Criteriul National

De ce si in cate feluri iti poate fi util un aspirator de mana

De ce si in cate feluri iti poate fi util un aspirator de mana
aprilie 02
18:30 2020

Uneori, mai ales în perioadele în care stăm mai mult pe acasă, simțim nevoia de a face și mai multă curățenie decât de obicei. Iar unul din cele mai folosite aparate atunci când ne apucăm de curățenie este aspiratorul. Nu întotdeauna, însă, e necesar să băgăm în priză acest aparat electrocasnic, mai ales când vrem să aspirăm doar într-un anumit loc sau doar praful așezat de o zi-două. În această situație, mult mai util este un aspirator mic, de mână, fără cabluri dacă se poate.

 

Aspiratorul de mână poate fi marele tău aliat, poti comanda chiar si online aspirator de mana alege de la emag.ro varianta cea mai buna!

În ultimii ani, odată cu creșterea autonomiei bateriilor acestora, dar și a reducerii prețurilor, aceste aparate au devenit tot mai căutate și mai populare.

 

Dacă vrei să cureți o anumită suprafață rapid și eficient, nu există nimic mai bun decât un aspirator de mână, mic, comod și extrem de practic. Acestea nu înlocuiesc clasicele aspiratoare, mult mai puternice, ci le completează într-un mod extrem de eficient. Un aspirator de mână te ajută la eliminarea prafului și a reziduurilor, fără a te complica foarte mult. Cea mai bună metodă pentru a soluționa micile „dezastre” de zi cu zi.

 

Unul dintre marile avantaje ala unui aspirator de mână este că nu ocupă mult spațiu, grație dimensiunilor sale mici. Poate fi depozitat în aproape orice loc, fără a deranja. Îl poți ține aproape, în bucătărie, într-o cutie sau într-un sertar, și să-l scoți imediat atunci când ai nevoie de el. În plus, faptul că e mic îl face și foarte ușor transportabil. Îl poți lua cu tine oriunde mergi, ba chiar poate fi ținut și în mașină, unde de asemenea se poate dovedi foarte util, pentru curățarea banchetelor și a prafului de pe bord.

aspirator de mana rowenta cyclonic emag

Alt avantaj al unui aspirator de mână este că ajunge în locurile cu acces dificil pentru aspiratoarele normale. Design-ul său îl face ideal pentru colțuri și zone de mici dimensiuni. Poți aspira canapeaua, scaunele din mașină, covoarele, rafturile, perdelele etc. În plus, pot avea diverse accesorii, în funcție de brand și de model.

 

În fine, poate cel mai important avantaj pentru cele mai multe aspiratoare de mână este lipsa cablurilor, care te limitează la zona din apropierea unei prize. Cu un aspirator de mână pe baterii te poți mișca în voie oriunde ai nevoie prin casă, fără a fi nevoie să schimbi priza sau să găsești un prelungitor de dimensiuni mari pentru a-ți putea face treaba. Astfel, nu mai trebuie să te preocupi de faptul că nu ai priză în apropierea unui loc în care chiar voiai să faci curat mai mult decât în alte zone.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul