Criteriul National

Deputatul Daniel Oajdea propune modificarea Legii asigurarilor si reasigurarilor

Deputatul Daniel Oajdea propune modificarea Legii asigurarilor si reasigurarilor
ianuarie 14
11:52 2016

deputat oajdea propune legea asigurarilor

Deputatul Daniel Oajdea propune modificare Legii136/1995 a asigurarilor si reasigurarilor, pentru a proteja in mod real asiguratii, obligati sa incheie politle RCA. Acesta a precizat in cadrul conferintei de presa ca prin aceasta modificare a legii, beneficiarii politelor vor fi feriti de situatiile dificile in care compania de asigurari este o firma rau-platnica: „Propun modificarea Legii 136/1995 a asigurărilor și reasigurărilor, astfel încât asigurătorul să deconteze direct titularului poliței eventualele daune pe care acesta le are la vehicul atunci când, evident, nu este vinovat de producerea accidentului. Astfel, asigurații vor beneficia de o protecție reală și sunt obligați să încheie polițe RCA obligatorii la firme care dau dovadă de bonitate și de seriozitate”.

Deputatul a explicat ca daca propunerea va fi adoptata: „Asigurătorul platește titularului politei reparația autovehiculului și recuperează prejudiciul de la asiguratorul celui vinovat sau de la fondul de protecție a victimelor străzii, după caz. Cea mai importantă prevedere este faptul că proprietarul autovehiculului asigurat beneficiază de o protecție reală, decontând într-un timp rezonabil reparația propriului autovehicul atunci când el nu este vinovat„.

sursa foto: www.barfadeiasi.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro