Criteriul National

De ce trebuie sa ai si tu in bucatarie cel putin o oala sub presiune?

De ce trebuie sa ai si tu in bucatarie cel putin o oala sub presiune?
mai 03
11:31 2017

Oala sub presiune a devenit mai mult decat necesara intr-o bucatarie si de aceea notorietatea sa creste de la o zi la alta mai mult decat iti imaginezi. Pur si simpla, foarte multe persoane in special cele care stau aproape toata ziua in bucatarie aleg sa isi achizioneze cel putin o astfel de oala, calitatea sa putand fi observata forte usor in momentul in care este folosita.

Totusi, in ciuda acestui fapt, beneficiile sale inca raman destul de necunoscute deoarece mare parte dintre cumparatorii sai isi dau seama de calitatea sa abia dupa ce o folosesc o perioada de timp. Drept urmare, recomandarile in acest sens sunt destul de putine, de aceea, chiar daca au aparut acum cativa ani buni, oalele sub presiune nu sunt atat de cumparate pe cat ar trebui.

Care sunt beneficiile acestor oale sub presiune?

Asadar, trecem direct la ceea ce ne intereseaza cel mai mult si vom preciza pentru inceput de mitul conform carora oalele sub presiune nu pastreaza valoarea nutritiva a alimentelor. Ei bine, nu este nimic mai fals decat aceasta afirmatie deoarece producatorii sai, s-au axat in special pe o mancare sanatoasa si naturala. De aceea, elementele nutritive vor fi pastrate exact in cantitatea in care se afla si dupa o perioada in care acestea sunt gatite.

De asemenea, oala sub presiune este foarte avantajoasa deoarece timpul scurt de gatire este si el foarte important. Motiv pentru care, acum vei putea avea o mancarea pregatita pentru tine si familia ta in doar cateva minute, fara sa fie arsa sau sa nu fie indeajuns de facuta motiv pentru care oala sub presiune este considerata cea mai buna alegere in acest sens.

Si in ultimul rand, dorim sa precizam de faptul ca investitia intr-o oala sub presiune este si ea avantajoasa deoarece pentru o simpla astfel de oala va trebui sa scoti din buzunar in jur de 100 ron, ceea ce este mai mult decat avantajos, asta daca vei tine cont de faptul ca o oala simpla consta peste 50 ron. De aceea, incearca sa te axezi pe aceste noi produse avantajoase care iti pot face viata mult mai usoara. Prin urmare, pe site-ul biosursa.ro, vei gasi cele mai bune recomandari, acolo putand fi gasit si un ghid de achizitie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo