Criteriul National

Depisteaza orice defectiuni ale masinii personale cu diagnoza auto profesionista oferita de un service auto

Depisteaza orice defectiuni ale masinii personale cu diagnoza auto profesionista oferita de un service auto
august 11
15:59 2018

Cel putin o data pe an sau de mai multe ori, daca aveti multe drumuri de facut pe distante mari ar trebui sa verificati masina intr-un service. Verificarea computerizata a masinii este recomandata de fiecare data, diagnoza fiind singura metoda certa si simplu de aplicat prin intermediul careia puteti sti ce e in neregula cu autoturismul personal.

In timpul unei diagnoze un computer e conectat la computerul masinii, se ruleaza un soft special care incearca sa gaseasca erori de functionare si parametri gresiti. La o diagnoza auto se interpreteaza toate erorile gasite si se actioneaza in consecinta pentru repararea defectiunilor.

Diagnoza nu dureaza mult, aveti nevoie doar de o programare, care se poate face si online la DPD Automotive, diagnozele fiind recomandate si la cumpararea masinilor second hand. Pentru o diagnoza auto cat mai precisa la DPD Automotive se folosesc testere de ultima generatie, experienta de peste 20 de ani si specialistii in domeniu va garanteaza siguranta unei diagnoze complete si complexe la cele mai bune preturi.

In cadrul diagnozelor se identifica codurile de eroare, se elimina erorile, se fac resetari, programari de chei, se identifica acei senzori care au probleme, se scaneaza toate sistemele active ale masinii. Se mai poate calibra clapeta acceleratie si se pot programa injectoarele, regenera DPF-ul.

Cu o programare online puteti avea acces la cele mai noi si mai moderne instrumente si metode de diagnosticare, fiecare operatiune este realizata de oameni cu experienta si cu studii, astfel incat diagnoza si rezultatul ei sa fie cat mai transparente si mai clare pentru dvs.

Preturile difera in functie de serviciile solicitate, in functie de ce se descopera puteti sa cheltuiti mai putin sau mai mult pe reparatii, fiecare element depistat e verificat si reparat in functie de recomandarile producatorilor masinii prezentate.

Diagnoza corecta inseamna siguranta si performante mai bune ale masinii, asa ca ar trebuie realizata cat mai des pentru a evita accidente si randament slab mai ales pe distante mari si pe drumuri mai dificile.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul