Criteriul National

Deputatul Florin Gheorghe solicită premierului Cioloş demiterea pentru incompetenţă a ministrului agriculturii Achim Irimescu

Deputatul Florin Gheorghe solicită premierului Cioloş demiterea pentru incompetenţă a ministrului agriculturii Achim Irimescu
iunie 14
12:29 2016

Ce ar mai trebui să facă ministrul Achim Irimescu pentru a fi demis?

 deputat florin gheorghe

Deputatul Florin Gheorghe se arată surprins şi îngrijorat de faptul că, deşi toată lumea solicită premierului Cioloş demiterea pentru incompetenţă a ministrului agriculturii, acest lucru pare a nu fi luat în calcul de către prim-ministru: „Miercuri, Camera Deputaţilor a adoptat o moţiune simplă împotriva politicii păguboase a Ministrului agriculturii, care a sufocat activităţile fermierilor români. Arareori o moţiune a strâns atâtea voturi pentru adoptare, de la toate partidele politice parlamentare, aşa cum s-a întâmplat în cazul domnului Irimescu. Semnalul dat de Parlament, cel care a învestit în urmă cu peste 8 luni Guvernul, este cât se poate de clar pentru cine vrea să-l vadă. Cu toate acestea, reacţia şefului Guvernului se lasă aşteptată, în speranţa că vine vara şi va uita lumea şi de incompetenţa lui Achim. Ne întrebăm cu toţii oare ce ar mai trebui să facă Ministrul Achim Irimescu pentru a fi demis? Deocamdată nu a făcut nimic bun, ci, dimpotrivă, a dus la disperare atât crescătorii de animale, cât şi micii fermieri.”

Deputatul Florin Gheorghe consideră că menţinerea în funcţie a unui ministru incompetent face foarte mult rău fermierilor, care şi aşa sunt loviţi în plin de concurenţa neloială a produselor agro-alimentare venite din import: „Nu este o ruşine să demiţi un ministru dovedit incompetent. Ruşinos este să stărui în greşeală! Domnul Cioloş a mai demis câţiva miniştri până acum, pentru acelaşi motiv – incompetenţa! Cu ce s-a remarcat domnul Achim Irimescu până acum ca să mai rămână în funcţie? Doar cu nişte declaraţii aiuritoare despre calitatea inferioară a alimentelor consumate de români şi cu o declaraţie despre camioane de bani care au plecat din România. Noi aşteptăm să ne spună de ce nu aduce domnia sa camioanele de bani de la Uniunea Europeană, care sunt ai României, care stau neutilizaţi şi pe care Achim Irimescu este incapabil să-i acceseze! Ori nu ştie, ori nu vrea! Apoi, subvenţiile pentru fermieri nu s-au plătit nici astăzi, deşi trebuiau plătite de la începutul anului, singura cauză fiind incompetenţa domniei sale. Acum câteva zile, chiar colegii domniei sale de la Bruxelles l-au acuzat de incompetenţă şi s-au oferit să asiste tehnic România pentru a pregăti şi depune proiecte în cadrul Programului Juncker, în scopul dezvoltării unui sistem de irigaţii modern pentru agricultura românească. Toţi românii s-au aşteptat că, având un prim-ministru care a fost comisar pe agricultură şi un ministru tehnocrat de la Bruxelles, soarta agriculturii româneşti se va schimba în bine. Din păcate, vedem cu ochiul liber ceea ce s-a ales de agricultura românescă, în numai 8 luni de guvernare tehnocrată.” a mai adăugat deputatul Florin Gheorghe.

 Sursa foto :www.ziare.com

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte biroului de presă al deputatului Florin Gheorghe

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro