Criteriul National

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o tigara electronica

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o tigara electronica
martie 17
09:00 2017

Daca esti fumator si vrei sa renunti complet la acest viciu nesanatos folosind o tigara electronica, cu siguranta ai intrebari vizavi de tipul sau modelul pe care ar trebui sa il alegi. Nu este asa usor sa iei o decizie, avand in vedere gama atat de diversificata de pe piata actuala. De aceea, magazinul specializat de tigari electronice Vipercig, iti ofera cateva sfaturi de care este recomandat sa tii cont atunci cand alegi o tigara electronica:

Nu face rabat la calitate si la siguranta

Este binecunoscut faptul ca, daca iti doresti o tigara electronica de calitate, o vei gasi numai la firmele care importa direct de la producatori autorizati. Evita copiile ieftine, deoarece acestea nu respecta standardele de calitate si de siguranta . Faptul ca un produs este mai ieftin nu inseamna ca merita sa arunci banii pe geam sau sa iti pui sanatatea in pericol. Tigara electronica este, intr-adevar, cea mai sigura alternativa la fumat, insa acest lucru nu mai este valabil daca produsul nu este unul de cea mai buna calitate. O tigara electronica premium merita investitia cu varf si indesat, mai ales pe termen lung!

Consulta review-uri si opiniile vaperilor mai vechi de pe forumuri de specialitate

Citeste forumuri, bloguri sau site-uri ale vaperilor pasionati de tigara electronica. Acolo vei gasi resurse importante de informatii legate de diverse produse, avantaje si dezavantaje ale unor anumite modele, dar si raspunsuri la intrebarile pe care le ai vizavi de tigara electronica.

Evita sa improvizezi de unul singur o tigara electronica

Daca esti novice in ale vapatului, cel mai recomandat este sa iti cumperi un kit pentru incepatori de la un producator cunoscut. Dar daca esti o persoana mai inventiva si iti place sa iti construiesti singur dispozitive, primul lucru de care trebuie sa te asiguri atunci cand vrei sa iti construiesti o tigara electronica, este ca bateria sa fie compatibila cu atomizorul/clearomizorul. Tine cont de voltaj, precum si de infiletare si montare. Evita sa combini componente incompatibile, altfel tigara electronica va avea probleme serioase de functionare.

Alege un e-lichid pentru tigara electronica de cea mai buna calitate

Atunci cand iti cumperi prima tigara electronica, iti recomandam sa nu cumperi o cantitate prea mare din acelasi e-lichid, mai ales daca este unul de calitate slaba, deoarece, fiind la inceput, cel mai bine este sa experimentezi diverse arome pentru a vedea ce ti se potriveste. Majoritatea vaperilor incep cu un lichid pentru tigara electronica cu aroma de tutun, dar pe parcurs, foarte multi dintre ei isi schimba preferintele. Iti recomandam sa incerci cat mai multe tipuri de e-lichide de cea mai buna calitate si sa experimentezi diverse concentratii de PG si VG pentru a-ti descoperi identitatea de vaper.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo