Criteriul National

De unde poti cumpara bilete la teatru?

De unde poti cumpara bilete la teatru?
martie 25
16:02 2019

Unul dintre site-urile online de unde pot fi cumparate bilete la mii de evenimentele care au loc anual in toata tara este Entertix, avand o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu.

Entertix este locul unde pot fi cumparate bilete la diverse festivaluri din Romania, fie ca este vorba despre concerte in salile mari sau stadioane, bilete de teatru, spectacole, competitii sportive sau diverse evenimente culturale.

De fiecare data, Entertix a reusit sa se ridice la masura asteptarilor, atat in ceea ce ii priveste pe clienti, cat si pe organizatori, astfel incat toti sa beneficieze de o experienta cat mai placuta.

Cele mai cautate evenimente la care clientii isi doresc sa cumpere bilete sunt acele bilete teatru online, fie ca este vorba despre bilete teatru comedie, bilete teatru dramatic, bilete teatru de arta sau bilete teatru pentru copii.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru o buna dezvoltare psihica a copiilor este sa le oferi bilete teatru palatul national al copiilor sau orice bilete teatru pentru copii, caci acestia trebuie sa participe la cat mai multe activitati artistice.

De indata ca ai hotarat ce bilete teatru vrei sa achizitionezi, modalitatea de a ajunge in posesia lor este destul de simpla, caci aceste bilete sunt foarte usor de comandat. De exemplu, selectezi bilete teatru Ion Creanga, iar apoi esti ghidat pas cu pas pana la finalizarea comenzii.

Clientii Entertix  pot alege sa cumpere bilete teatru de la diverse teatre din din orasele din Romania, iar printre acestea se numara Teatrul Ion Creanga, Teatrul National ‘’Vasile Alecsandri’’ Iasi, Teatrul National de Opera si Balet sau Teatrul National Radu Stanca.

In momentul in care alegi ce bilete la teatru vrei, ai posibilitatea de a selecta locurile dorite sau categoria de pret in care sa te incadrezi. Site-ul Entertix pune la dispozitia clientilor mai multe posibilitati de plata a acestor bilete de teatru, in functie de posibilitatile si dorintele fiecaruia. O data cu lansarea comenzii, poate exista posibilitatea ca biletele sa fie rezervate pentru o perioada de pana la 72 de ore, astfel ca poti avea garantia ca nu ratezi sansa de a participa la un eveniment.

Aceste bilete teatru pot fi livrate prin trei metode, si anume, prin curier, pot fi ridicare de la sediul firmei sau pot li primite in variante e-ticket.

Unul dintre cele mai interesante aspecte legate de site-ul Entertix este acela ca pentru o valoare foarte mica, de doar 5% din costul acestor bilete teatru, clientii au posibilitatea de a renunta, iar valoarea biletelor le va fi restituita integral.

Enterix ofera cel interesati posibilitatea de a se abona la newsletter,  iar in acest fel nu va mai exista riscul de a nu stii cand au loc evenimente noi in tara noastra sau nu vei mai ramane fara a cumpara bilete teatru online, in timp util.

Deci, atunci cand vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai frumos si educativ, fie ca esti adult sau copil, alege sa iti rezervi din timp bilete de teatru la unul dintre sutele de evenimente si spectacole de pe Entertix.

bilete_teatru2

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei