Criteriul National

De ce trebuie să ai un sacou în garderobă și cum îl alegi pe cel potrivit?

De ce trebuie să ai un sacou în garderobă și cum îl alegi pe cel potrivit?
februarie 18
12:58 2022

Există anumite piese vestimentare care trebuie să se afle în garderoba ta indiferent de stilul care te caracterizează în mod obișnuit și care își dovedesc utilitatea în situații variate. Unul dintre aceste articole este sacoul, o piesă atât de cunoscută în rândul tuturor doamnelor.

În primul rând, orice femeie are nevoie de articole flexibile care să poată fi asociate cu piesele pe care le are deja în garderobă, motiv pentru care un sacou elegant ar trebui să fie prima investiție de pe lista de shopping. Sacoul este una dintre cele mai potrivite piese vestimentare pentru abordarea stilului smart casual, deoarece de multe ori este tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza o ținută formală sau o combinație relaxată alături de blugi și tricou. Este, de asemenea, o piesă atemporală care nu se va demoda niciodată, devenind poarta de acces către o serie lungă de combinații vestimentare. 

Îți prezentăm mai jos motivele pentru care ar trebui să deții cel puțin un sacou în garderobă și care sunt ocaziile unde îl poți purta. 

 

  • Sunt piese esențiale pentru job, întâlniri și evenimente profesionale

Sacoul este la bază o piesă vestimentară de care ai nevoie pentru ținutele de birou. Cu atât mai mult dacă jobul pe care îl practici îți impune o ținută office. În această situație trebuie să deții minim două sacouri în garderoba ta. Întâlnirile și evenimentele profesionale nu pot fi altfel onorate decât într-o ținută bine pusă la punct în care sacoul este piesa de bază. Pe lângă aspectul imaculat oferit, este important și pentru atitudinea pe care o vei transmite, mai exact, una descrisă de încredere și profesionalism. 

 

  • Sunt soluția perfectă pentru evenimentele elegante 

În cadrul evenimentelor elegante la care urmează să participi te vei afla de multe ori în situația de a fi nevoită să adaugi ceva pe deasupra rochiei, salopetei sau bluzei elegante. Sacoul este cea mai potrivită piesă vestimentară în această situație, pentru a da o notă elegantă ținutei sau pentru a te proteja de temperaturile scăzute. 

 

  • Oferă un farmec aparte ținutelor tale din timpul liber 

 

Timpul liber nu implică nicio obligație din punctul de vedere vestimentar, așa că poți să te îmbraci cu ce vrei sau cu ce îți este mai la îndemână în garderobă.

Fie că vorbim de o ieșire la cafenea, la restaurant sau pur și simplu de o plimbare în parc, sacoul își va dovedi utilitatea și farmecul, alături de o pereche de blugi și un tricou simplu sau o rochiță vaporoasă de zi. 

Cum alegi sacoul potrivit? 

Pentru a te asigura că sacoul se potrivește perfect, asigură-te că pernițele de umeri nu trec peste aceștia și că poți încadra confortabil mâna în sacou odată ce este închis cu nasturi.

Modelul care ți se potrivește este un criteriu definitoriu al alegerii pe care o vei face. Asta alături de culoarea care te reprezintă sau care să se asorteze ușor cu restul hainelor pe care le ai în dulap. Dacă alegi un sacou pentru muncă atunci poți încerca nuanțe uni și neutre. Un sacou pentru un eveniment elegant va necesita un material precum bumbacul satinat. Imprimeurile florale sunt perfecte pentru sacourile care te vor însoți în activitățile lejere de weekend. 

Fiind un articol pe care îl vei purta des, te sfătuim să investești într-un sacou de calitate. În acest sens, îți recomandăm sacouri de dama de pe trendland.ro. Sunt creații românești cu imprimeuri deosebite și garanția calității. Nu trebuie să îți faci griji nici în privința dimensiunilor. Trendland este locul unde găsești disponibile și sacouri în mărimi mari. 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul