Criteriul National

Decembrie, luna cadourilor La Rosa

Decembrie, luna cadourilor La Rosa
decembrie 13
16:40 2017

Sarbatorile sunt cel mai bun prilej pentru a-i face fericiti pe cei dragi, iar cadoul care arata cel mai bine pretuirea pe care o purtam persoanelor iubite este cel care nu isi pierde valoarea in timp. Casa de bijuterii La Rosa deruleaza in aceasta perioada o campanie de reduceri cu 20% pentru toate produsele, prin care cadourile speciale pentru persoanele iubite sunt mai accesibile.

Bijuteriile La Rosa sunt realizate in atelierul propriu, toate piesele fiind unicat sau in serie limitata. Astfel, magazinul ofera clientilor si posibilitatea realizarii de bijuterii personalizate, cel mai des fiind solicitate monturi de pietre pretioase diferite de cele deja prezente in colectie.

Trendul la nivel de piata este cel al bijuteriilor din aur, combinat cu pietre pretioase, in principal diamante. Ponderea bijuteriilor din aurul alb este de circa 35% din total, cel galben de 50%, iar in crestere se afla aurul roz, care acum are o pondere de 15%.

Pe piata din tara noastra o modificare fata de acum 10 – 15 ani este utilizarea pietrelor pretioase pentru verighete si alte bijuterii, in timp ce inainte se utilizau aproape exclusiv pietre semipretioase sau nepretioase. Constientizarea valorii pe care diamentele o pastreaza de-a lungul timpului a dus la majorarea cererii pentru aceste bijuterii.

Monogram Collection

Printre colectiile aflate la oferta in prezent se gaseste si Monogram Collection, formata din bijuterii cu litere sau cuvinte, numai bune pentru a fi personalizate.

Conform traditiei, clientii pot alege din ce sa fie formata litera sau cuvantul dorit, respectiv diamante albe sau diamente negre. Aurul folosit este de 14 carate, de culoare roz, iar diamantele au intre 0,17 si 0,59 carate.

O piesa deosebita este colierul monograma, creat cu aplecare catre detalii si exigenta si care captiveaza prin jocul cromatic unic si finisajele extraordinare. Aspectul nobil al colierului este pus in valoare de magnetismul si stralucirea diamantelor care, impreuna cu delicatetea aurului roz, transforma aceasta bijuterie intr-o adevarata opera de arta.

Despre La Rosa

La Rosa este unul dintre cele mai apreciate si importante branduri de bijuterii de pe piata din Romania, prezenta din 2009. Pe langa magazinul online, compania care trei magazine in tara, respectiv la Bucuresti, Constanta si Iasi.

In portofoliul La Rosa se gasesc peste 1.000 de modele de verighete si peste 2.000 de bijuterii din aur, cu diamante sau cristale si inele de logodna cu diamant. Toate modelele de bijuterii, inele de logodna si verighete sunt disponibile in aur de 14K, 18K si platina.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro