Criteriul National

De unde cumparam camioane Scania?

De unde cumparam camioane Scania?
mai 15
12:00 2019

Cine nu ar vrea macar odata sa dea o tura cu camionul prin toata tara. Cu siguranta sunt multi care isi imagineaza ce senzatie ofera condusul de camioane, insa acest lucru este rezervat pentru cei mai indemanatici soferi.

Desi poate parea simplu, sa fii sofer de camion implica mult mai mult decat dexteritate la volan. Trebuie sa anticipezi miscarile altor soferi, sa ai o rezistenta sporita si sa poti face fata situatiilor stresanta. Insa, rasplata este pe masura, deoarece salariile soferilor de camion deseori depasesc pe cele ale inginerilor.

O statistica arata ca majoritatea soferilor prefera camioane Scania din mai multe puncte de vedere:

Scania-camioane-Euro-6-biodiesel-flota-scania-biodiesel-motor-scania-euro-6-biodiesel-consum-biodiesel-scania-noxe-euro-6-scania-scr-si-egr-biodiesel-8

– Sunt usor de condus

– Siguranta sporita

– Confort si spatiu

Cei care au in plan sa inceapa o afacere pentru 2019 pot intotdeauna investi in sectorul de transporturi comerciale, deoarece este un serviciu de care nimeni nu se poate lipsi.

Poti deschide propria ta firma cu camioane foarte simplu, secretul consta in ce autocamioane cumperi pentru afacerea ta si ce curse decizi sa alegi.

Camioane.Scania.ro este locul ideal de unde toti patronii pot achizitiona modele de cap tractor Scania la preturi foarte avantajoase. Camioane.scania.ro sunt dealeri autorizati in vanzarea masinariilor Scania, dar si de la alti producatori. Toate camioanele puse in vanzare pe acest site trec unei revizii periodice pentru a asigura clientului cea mai buna calitate. Kilometrii sunt intotdeauna reali, iar masinariile sunt intretinute foarte bine.

Actele sunt intocmite in aceeasi zi, deoarece camioane.scania.ro intelege necesitatea clientilor de a face totul cat mai rapid.

Nici nu este de mirare ca foarte multi in ziua de astazi investesc in domeniul transporturilor. Camioane.scania.ro este o sursa de incredere de unde poti cumpara camioane de cea mai buna calitate la preturi avantajoase.

Firma este specializata in acest domeniu si este gata la orice ora pentru a oferii informatii clientilor interesati!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei