Criteriul National

Descopera cele mai bune utilaje service auto

februarie 20
13:26 2020

Descopera cele mai bune utilaje service auto

 

Trebuie sa iti duci masina in service? Problemele cu care te confrunti te fac sa crezi ca reparatia va fi extrem de costisitoare? Gandeste-te ca nu ai cum sa te deplasezi cu o masina care sa nu iti ofere siguranta. Mai intai de toate trebuie sa ai o masina pe care sa te poti baza si care sa nu te lase in drum. Nu trebuie sa circuli cu o masina care nu prezinta siguranta.

     Piesele auto pot necesita schimbare

Avand in vedere ca nu esti mecanic nu are sens sa incerci sa pretinzi ca stii care este problema masinii. Cel mai bine este sa o duci intr-un service de unde vei primi un raspuns in privinta problemei masinii dar si o solutie adecvata. Nu are rost sa te framanti pentru ceva care nu iti este inca clar.

Apeleaza la un service care iti poate pune la dispozitie piese originale sau utilaje service auto. In primul rand aceste piese originale sunt mult mai potrivite deoarece sunt fiabile si au o calitate ridicata. Pe langa asta piesele originale respecta in detaliu toate standardele tehnice.  Piesele au o durata de utilizare mai mare si din acest motiv durata de viata a automobilului tau va fi una mai mare. 

Piesele care poti fi schimbate intr-un service sunt:

Amortizoarele

Rolul acestora etse sa asigure o mai buna stabilitate in viraje si o manevrare sigura a directiei. Pe langa asta amortizoarele mentin automobilul pe traiectorie si asigura un contact mai bun cu solul.  Acestea mai ajuta si la prevenirea uzurii unor componente precum anvelopele.

Bateria

Ii asigura energia necesara atat motorului cat si altor sisteme electrice.  Practic, bateria iti garanteaza ca masina va porni chiar si atunci cand afara sunt temperaturi de -25 grade C.

Filtru de ulei

Acesta ofera o rezistenta sporita chiar si atunci cand uleiul are o vascozitate mare. 

Bujii

Sunt realizate pentru fiecare tip de motor. Sunt rezistente la coroziune si la formarea depozitelor. Pe langa asta bujiile asigura scantei si arderea complete a amestecului combustibil.

Becuri

Ca sa poti avea parte de o masina sigura si calitativa trebuie sa ai becuri adecvate. Daca vei cumpara becuri ieftine atunci vei observa ca acestea se imbacseasc cu particule de carbon.

Tobe de esapament

Sunt in general fabricate din materiale rezistente si ofera protective impotriva coroziunii. 

In mod sigur trebuie sa iei atitudine daca ai probleme cu masina. Apeleaza la un service de calitate si nu vei regreta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul