Criteriul National

Deian Sorescu, „lăsat să se odihnească” după conflictul cu Mircea Rednic – Jucătorul, exclus din lotul lui Dinamo – Fotbal

Deian Sorescu, „lăsat să se odihnească” după conflictul cu Mircea Rednic – Jucătorul, exclus din lotul lui Dinamo – Fotbal
noiembrie 02
00:11 2021
Deian Sorescu nu va face parte din lotul lui Dinamo în această săptămână, după ce a avut un conflict cu antrenorul Mircea Rednic. Anunțul a fost făcut de Iuliu Mureșan, administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare.

Deian Sorescu a fost „lăsat să se odihnească”

„Deian este un jucător cu personalitate, îşi spune părerea. I-a spus ceva antrenorului, a comentat, dar apoi şi-a cerut scuze.

A avut o perioadă foarte bună, dar apoi, probabil dezamăgit că nu a fost transferat când a avut o ofertă, nu a mai fost atât de implicat. Am vrut să-l las să plece, dar a avut o discuţie cu firma de insolvenţă şi mi s-a spus că nu poate fi transferat pe suma aceea.

O săptămână a fost lăsat să se odihnească, nu a fost trimis la echipa a doua. Nica şi Neicuţescu au fost trimişi la echipa a doua. Filip are o leziune la gambă

Şanse ai la fiecare meci, fiecare meci are istoria lui. Din păcate noi am pierdut 10 meciuri din 14, este jenant, toţi suntem de vină, inclusiv jucătorii, este nevoie de o victorie să ne deblocâm mental”- Iuliu Mureşan, la Digisport.

Sorescu trebuie să se gândescă foarte bine. Dacă nu te implici şi doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa naţională şi nu ştiu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproş. Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă.

Suporterii să aibă încredere, răbdare, pentru că sunt aceiaşi jucători. Calitatea jocului a crescut. Trebuie să continuăm să muncim, să ne antrenăm. Nu este nimic pierdut”, a spus Rednic la posturile care transmit Liga 1.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul