Criteriul National

Descoperă serviciul de închiriere boxă de depozitare

Descoperă serviciul de închiriere boxă de depozitare
septembrie 27
13:51 2022

Ai avut vreodată nevoie de un loc unde să lași pentru o perioadă mobila, sacii cu lucruri ori diverse obiecte și poate componente și accesorii auto? Ai avut nevoie de un loc de depozitare și l-ai găsit sau improvizat cu greu? Sigur te-ai aflat într-o astfel de situație cel puțin o dată, fără să știi că aveai disponibil serviciul de închiriere boxă. Este momentul să descoperi acest serviciu și să fii un adevărat gospodar!

Extrem de convenabil pentru aceia de la bloc

Lumea de la bloc este obișnuită să își țină lucrurile de acest tip la uscătorie, pe casa scării sau în debara, ori prin garajele rudelor care locuiesc la casă. Haosul intervine când în apartament se renovează și casa trebuie pe jumătate golită. Organizarea lucrurilor și întreținerea lor lasă mult de dorit în acest mod de depozitare atât de împrăștiat și de impropriu lucrurilor.

O alternativă mult mai convenabilă este apelarea la serviciul care implică închiriere de boxă de depozitare, de o anumită suprafață și de o anumită înălțime, unde bunurile, oricare ar fi ele, inclusiv mobila și mai ales mobila, să fie ferite de praf, umezeală, vânt, precipitații ori lumina directă a soarelui și să fie păzite non-stop.

A folosi un spațiu închiriat pentru depozitări mobilă ține de lifestyle-ul american, cel pe care îl visăm cu toții și care a dat naștere binecunoscutelor emisiuni unde conținutul din depozitele abandonate este valorificat de negociatori care vorbesc repede și convingător. Cel mai probabil ai urmărit măcar o ediție din aceste emisiuni!

Esențialul despre închiriere boxă (de depozitare)

Caută „depozitari mobila” pe internet și vei descoperi o soluție știută de puțini la o problemă pe care o au mulți oameni și de care se lovesc mai tot timpul. Fie asta, fie citește mai jos esențialul despre închirierea de boxă în București.

  • Se contactează o firmă credibilă de depozitări mobilă.

  • Se obține o cotație gratuită realizată de un specialist în logistică.

  • Se ajunge cu bunurile la boxa de depozitare agreată de comun acord.

  • Dacă nu există mașină de transport, se asigură transport contra cost.

  • Tot contra cost, demontarea mobilei de către firma de depozitări mobilă.

  • Boxa în cauză este izolată ermetic, bine climatizată și compartimentată.

  • Ansamblul de boxe beneficiază de sistem de alarmă și supraveghere 24/7.

  • Accesul la boxă e garantat în orice moment, cu un ghid din partea locului.

  • Durata de închiriere boxă pentru depozitare variază, putând fi chiar și un an.

În linii mari, acestea sunt caracteristicile serviciului de care poți beneficia. Cu alte cuvinte, aici ai toate condițiile necesare pentru a depozita lucrurile tale, mobila ta, orice vrei să păstrezi pentru o perioadă și să nu se deterioreze nici pic. În plus, aici ești sigur că nimeni altcineva nu umblă la lucrurile tale.

Din ce în ce mai multe persoane încep să descopere, la fel ca tine, ce înseamnă depozitări mobilă în București. În București pentru că aici sunt cele mai bune condiții – sau în vecinătatea Bucureștiului, spre exemplu în Bragadiru, acolo unde Depozitari.ro se bucură de un real succes.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul