Criteriul National

DE CE TOT MAI MULTA LUME FOLOSESTE EPILAREA DEFINITIVA?

DE CE TOT MAI MULTA LUME FOLOSESTE EPILAREA DEFINITIVA?
aprilie 03
11:08 2019

Cifrele din industria cosmetica indica faptul ca epilarea definitiva cu ajutorul laserului este cea mai populara procedura estetica pentru femeile cu varsta sub 35 de ani, fiind devansata numai de Botox in cazul femeilor cu varsta peste 35 de ani.

Realitatea este ca, in fiecare zi, mii de femei si barbati de pe glob cauta solutii pentru a imbunatati diferite aspecte ale infatisarii exterioare. Persoanele cu riduri si linii fine isi doresc proceduri cu Botox sau alte substante care sa le redea elasticitatea si densitatea pielii pentru un plus de fermitate si catifelare. Persoanele cu par excesiv (dar si cele cu par normal) cauta solutii care sa le ajute sa indeparteze pentru totdeauna acel par. Epilarea cu ceara si cu aparatul de ras vor deveni in curand istorie. Procedurile de indepartare a parului nedorit au avansat la un nivel de eficienta tot mai cautat de clienti.

Folosirea procedurilor de epilare definitiva cu laser a crescut in frecventa pentru toate grupele de varsta. Principalele motive sunt faptul ca acesta procedura este sigura si are putine efecte secundare. In plus, clientul/ clienta simte un disconfort minim si gradul de satisfactie este foarte mare: rezultatele dureaza 5 ani, cu o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni pentru a mari perioada cu inca 1 an.

Principalul motiv pentru care oamenii aleg epilarea definitiva este faptul ca procedura este sigura si nu are efecte secundare ingrijoratoare.

Epilarea definiva cu laser functioneaza prin distrugerea radacinii foliculului de par. Radacina este bogata in melanina, componenta responsabila de culoarea firului de par. Cand este expusa laserului, melanina absoarbe fotonii din lumina laserului, rezultand in dezintegrarea melaninei si a foliculului parului. Indepartand firul de par de la radacina, se obtine o piele mai fina ce este fara par o perioada mai lunga de timp.

Epilarea definitiva cu laser este tot mai des folosita in saloanele de infrumusetare specializate (cum este salonul Angel Rose), cabinete de dermatologie si a fost aprobata de Agentia Federala pentru Hrana si Medicamente a Statelor Unite. Toate acestea cresc increderea clientelor ce doresc sa apeleze la aceasta procedura.

Epilarea definitiva cu laser este sigura si efecienta, cu putine efecte secundare. In plus, procedura nu dureaza mult, iar rezultatele apar imediat pe zona tratata. Bineinteles, rezultatele finale depind de caracteristicile pacientului, de priceperea dermatologului si de echipamentul folosit. Exista mai multe tipuri de masinarii ce emit lumina laser pulsatila, fiecare cu rezultate specifice. De exemplu, salonul Angel Rose foloseste tehnologia SPL (square pulse light) brevetata de Yperion, din Franta; noua si unica epilare definitiva foloseste o inovatie in domeniul luminii pulsate ce face aceasta metoda mult mai eficienta decat metoda IPL. Tehnologia SPL foloseste 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate.

Indiferent de tipul de tehnologie folosita, calificarea si experienta dermatologului care o foloseste determina rezultatele excelente finale.

Epilarea definitiva cu laser este atat de populara si datorita costului. Intotdeauna, clientul are in vedere costul final al procedurilor cosmetice iar epilarea definitiva are un excelent raport rezultate-pret. De aceea aceasta procedura este cautata de clientii de toate varstele, barbati si femei, atunci cand vine vorba rezolvarea pe termen lung  a problemei parului nedorit.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei