Criteriul National

DECIZIE DRASTICA! Trei suporteri nu mai au voie pe stadion după meciul Steaua – Dinamo !

august 11
13:57 2015

 

 Jandarmii au aplicat amenzi în valoare totală de 2.000 de lei şi au dictat sancţiuni cu interzicerea pe arenele sportive pentru trei suporteri, în urma derbiului Steaua – Dinamo, de duminică, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti .

captura_petarda

Astfel au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 2000 lei, din care două amenzi în cuantum de 250 lei fiecare şi interzicerea accesului pe arenele sportive timp de 6 luni, conform art. 20, lit. „c” din Legea nr. 4/2008, pentru pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie; o amendă în cuantum de 500 lei şi interzicerea accesului în arenele sportive de fotbal pe timp de 1 an, conform art. 20 lit „l” din Legea nr. 4/2008, pentru provocarea şi participarea la scandal în arena sportivă şi o amendă în cuantum de 1000 lei şi un bilet de acces ridicat în vederea returnării către organizator, conform art. 25 alin 1 din Legea nr. 4/2008, pentru vânzarea la suprapreţ de bilete de acces.

La meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucuresti, care a avut loc duminică, pe Arena Naţională- au asistat aproximativ 28.000 de spectatori, dintre care 8.000 de fani dinamovişti. În minutul 51, executarea unei lovituri libere a echipei Dinamo a fost întârziată cu două minute, după ce o petardă a galeriei dinamoviste a fost aruncată la aproximativ un metru de centralul Ovidiu Haţegan şi de jucătorii stelişti Adrian Popa şi Sulley Muniru.  La câteva minute după acest incident, din sectorul rezervat suporterilor stelişti a fost aruncată o petardă la aproximativ doi metri de portarul dinamovist Vitautas Cerniauskas. În urma acestor incidente, organizatorii i-au avertizat la staţia de amplificare pe spectatorii prezenţi să nu mai arunce materiale pirotehnice în teren, deoarece există riscul întreruperii partidei. Potrivit jandarmilor, din sectorul rezervat galeriei dinamoviste a fost aruncat un scaun, iar suporterii au aprins mai multe făclii care au produs un mic incendiu la peluză. Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a V-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

Sursa foto : www.digisport.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro