Criteriul National

De ce trebuie respectati angajatii?

De ce trebuie respectati angajatii?
iunie 25
09:42 2018

Dozator servetele pliate alb-700x850

Toti stim cat de importanta este prima impresie indiferent de situatie. Mai ales daca este vorba de o posibila angajare, din perspectiva unui viitor angajat, interviul de angajare trebuie sa fie impecabil din orice punct de vedere.

Curatenia poate fi un factor decisiv si de cele mai multe ori conditiile de lucru conteaza mult mai mult decat orice beneficiu salarial si asa mai departe. Micile detalii sunt cele mai importante si mereu o sa faca diferenta.

Orice manager indiferent de domeniul in care activeaza firma respectiva, trebuie sa tina cont de nevoile angajatilor si nu datorita obligatiei din punct de vedere legal, ci din respect fata de oamenii care muncesc zi de zi pentru a mentine firma pe linia de plutire.

Spatiul de lucru trebuie sa fie cat mai curat, aerisit, ordonat si luminat. Pe cat de mult se poate, ar fi ideal dac a ar patrunde cat mai multa lumina exterioara, bineinteles in fuctie de perioada zilei. Un spatiu incarcat nu va putea niciodata sa ajute angajatii sa lucreze deoarece se vor simtii aglomerati si astfel concentrarea se va pierde si astfel task-urile nu vor mai fi indeplinite cu aceeasi calitate si probabil ca nici in timpul necesar.

Sa nu uitam nici de sanatatea angajatilor care este extrem de importanta dar in functie de afacere si de clientii care ne trec pragul si de aceea curatenia trebuie intretinuta ca atare.

Daca ne dorim ca firma sa fie curata, pe langa personalul angajat pentru acest lucru, este nevoie de produse de curatenie si accesorii de calitate.

Echipa Sanito.ro sare in ajutorul celor care au nevoie de produse de curatenie si accesorii, de calitate cu ajutorul carora sa isi poata mentina spatiile curate indiferent de situatie.

Pe acest site sunt disponibile foarte multe produse de la peste 40 de brand-uri de calitate si profesionale printre care si produse igienice Tork, fiind foarte apreciate la nivel un nivel inalt. Poti intretine cu usurinta curatenia si igiena doar din aceasta gama de produse avand disponibie nenumarate utilizari.

Pentru igiena angajatilor nu trebuie sa lipseasca sapunul si dezinfectanti maini Tork fiind perfect folosite in combinatie cu niste dozatoare sapun Tork. Pentru un confort mai sporit nu ar strica nici sa daca ar fi cateva dispensere Tork amplasate strategic astfel incat sa fie la indemana oricui cand cineva are nevoie de o gura de apa.

tork gel 500ml 2-700x850

In ceea ce priveste spatiul de lucru este lesne de inteles ca acesta trebuie sa fie bine organizat astfel incat totul sa decurga cat mai simplu si eficient.

Grupurile sanitare au nevoie de o atentie sporita deoarece, este locul unde microbii si bacteriile se pot dezvolta cel mai usor. Pe langa sanatatea angajatilor, imaginea firmei poate fi destul de sifonata daca cineva se va imbolnavii din interior.

Daca exista o bucatarie, regula este aceeasi, curatenia trebuie facuta cat mai des iar gunoiele aruncate constant.

In concluzie, daca sunt respectate cateva chestii foarte importante si exista respect fata de angajatii firmei, toate lucrurile vor merge ca pe roate iar firma va avea doar de castigat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei