aceea, intr-o perioada in care tehnologia inovativa ne sta la dispozitie cu orice metoda de comunicare, prin diverse dispozitive electronice, alegem mediul online. Daca vrem sa cumparam ceva sau sa vindem, un portal de anunturi este ceea ce trebuie sa utilizam.

Intr-o astfel de aplicatie, pot fi selectate mai multe categorii de interes. Postarea unui anunt online are un impact mult mai rapid si eficient, astfel incat, intr-un timp foarte scurt, anuntul este vizualizat de foarte multi vizitatori.

In prezent, astfel de portaluri ofera suport indiferent din ce oras al tarii esti. Iar acest aspect reprezinta accesul facil la un numar mare de utilizatori.

De-a lungul timpului persoanele care au utilizat astfel de site-uri pentru a cumpara produse din diverse catergorii, au stiut sa se intoarca deoarece utilizatorii acestor site-uri prezinta preturi bune si garantie. Poti vinde sau cumpara oferind sau primind garantie pentru produsele respective si acesta este un mod de fidelizare. Pretul reprezinta aspectul important cand te grabesti si vrei sa cumperi „instant” unele produse.

Gratis si rapid

Anunturile de vanzare sau cumparare se publica gratuit pe un astfel de portal. Exista pachete contra cost care ofera o diferentiere in fata celorlalte anunturi si anume: publicarea unui anunt dintr-un anumit pachet faciliteaza aparitia anuntului pe prima pagina, intr-un spatiu „premium”. Indiferent de selectia accesata, anuntul respectiv ii apare utilizatorului pe orice pagina ajunge.

imediat.ro

Portalurile s-au diferentiat de-a lungul timpului si s-au adaptat nevoilor clientilor. Astfel, pot fi publicate anunturi de catre  persoane fizice si de catre persoane juridice.

Pentru cei care se grabesc, publicarea unui anunt online pe o astfel de platforma dedicata acestor servicii, reprezinta o sansa mai rapida in vanzarea produsului respectiv.

Anuntul care trebuie postat, trebuie sa fie scris intr-un mod clar, cu multe detalii si aspecte importante, pe care utilizatorul interesat le va cauta. In secolul XXI, pozele reprezinta chintesenta unui anunt. Selectia online se face mai intai vizual si abia dupa, utilizatorii interesati se opresc asupra anuntului. Cu cat mai multe poze, cu atat mai bine. Trebuie creata o mica galerie a produsului din categoria respectiva.

Astfel de imagini pot fi redate doar cu camera foto de buna calitate. Trebuie ocolite pozele realizate cu telefonul, mai ales daca acest dispozitiv nu detine o camera foto buna.

Anuntul trebuie sa fie diferit fata de al altor persoane care au postat in aceeasi categorie. Altfel, pozele sunt cele care fac diferenta.

Anunturile pot fi postate sau pot fi accesate in caz de cumparare si de pe telefoanele mobile, deoarece exista aplicatii disponibile care faciliteaza acest aspect.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo