Criteriul National

De ce trebuie respectati angajatii?

De ce trebuie respectati angajatii?
iunie 25
09:42 2018

Dozator servetele pliate alb-700x850

Toti stim cat de importanta este prima impresie indiferent de situatie. Mai ales daca este vorba de o posibila angajare, din perspectiva unui viitor angajat, interviul de angajare trebuie sa fie impecabil din orice punct de vedere.

Curatenia poate fi un factor decisiv si de cele mai multe ori conditiile de lucru conteaza mult mai mult decat orice beneficiu salarial si asa mai departe. Micile detalii sunt cele mai importante si mereu o sa faca diferenta.

Orice manager indiferent de domeniul in care activeaza firma respectiva, trebuie sa tina cont de nevoile angajatilor si nu datorita obligatiei din punct de vedere legal, ci din respect fata de oamenii care muncesc zi de zi pentru a mentine firma pe linia de plutire.

Spatiul de lucru trebuie sa fie cat mai curat, aerisit, ordonat si luminat. Pe cat de mult se poate, ar fi ideal dac a ar patrunde cat mai multa lumina exterioara, bineinteles in fuctie de perioada zilei. Un spatiu incarcat nu va putea niciodata sa ajute angajatii sa lucreze deoarece se vor simtii aglomerati si astfel concentrarea se va pierde si astfel task-urile nu vor mai fi indeplinite cu aceeasi calitate si probabil ca nici in timpul necesar.

Sa nu uitam nici de sanatatea angajatilor care este extrem de importanta dar in functie de afacere si de clientii care ne trec pragul si de aceea curatenia trebuie intretinuta ca atare.

Daca ne dorim ca firma sa fie curata, pe langa personalul angajat pentru acest lucru, este nevoie de produse de curatenie si accesorii de calitate.

Echipa Sanito.ro sare in ajutorul celor care au nevoie de produse de curatenie si accesorii, de calitate cu ajutorul carora sa isi poata mentina spatiile curate indiferent de situatie.

Pe acest site sunt disponibile foarte multe produse de la peste 40 de brand-uri de calitate si profesionale printre care si produse igienice Tork, fiind foarte apreciate la nivel un nivel inalt. Poti intretine cu usurinta curatenia si igiena doar din aceasta gama de produse avand disponibie nenumarate utilizari.

Pentru igiena angajatilor nu trebuie sa lipseasca sapunul si dezinfectanti maini Tork fiind perfect folosite in combinatie cu niste dozatoare sapun Tork. Pentru un confort mai sporit nu ar strica nici sa daca ar fi cateva dispensere Tork amplasate strategic astfel incat sa fie la indemana oricui cand cineva are nevoie de o gura de apa.

tork gel 500ml 2-700x850

In ceea ce priveste spatiul de lucru este lesne de inteles ca acesta trebuie sa fie bine organizat astfel incat totul sa decurga cat mai simplu si eficient.

Grupurile sanitare au nevoie de o atentie sporita deoarece, este locul unde microbii si bacteriile se pot dezvolta cel mai usor. Pe langa sanatatea angajatilor, imaginea firmei poate fi destul de sifonata daca cineva se va imbolnavii din interior.

Daca exista o bucatarie, regula este aceeasi, curatenia trebuie facuta cat mai des iar gunoiele aruncate constant.

In concluzie, daca sunt respectate cateva chestii foarte importante si exista respect fata de angajatii firmei, toate lucrurile vor merge ca pe roate iar firma va avea doar de castigat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei