Criteriul National

De ce trebuie sa ai si tu in bucatarie cel putin o oala sub presiune?

De ce trebuie sa ai si tu in bucatarie cel putin o oala sub presiune?
mai 03
11:31 2017

Oala sub presiune a devenit mai mult decat necesara intr-o bucatarie si de aceea notorietatea sa creste de la o zi la alta mai mult decat iti imaginezi. Pur si simpla, foarte multe persoane in special cele care stau aproape toata ziua in bucatarie aleg sa isi achizioneze cel putin o astfel de oala, calitatea sa putand fi observata forte usor in momentul in care este folosita.

Totusi, in ciuda acestui fapt, beneficiile sale inca raman destul de necunoscute deoarece mare parte dintre cumparatorii sai isi dau seama de calitatea sa abia dupa ce o folosesc o perioada de timp. Drept urmare, recomandarile in acest sens sunt destul de putine, de aceea, chiar daca au aparut acum cativa ani buni, oalele sub presiune nu sunt atat de cumparate pe cat ar trebui.

Care sunt beneficiile acestor oale sub presiune?

Asadar, trecem direct la ceea ce ne intereseaza cel mai mult si vom preciza pentru inceput de mitul conform carora oalele sub presiune nu pastreaza valoarea nutritiva a alimentelor. Ei bine, nu este nimic mai fals decat aceasta afirmatie deoarece producatorii sai, s-au axat in special pe o mancare sanatoasa si naturala. De aceea, elementele nutritive vor fi pastrate exact in cantitatea in care se afla si dupa o perioada in care acestea sunt gatite.

De asemenea, oala sub presiune este foarte avantajoasa deoarece timpul scurt de gatire este si el foarte important. Motiv pentru care, acum vei putea avea o mancarea pregatita pentru tine si familia ta in doar cateva minute, fara sa fie arsa sau sa nu fie indeajuns de facuta motiv pentru care oala sub presiune este considerata cea mai buna alegere in acest sens.

Si in ultimul rand, dorim sa precizam de faptul ca investitia intr-o oala sub presiune este si ea avantajoasa deoarece pentru o simpla astfel de oala va trebui sa scoti din buzunar in jur de 100 ron, ceea ce este mai mult decat avantajos, asta daca vei tine cont de faptul ca o oala simpla consta peste 50 ron. De aceea, incearca sa te axezi pe aceste noi produse avantajoase care iti pot face viata mult mai usoara. Prin urmare, pe site-ul biosursa.ro, vei gasi cele mai bune recomandari, acolo putand fi gasit si un ghid de achizitie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo