Criteriul National

De ce vehiculele electrice sunt tot mai populare ?

De ce vehiculele electrice sunt tot mai populare ?
martie 27
13:57 2022

Nu este în imaginația ta; scutere electrice au apărut peste tot. Sunt rapide, distractive și potrivite aproape pentru toată lumea. Sunt acum în majoritatea orașelor mari și popularitatea este în creștere. Chiar și Ford intră în acțiunea scuterelor, știind că interesul și piața de afaceri în plină expansiune a scuterelor profesionale este aici pentru a rămâne pentru mult timp. Drept urmare, intriga și vânzarea scuterelor electrice individuale sunt în creștere datorită confortului și fiabilității lor. Există numeroase motive pentru care vehiculele electrice sunt acum peste tot. Un produs foarte popular este mopedul electric  Sun Ron de pe Smartbalance .

Scuterele electrice sunt ieftine

Costul unui scuter electric este mic raportat la alte vehicule, în funcție de modelul și caracteristicile pe care le alegi. În comparație cu plata unei mașini, costul unei biciclete sau chiar cu transportul public în mod regulat, valoarea achiziționării unui scuter electric este de lider în ceea ce privește economiile de costuri. Întreținere este puțină sau deloc. Pentru a-l menține în funcțiune, este suficient să încarci bateria și va fi gata de funcționare. Pentru siguranță , o cască este de obicei singurul cost suplimentar.

Alegerea unui scuter electric ca mijloc principal de transport elimină costul ridicat al combustibilului, schimburilor de ulei, reparațiilor și altor costuri diverse care vin cu deținerea unei mașini sau a unui alt vehicul cu motor. Pentru locuitorii orașelor care călătoresc la câteva blocuri distanță și pe străzile din centrul orașului pentru muncă sau distracție, investiția într-un scuter electric pare a fi alegerea evidentă. Sunt suficient de mici pentru a fi depozitate cu ușurință și suficient de la modă pentru a se potrivi într-un stil de viață în mișcare.

Scuterele electrice sunt convenabile

Un scuter electric te poate duce oriunde. Indiferent dacă călătorești în oraș sau îl iei cu tine într-o excursie într-un loc nou, este suficient de compact pentru a fi un mod alternativ de transport acasă sau în deplasare.

Sunt multe de spus despre comoditatea de a avea ceva atât de ușor și rapid la dispoziție în orice moment. Face să ajungi la destinație și înapoi din diverse locuri mult mai ușor. Indiferent dacă este un copil care se îndreaptă spre casa unui prieten din cartier sau un student care trebuie să se deplaseze rapid prin campus, există un stil de scuter sau un alt vehicul electric care se potrivește oricui.

Scuterele electrice sunt distractive

Costul și comoditatea sunt importante dacă te gândești să cumperi unul pentru tine, dar nu uita de importanța experienței distractive! Trotinetele și scuterele au un factor „cool”; îi fac pe adulți să se simtă din nou copii și îi fac pe copii să se simtă ca și cum ar fi parte din lumea adulților. În plus, aceste vehicule sunt și foarte utile, ceea ce le face mult mai speciale. Majoritatea pot ajunge la viteza de 15 mph, care este suficienta pentru a fi distractive și suficient de lente pentru a fi în siguranță, fără ca viteza să impună riscuri de siguranță, mai ales atunci când cel care conduce astfel de vehicule este prudent.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul