Criteriul National

De ce trebuie respectati angajatii?

De ce trebuie respectati angajatii?
iunie 25
09:42 2018

Dozator servetele pliate alb-700x850

Toti stim cat de importanta este prima impresie indiferent de situatie. Mai ales daca este vorba de o posibila angajare, din perspectiva unui viitor angajat, interviul de angajare trebuie sa fie impecabil din orice punct de vedere.

Curatenia poate fi un factor decisiv si de cele mai multe ori conditiile de lucru conteaza mult mai mult decat orice beneficiu salarial si asa mai departe. Micile detalii sunt cele mai importante si mereu o sa faca diferenta.

Orice manager indiferent de domeniul in care activeaza firma respectiva, trebuie sa tina cont de nevoile angajatilor si nu datorita obligatiei din punct de vedere legal, ci din respect fata de oamenii care muncesc zi de zi pentru a mentine firma pe linia de plutire.

Spatiul de lucru trebuie sa fie cat mai curat, aerisit, ordonat si luminat. Pe cat de mult se poate, ar fi ideal dac a ar patrunde cat mai multa lumina exterioara, bineinteles in fuctie de perioada zilei. Un spatiu incarcat nu va putea niciodata sa ajute angajatii sa lucreze deoarece se vor simtii aglomerati si astfel concentrarea se va pierde si astfel task-urile nu vor mai fi indeplinite cu aceeasi calitate si probabil ca nici in timpul necesar.

Sa nu uitam nici de sanatatea angajatilor care este extrem de importanta dar in functie de afacere si de clientii care ne trec pragul si de aceea curatenia trebuie intretinuta ca atare.

Daca ne dorim ca firma sa fie curata, pe langa personalul angajat pentru acest lucru, este nevoie de produse de curatenie si accesorii de calitate.

Echipa Sanito.ro sare in ajutorul celor care au nevoie de produse de curatenie si accesorii, de calitate cu ajutorul carora sa isi poata mentina spatiile curate indiferent de situatie.

Pe acest site sunt disponibile foarte multe produse de la peste 40 de brand-uri de calitate si profesionale printre care si produse igienice Tork, fiind foarte apreciate la nivel un nivel inalt. Poti intretine cu usurinta curatenia si igiena doar din aceasta gama de produse avand disponibie nenumarate utilizari.

Pentru igiena angajatilor nu trebuie sa lipseasca sapunul si dezinfectanti maini Tork fiind perfect folosite in combinatie cu niste dozatoare sapun Tork. Pentru un confort mai sporit nu ar strica nici sa daca ar fi cateva dispensere Tork amplasate strategic astfel incat sa fie la indemana oricui cand cineva are nevoie de o gura de apa.

tork gel 500ml 2-700x850

In ceea ce priveste spatiul de lucru este lesne de inteles ca acesta trebuie sa fie bine organizat astfel incat totul sa decurga cat mai simplu si eficient.

Grupurile sanitare au nevoie de o atentie sporita deoarece, este locul unde microbii si bacteriile se pot dezvolta cel mai usor. Pe langa sanatatea angajatilor, imaginea firmei poate fi destul de sifonata daca cineva se va imbolnavii din interior.

Daca exista o bucatarie, regula este aceeasi, curatenia trebuie facuta cat mai des iar gunoiele aruncate constant.

In concluzie, daca sunt respectate cateva chestii foarte importante si exista respect fata de angajatii firmei, toate lucrurile vor merge ca pe roate iar firma va avea doar de castigat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu