Criteriul National

De ce sa urmezi un curs de management al afacerilor?

De ce sa urmezi un curs de management al afacerilor?
ianuarie 15
16:34 2018

In ultimii ani, grija pentru eficientizarea luarii deciziilor in management a dus la aparitia tot mai multor cursuri si noi abordari privind adaptarea pe noile piete, atat din partea angajatilor, cat si din partea conducerii companiei.

Din ambele parti se asteapta un comportament proactiv, iar scolarizarea in acest sens a devenit o prioritate pentru luarea deciziilor profitabile pentru o companie, conceperea unor proiecte clare, concise si usor de pus in practica si coeziunea la nivel de grup.

In general, un business de mici dimensiuni are la baza cunostintele si ideile antreprenorului si abilitatea sa de a vinde produsele sau serviciile. Insa educatia antreprenoriala difera de la o persoana la alta si de la business la business. Desi cursurile de management al afacerilor nu reprezinta neaparat o necesitate, Codecs sustine ca o afacere de succes are la baza astfel de cursuri.

Printre cele mai importante abilitati si beneficii pe care un antreprenor le poate obtine in urma acestor cursuri se numara:

Cunostinte esentiale de afaceri – studierea managementului afacerilor poate imbunatati capacitatea proprietarului unei firme de a analiza date, de a imbunatati deciziile financiare si de a face previziuni mai bune despre viitor.

Credibilitate – in primul rand, persoana care detine o diploma de managementul afacerilor sunt mai bine vazuti si mai bine platiti. Detinatorul unei diplome in domeniul managementului ofera un nivel suplimentar de credibilitate proprietarului si companiei sale, fapt care s-ar traduce prin mai multe investitii in companie.

Crearea de oportunitati – aici sunt incluse posibilitatile mult mai ridicate de a realiza parteneriate profitabile cu alti parteneri de afaceri.

In concluzie, un astfel de curs de management al afacerilor sporeste sansele ca un antreprenor sa isi lanseze o afacere de succes si sa stapaneasca mai multe instrumente pentru a face fata provocarilor si a profita de oportunitati.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro