Criteriul National

De unde poti cumpara bilete la teatru?

De unde poti cumpara bilete la teatru?
martie 25
16:02 2019

Unul dintre site-urile online de unde pot fi cumparate bilete la mii de evenimentele care au loc anual in toata tara este Entertix, avand o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu.

Entertix este locul unde pot fi cumparate bilete la diverse festivaluri din Romania, fie ca este vorba despre concerte in salile mari sau stadioane, bilete de teatru, spectacole, competitii sportive sau diverse evenimente culturale.

De fiecare data, Entertix a reusit sa se ridice la masura asteptarilor, atat in ceea ce ii priveste pe clienti, cat si pe organizatori, astfel incat toti sa beneficieze de o experienta cat mai placuta.

Cele mai cautate evenimente la care clientii isi doresc sa cumpere bilete sunt acele bilete teatru online, fie ca este vorba despre bilete teatru comedie, bilete teatru dramatic, bilete teatru de arta sau bilete teatru pentru copii.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru o buna dezvoltare psihica a copiilor este sa le oferi bilete teatru palatul national al copiilor sau orice bilete teatru pentru copii, caci acestia trebuie sa participe la cat mai multe activitati artistice.

De indata ca ai hotarat ce bilete teatru vrei sa achizitionezi, modalitatea de a ajunge in posesia lor este destul de simpla, caci aceste bilete sunt foarte usor de comandat. De exemplu, selectezi bilete teatru Ion Creanga, iar apoi esti ghidat pas cu pas pana la finalizarea comenzii.

Clientii Entertix  pot alege sa cumpere bilete teatru de la diverse teatre din din orasele din Romania, iar printre acestea se numara Teatrul Ion Creanga, Teatrul National ‘’Vasile Alecsandri’’ Iasi, Teatrul National de Opera si Balet sau Teatrul National Radu Stanca.

In momentul in care alegi ce bilete la teatru vrei, ai posibilitatea de a selecta locurile dorite sau categoria de pret in care sa te incadrezi. Site-ul Entertix pune la dispozitia clientilor mai multe posibilitati de plata a acestor bilete de teatru, in functie de posibilitatile si dorintele fiecaruia. O data cu lansarea comenzii, poate exista posibilitatea ca biletele sa fie rezervate pentru o perioada de pana la 72 de ore, astfel ca poti avea garantia ca nu ratezi sansa de a participa la un eveniment.

Aceste bilete teatru pot fi livrate prin trei metode, si anume, prin curier, pot fi ridicare de la sediul firmei sau pot li primite in variante e-ticket.

Unul dintre cele mai interesante aspecte legate de site-ul Entertix este acela ca pentru o valoare foarte mica, de doar 5% din costul acestor bilete teatru, clientii au posibilitatea de a renunta, iar valoarea biletelor le va fi restituita integral.

Enterix ofera cel interesati posibilitatea de a se abona la newsletter,  iar in acest fel nu va mai exista riscul de a nu stii cand au loc evenimente noi in tara noastra sau nu vei mai ramane fara a cumpara bilete teatru online, in timp util.

Deci, atunci cand vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai frumos si educativ, fie ca esti adult sau copil, alege sa iti rezervi din timp bilete de teatru la unul dintre sutele de evenimente si spectacole de pe Entertix.

bilete_teatru2

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei