Criteriul National

Declarație de presă Tomis Kart Constanța

decembrie 18
12:09 2015

Fundatia Tomis Kart si Clubul Sportiv Tomis Kart Constanta sunt la un pas de evacuare din incinta Palatului Copiilor Constanta, unde isi desfasoara activitatea de aproximativ 15 ani.

tomis kart 3

In decurs de 1 an si jumatate nu s-a putut gasi o solutie sau nu se doreste ca activitatea de karting sa se desfasoare in continuare in acest loc si sa se incheie un alt contract de inchiriere sau de colaborare. Fundatia Tomis Kart si Clubul Sportiv Tomis Kart Constanta sunt recunoscute de Automobil Club Roman si Federatia Romana de Karting pentru desfasurarea cursurilor de initiere in cadrul scolii de karting cu personal calificat. In toata aceasta perioada de activitate, la cursurile scolii de karting am initiat si antrenat peste 300 de copii constanteni, iar in anul 2015 au fost inscrisi un numar de aproximativ 40 de copii dornici sa practice acest sport. In decursul celor 15 ani de activitate, Clubul Sportiv Tomis Kart Constanta a avut numeroase rezultate in Campionatul National de Karting cu piloti constanteni, instruiti si initiati pe pista de karting de la Palatul Copiilor Constanta si anume: – Manolache Stefan – Campion National la clasa KID – Onoaie Razvan – Vicecampion National la clasa KID – Carbunaru Rares – locul III la clasa KID – Chimisliu Tudor – Vicecampion National la clasa PUFO – Murariu Andrei – Vicecampion National la clasa KF Junior In anul 2015, Clubul Sportiv Tomis Kart a obtinut titlul de Campion National de Karting la clasa PUFO si titlul de cel mai bun sportiv al anului in karting cu pilotul Suteanu Mihai in varsta de 9 ani.

Toate aceste rezultate au putut fi obtinute cu eforturi mari din partea Clubului si cu o sustinere importanta din partea parintilor. Aceasta activitate sportiva nu a avut niciodata sustinere financiara din partea vreunei institutii a statului. Ne dorim sa putem apara aceste titluri obtinute si sa ne putem desfasura in continuare activitatea in cladirea si pe pista din incinta Palatului Copiilor Constanta.

tomis kart 2

 

Din pacate la data de 19.11.2015 am primit citatia avand ca obiect dosarul de evacuare nr. 28022/212/2015, care ne pune in imposibilitatea de a desfasura activitatea, cu toate ca locatia este destinata tuturor copiilor din Jud. Constanta. Daca vom fi evacuati, copii nu vor mai putea practica acest sport, deoarece suntem singurul Club Sportiv din Jud. Constanta care intruneste conditiile de initiere si pregatire in acest domeniu, iar Palatul Copiilor care detine cladirea si pista de karting nu are un cerc de karting, acesta fiind desfintat din anul 1992. In aceasta situatie acesti copii nu vor putea fi preluati de alte cluburi. In urma adreselor depuse la toate institutiile locale, in care solicitam gasirea unei solutii de rezolvare a acestei situatii, nu am fost sprijiniti deloc, chiar la unele adrese nu am primit nici un raspuns. Solicitam presei locale si societatii civile sa ne sprijine in demersurile noastre, astfel incat sa putem ramane in locatia respectiva, pana la gasirea unei solutii din partea Palatului Copiilor Constanta si a Ministerului Educatiei si Cercetarii, deoarece pe data de 13.01.2016 este termenul de judecata in vederea evacuarii.

Fundatia Tomis Kart Club Sportiv Tomis Kart

Administrator Presedinte Bacioiu Gigel Bacioiu Bogdan

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo