Criteriul National

DE CE TOT MAI MULTA LUME FOLOSESTE EPILAREA DEFINITIVA?

DE CE TOT MAI MULTA LUME FOLOSESTE EPILAREA DEFINITIVA?
aprilie 03
11:08 2019

Cifrele din industria cosmetica indica faptul ca epilarea definitiva cu ajutorul laserului este cea mai populara procedura estetica pentru femeile cu varsta sub 35 de ani, fiind devansata numai de Botox in cazul femeilor cu varsta peste 35 de ani.

Realitatea este ca, in fiecare zi, mii de femei si barbati de pe glob cauta solutii pentru a imbunatati diferite aspecte ale infatisarii exterioare. Persoanele cu riduri si linii fine isi doresc proceduri cu Botox sau alte substante care sa le redea elasticitatea si densitatea pielii pentru un plus de fermitate si catifelare. Persoanele cu par excesiv (dar si cele cu par normal) cauta solutii care sa le ajute sa indeparteze pentru totdeauna acel par. Epilarea cu ceara si cu aparatul de ras vor deveni in curand istorie. Procedurile de indepartare a parului nedorit au avansat la un nivel de eficienta tot mai cautat de clienti.

Folosirea procedurilor de epilare definitiva cu laser a crescut in frecventa pentru toate grupele de varsta. Principalele motive sunt faptul ca acesta procedura este sigura si are putine efecte secundare. In plus, clientul/ clienta simte un disconfort minim si gradul de satisfactie este foarte mare: rezultatele dureaza 5 ani, cu o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni pentru a mari perioada cu inca 1 an.

Principalul motiv pentru care oamenii aleg epilarea definitiva este faptul ca procedura este sigura si nu are efecte secundare ingrijoratoare.

Epilarea definiva cu laser functioneaza prin distrugerea radacinii foliculului de par. Radacina este bogata in melanina, componenta responsabila de culoarea firului de par. Cand este expusa laserului, melanina absoarbe fotonii din lumina laserului, rezultand in dezintegrarea melaninei si a foliculului parului. Indepartand firul de par de la radacina, se obtine o piele mai fina ce este fara par o perioada mai lunga de timp.

Epilarea definitiva cu laser este tot mai des folosita in saloanele de infrumusetare specializate (cum este salonul Angel Rose), cabinete de dermatologie si a fost aprobata de Agentia Federala pentru Hrana si Medicamente a Statelor Unite. Toate acestea cresc increderea clientelor ce doresc sa apeleze la aceasta procedura.

Epilarea definitiva cu laser este sigura si efecienta, cu putine efecte secundare. In plus, procedura nu dureaza mult, iar rezultatele apar imediat pe zona tratata. Bineinteles, rezultatele finale depind de caracteristicile pacientului, de priceperea dermatologului si de echipamentul folosit. Exista mai multe tipuri de masinarii ce emit lumina laser pulsatila, fiecare cu rezultate specifice. De exemplu, salonul Angel Rose foloseste tehnologia SPL (square pulse light) brevetata de Yperion, din Franta; noua si unica epilare definitiva foloseste o inovatie in domeniul luminii pulsate ce face aceasta metoda mult mai eficienta decat metoda IPL. Tehnologia SPL foloseste 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate.

Indiferent de tipul de tehnologie folosita, calificarea si experienta dermatologului care o foloseste determina rezultatele excelente finale.

Epilarea definitiva cu laser este atat de populara si datorita costului. Intotdeauna, clientul are in vedere costul final al procedurilor cosmetice iar epilarea definitiva are un excelent raport rezultate-pret. De aceea aceasta procedura este cautata de clientii de toate varstele, barbati si femei, atunci cand vine vorba rezolvarea pe termen lung  a problemei parului nedorit.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul