Criteriul National

De ce sa tii cont in achizitionarea de auto second hand?

De ce sa tii cont in achizitionarea de auto second hand?
ianuarie 13
12:44 2019

IMG-20180814-WA0017

Mașina nu mai este de mult timp un lux și cu fiecare zi care trece realizăm că de fapt o mașină personală este extrem de utilă. Deși există numeroase mașini noi în ofertele numeroșilor dealeri auto, de foarte multe ori nu ne permitem să cumpărăm o mașină nouă. Există varianta în care chiar dacă ne permitem acest lucru, considerăm că este o risipă de bani datorită deprecierii foarte rapide a prețului unei mașini noi. Prin urmare, ajungem la concluzia că achiziționarea unei mașini second hand este cea mai bună soluție. Totuși, atunci când vrei să cumperi o mașină second hand, trebuie avute în vedere o serie de aspecte, aspecte despre care vom discuta în cele ce urmează.

 

Cât vrei să plătești pe mașina second hand?

Piața auto second hand din Timisoara este foarte diversificată și foarte numeroasă, existând o mulțime de oferte disponibile în toate orașele țării. Pentru a-ți ușura treaba și a găsi exact mașina de care ai nevoie, trebuie să stabilești cât este bugetul alocat pentru a cumpăra o mașină second hand. Astfel, vei putea filtra piața auto second hand și vei reduce aria de căutare. Este important ca bugetul să fie suficient de mare pentru a cumpăra o mașină second hand de calitate și care să prezinte o uzură cât mai redusă.

 

Kilometrajul mașinii second hand

Faptul că o mașină second hand are un kilometraj mai mare sau mai mic este un aspect de luat în seamă atunci când analizezi piața auto second hand Timisoara. Cu cât o mașină este mai rulată, cu atât gradul de uzură poate fi mai ridicat și astfel există riscul să necesite reparații la scurt timp după ce ai achiziționat mașina. De aceea este important să cauți o mașină second hand cu un kilometraj cât mai mic, dar care să se încadreze în bugetul tău.

 

Dealer auto second hand sau persoane private?

Poți găsi mașini second hand atât la dealeri autorizați, dar și la persoane private. Aceste persoane private pot fi persoane care vând propriile mașini sau persoane care au mai multe mașini second hand spre vânzare, aceștia fiind cunoscuți și sub denumirea de samsari. Pentru a avea garanția faptului că nu vei fi înșelat în privința kilometrajului și a datelor despre mașina care te interesează, recomandarea este să alegi să cumperi de la un dealer auto second hand autorizat. Un dealer autorizat îți va oferi întreaga documentație a mașinii și te poate asigura de faptul că starea tehnică a mașinii oferă siguranță în momentul în care te afli la volan.

 

Acestea sunt cele mai importante trei aspecte de luat în considerare atunci când vrei să achiziționezi o mașină second hand.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu