Criteriul National

Decor pentru copii

Decor pentru copii
iulie 10
11:44 2019

Atât cei care mai au copii, cât şi cei care trec prin primele emoţii importante din viaţa lor, şi anume cele de a deveni părinţi ştiu cât de plăcut, dar şi cât de dificil este să te descurci, mai ales atunci când aceştia sunt foarte mici. Întrucât copii au nevoie de atenţie sporită, poate chiar de toată atenţia din partea părinţilor. Însă cei care sunt în aşteptarea primului copil, cu siguranţă ştiu că trebuie să se pregătească temeinic încă de pe acum.

Alături de părinţii din toată ţara

DecorPentruCopii.ro este o firmă înfiinţată din dorinţa de a veni în sprijinul tuturor părinţilor şi aflată la ora actuală în continuă dezvoltare. Într-o perioadă relativ scurtă, au reuşit să se poziţioneze pe piaţă ca fiind primul magazin online cu o gamă largă de produse fabricate în România. În cadrul acestui magazin online aveţi oportunitatea de a găsi diverse accesorii şi obiecte necesare pentru cei care doresc ca copilăria bebeluşului lor să fie una deosebită, caracterizată de un stil de viaţă sănătos şi de multiple moduri distractive de a-şi petrece timpul, într-un cuvânt de un stil de viaţă sănătos.

Diverse de sortimente şi modele de produse vă aşteaptă

DecorPentruCopii.ro este mai mult decât un magazin online, este o platformă în cadrul căreia părinţii pot afla care sunt cele mai noi şi cele mai bune produse, accesorii şi jucării dedicate celor mai mici membri ai familiei. Magazinul online pune spre vânzare o gamă diversificată de produse, începând cu: cărucioare şi pătuţuri de care fiecare bebeluş are nevoie şi până la scaune pentru copii, accesorii pentru cameră, articole de igiena şi sănătate şi chiar şi diverse produse pentru mămici, şi nu în ultimul rând accesorii de joacă în aer liber.

Special pentru producători

Magazinul nostru online se adresează atât cumpărătorilor, cât şi producătorilor. Astfel încât activăm în sistem dropshipping. Şi vindem la preţ direct de la producători, fără adaos comercial. Fii tu producătorul şi lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul.

Ce este serviciul de dropshipping?

Dropshipping reprezintă un model de afaceri care vă permite să aveți toate stocurile la dispoziția dumneavoastră, fără a fi nevoie să investiți un singur euro.

  • Nu trebuie să acumulați stoc sau să investiți în stoc. Mii de produse vor deveni stocul dumneavoastră;
  • Compania noastră se ocupa de pregătirea pentru comenzi și ambalare, şi se transformă în operatorul dumneavoastră logistic;
  • De asemenea, compania noastră se ocupa de livrarea directă către clientul final, și livrează produsul cu numele și cu imaginea companiei dumneavoastră.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei