Criteriul National

Dentist Bucuresti – Proceduri inovatoare

Dentist Bucuresti – Proceduri inovatoare
august 13
11:20 2019

Clinica stomatologica Bucuresti tine pasul cu vremurile, oferind proceduri inovatoare, inclusiv implanturi dentare. Implanturile dentare sunt considerate pe buna dreptate unele dintre cele mai eficiente tehnologii, deoarece, cu ajutorul lor se rezolva probleme dentare cu adevarat complexe. Implanturile dentare ofera unui dentist Bucuresti, o gama larga de oportunitati creative. Specialistii clinicii stomatologice sunt deseori vizitati de pacienti cu situatii non-standard, pe care specialistii incearca sa le corecteze folosind protetica implantului.

Avantaj implanturi dentare

Implanturile dentare, al caror cost este rezonabil si accesibil, imbunatatesc in mod semnificativ calitatea vietii, fara a mentiona aspectul estetic: indoiala de sine dispare, comunicarea cu oamenii devine confortabila si usoara. Dar functia principala pe care o indeplineste implantul, este refacerea dentitiei si, ca urmare, functia normala de mestecare si vorbire. Intr-adevar, absenta sau deteriorarea semnificativa chiar si a unui dinte, afecteaza negativ intai din apropiere, prin deteriorare, muscatura se schimba si dentitia este deformata. Un plus semnificativ al implantului dentar este ca, acesta poate fi folosit cu mare succes atat in ​​cazul pierderii unui dinte sau a mai multor dinti, cat si in absenta intregului rand de dinti.

Cand ai nevoie de implant

Ai nevoie de implant atunci cand exista deteriorari grave si atunci cand dintele este imposibil de salvat; cand esti nemultumit cu structuri amovibile sau cu coroanele existente; cand dintii devin mobili sau cand sunt distrusi. Un dentist Bucuresti al clinicii stomatologice nu numai ca are o vasta experienta in acest domeniu, ci, de asemenea, isi si imbunatateste abilitatile in cadrul seminariilor si conferintelor specializate organizate in Romania si in strainatate. Implanturile de proteza in clinica stomatologica, se caracterizeaza prin numeroase avantaje:

  • Fara dureri si cu invazivitate minima. Implantul este introdus in gaura dintelui extras, care este pregatit si prelucrat special, si, in plus, este bine anesteziat cu medicamente eficiente hipoalergenice. Daca este necesar, grefarea osoasa se efectueaza inainte de implantare, si, daca volumul de tesut este insuficient. Fiecare dentist Bucuresti este un adevarat expert, efectuand o operatie estetica stomatologica de mare calitate;
  • costul implanturilor dentare se incadreaza in gama disponibila, in ciuda faptului ca se folosesc materiale si materii prime sigure si hipoalergenice de la cei mai importanti producatori medicali din lume;
  • functionalitatea si estetica implanturilor nu difera de dintii naturali. Rezista la o sarcina similara, contribuie la distribuirea corecta a acesteia in timpul mestecarii etc.

Metoda de implantare

Operatiile de implantare au contraindicatiile lor, pe care un dentist Bucuresti ti le va spune in mod individual.  Implantarea dentara este o metoda de instalare a unei radacini artificiale (implant) in maxilarul superior sau inferior. Implanturile sunt utilizate ca suporturi pe care sunt fixate fie coroane (care inlocuiesc integral dintii pierduti), fie cu proteze amovibile (in acest caz, implanturile contribuie la fixarea adecvata a protezei in cavitatea bucala). Proiectarea implantului consta din doua parti principale, si anume,  implantul in sine, care este un surub de titan si care este implantat chirurgical in maxilar si bont (partea exterioara a implantului care seamana cu un dinte intors), si care se ataseaza de implant dupa o perioada de grefare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul