Criteriul National

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o tigara electronica

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o tigara electronica
martie 17
09:00 2017

Daca esti fumator si vrei sa renunti complet la acest viciu nesanatos folosind o tigara electronica, cu siguranta ai intrebari vizavi de tipul sau modelul pe care ar trebui sa il alegi. Nu este asa usor sa iei o decizie, avand in vedere gama atat de diversificata de pe piata actuala. De aceea, magazinul specializat de tigari electronice Vipercig, iti ofera cateva sfaturi de care este recomandat sa tii cont atunci cand alegi o tigara electronica:

Nu face rabat la calitate si la siguranta

Este binecunoscut faptul ca, daca iti doresti o tigara electronica de calitate, o vei gasi numai la firmele care importa direct de la producatori autorizati. Evita copiile ieftine, deoarece acestea nu respecta standardele de calitate si de siguranta . Faptul ca un produs este mai ieftin nu inseamna ca merita sa arunci banii pe geam sau sa iti pui sanatatea in pericol. Tigara electronica este, intr-adevar, cea mai sigura alternativa la fumat, insa acest lucru nu mai este valabil daca produsul nu este unul de cea mai buna calitate. O tigara electronica premium merita investitia cu varf si indesat, mai ales pe termen lung!

Consulta review-uri si opiniile vaperilor mai vechi de pe forumuri de specialitate

Citeste forumuri, bloguri sau site-uri ale vaperilor pasionati de tigara electronica. Acolo vei gasi resurse importante de informatii legate de diverse produse, avantaje si dezavantaje ale unor anumite modele, dar si raspunsuri la intrebarile pe care le ai vizavi de tigara electronica.

Evita sa improvizezi de unul singur o tigara electronica

Daca esti novice in ale vapatului, cel mai recomandat este sa iti cumperi un kit pentru incepatori de la un producator cunoscut. Dar daca esti o persoana mai inventiva si iti place sa iti construiesti singur dispozitive, primul lucru de care trebuie sa te asiguri atunci cand vrei sa iti construiesti o tigara electronica, este ca bateria sa fie compatibila cu atomizorul/clearomizorul. Tine cont de voltaj, precum si de infiletare si montare. Evita sa combini componente incompatibile, altfel tigara electronica va avea probleme serioase de functionare.

Alege un e-lichid pentru tigara electronica de cea mai buna calitate

Atunci cand iti cumperi prima tigara electronica, iti recomandam sa nu cumperi o cantitate prea mare din acelasi e-lichid, mai ales daca este unul de calitate slaba, deoarece, fiind la inceput, cel mai bine este sa experimentezi diverse arome pentru a vedea ce ti se potriveste. Majoritatea vaperilor incep cu un lichid pentru tigara electronica cu aroma de tutun, dar pe parcurs, foarte multi dintre ei isi schimba preferintele. Iti recomandam sa incerci cat mai multe tipuri de e-lichide de cea mai buna calitate si sa experimentezi diverse concentratii de PG si VG pentru a-ti descoperi identitatea de vaper.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro