Criteriul National

De ce sunt boxerii barbatesti preferatii barbatilor?

De ce sunt boxerii barbatesti preferatii barbatilor?
iunie 25
20:14 2018

Una dintre cele mai cautate si cumparate piese de lenjerie intima barbateasca, devenita favorita acestora din foarte multe motive, sunt celebrii boxeri pentru barbati Acestia se gasesc sub diverse forme, imprimati cu diverse modele sau imprimeuri, dar daca apartin unui brand renumit precum Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Pierre Cardin sau Cristiano Ronaldo, cu siguranta vei avea parte atat de confort, cat si de calitate si design.

Cum au aparut boxerii barbati?

Pentru prima oara au fost conceputi boxerii in 1925 de catre Jacob Golomb, fondatorul Everlast, fiind ganditi ca niste pantaloni scurti elastici. Dupa o perioada barbatii si-au pierdut interesul pentru acest gen de chiloti barbatesti, pana in jurul anului 1947 cand au redevenit populari.

Incepand cu anul 1985, in SUA, boxerii barbatesti au devenit foarte cautati de catre tineri, acestia incepand sa poarte acest model de chiloti in diverse modele, imprimeuri si variatii de culori. Atunci cand Nick Kamen, model si muzician s-a dezbracat intr-o reclama Levi, poate fi considerat momentul cu cea mai mare insemnatate in cresterea vanzarii de boxeri barbatesti.

Cum alegi chilotii de barbati?

Barbatii nu acordau foarte mare atentie lenjeriei intime, doar pe faptul ca ea corepunde ca marime si confort,insa in ultima perioada acestia au inceput sa puna accent si pe alte aspecte, precum durabilitatea, rezistenta si la fel de mult a inceput sa  conteaza ca purtarea acestora sa nu afecteze din punctul de vedere al sanatatii.

Primul lucru de care un barbat trebuie sa tina cont in alegerea boxerilor este materialul din care sunt obtinuti, material ce trebuie sa aiba fibre naturale cu o densitate mare. Lenjeria intima trebuie sa fie elastica si moale, fara imperfectiuni sau cu densitate mica.

De asemenea, este foarte important modul in care apar cusaturile, elasticele si finisajele. Trebuie ca elasticul sa fie destul de solid, insa sa nu ajunga sa jeneze, cusaturile trebuie sa fie egale, drepte, fara defecte, iar croiala ar trebui sa fie perfect simetrica, ceea ce reprezinta de fapt o cerinta a calitatii.

Desi majoritatea barbatilor prefera culoarea neagra, din motive practice, in ultima vreme insa, sunt cautate acele culori in diferite nuante sau imprimeuri, dar alegerea culorii tine de gusturile fiecaruia .

In ceea ce  priveste marimea aleasa, cel mai bine este ca fiecare barbat sa isi cunoasca dimensiunile, pentru a-si alege marimea potrivita. Daca va alege sa cumpere dintr-un magazine online, este recomandat ca sa se verifice foarte bine tabelele cu masuratori si de asemenea, este recomandat sa cumperi de pe site-uri si brand-uri cunoscute.

Materialele plastice si fibrele sintetice nu sunt recomandate, insa in amestec cu bumbacul sunt o combinatie potrivita.

De ce sunt boxerii printre preferatii barbatilor?

Acele modele de boxeri clasici par a fi foarte conservatori si au fost preferati de barbati pentru acele perioade ale somnului de noapte sau pentru a fi purtati in casa. Acestia pot fi confundati cu o pereche clasica de pantaloni scurti.

Acele perechi de boxeri mulati sunt insa preferatii tuturor si sunt printre cele mai vandute perechi de lenjerie barbateasca din ultima vreme. Acestia pot oferi confort si suport, pe deasupra pot fi purtati sub orice model de pantaloni, fara a avea vreun aspect inestetic sau a iesi in evidenta in vreun fel. Cel mai important aspect de care trebuie sa ai grija insa, este sa alegi marimea potrivita.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu