Criteriul National

Deșeurile ilegale din Austria și Germania

iulie 22
12:46 2016

received_559227577602022

Deșeurile ilegale din Germania și Austria cât și adevărurile pe care încă nu s-au spus.Unii autori care au urmărit scandalul ivit în jurul gunoaielor toxice ilegale din Germania ,Austria ,Ungaria au catalogat acest lucru ca fiind Mafia deșeurilor ilegale din Germania ,Austria ,Ungaria .

Din aceste motive, încă de la acest prim paragraf vă întrebăm:-”
Sunteți de acord ca aurul negru din România să contribuie la dezvoltarea economică a unor țări iar ei să trimită înapoi deșeuri care să afecteze sănătatea oamenilor și să compromită viitorul unei alte generații ?
Ziarul nostru împreună cu cititorii săi au demonstrat până acum că nu fac parte din lista celor pe care băieții cu epoleți îi consideră ca fiind.. stupid people.
Ca atare la fel cum am făcut de fiecare dată vom veni cu câteva
întrebări deranjante despre ceea ce considerăm că se află în spatele capturării celor 13 camioane de gunoi toxice venite din Germania .

De asemenea vom prezenta
• Opinia unui autor despre ceea ce au denumit a fi mafia deșeurilor ilegale din Germania și Austria
• Similitudinea dintre felul în care a fost demascat mafia pădurilor și operațiunea secretă a gunoaielor toxice
Din cauza gravității unei astfel de situații și implicația pe care o are pana la vârf ,înainte să continuați să urmăriți conținutul pe care vi-l vom prezenta o să vă invităm să citiți câteva informații ce au fost prezentate de către TVR, Revista Economica .

În acest scop puteţi căuta pe internet expresia “Deșeurile ilegale din Germania si Austria “
După ce veți citi conținutul prezentat de către cele doue platforme media veți descoperi cu ochiul liber cel puțin două lucruri care vă va ajuta să înțelegeți o serie de adevăruri ce se află în spate unei asfel de captură și despre care nu se vorbește.
Având în vedere amploarea scandalulii ce a fost declanșat după “captura secretă “ a celor 16 camioane cu deșeuri ilegale din Germania ,Austria ” urmează să prezentăm opinia noastră despre ceea ce deja este catalogat de către anumiţi autori ca fiind mafia deșeurilor ilegale din Germania și Austria.

Până atunci ca să putem să vă ajutăm să urmăriți secvenţe ale evenimentelor o să vă invităm să căutați expresiile:
“Lovitura pe cele 3 axe Bruxelles-Berlin -București “

received_559227607602019
Citind cele declarate de către Ministrul Mediului veți afla că în prima sa declarație despre cele 13 transporturi ilegale de deșeuri toxice din Germania spune că majoritatea lor trebuie să ajungă în regiunea de Sud –Est.
Acum ca să puteţi vedea de ce în regiunea Sud Est și nu în altă parte, puteți căuta expresiile:

1) “Groapa de gunoi la malul mării “
2) „Cum va ajunge Navodariul o groapa cu deşeuri radioactive”

Întrucât o astfel de groapă de deșeuri radioactive se află la o relativ mică distanță de bază NATO unde locuiește o comunitate mare de cetățeni americani ,în contextul electoral din Statele Unite această problemă poate da originea unui scandal de mare amploare internațional.

Acest lucru se poate întâmpla deoarece opinia publică americană nu va accepta ideea ca cetățenii lor să vină în România în scopul de prevenire ,descurajare și apărare- România ca o țară membră NATO. De aceea ar trebui sa fie evitate pericolele din viața lor , din cauza iresponsabilității unor grupuri de interese și a complicilor…

Din acestea cât și din alte motive, logica  faptelor ne arată că acţiunea de capturare a celor 16 camioane cu deșeurile toxice ilegale venite din Germania ,Austria și Ungaria nu a fost deloc o activitate realizată doar de către cei care apară ca fiind autorul unei astfel de capturi.
Ca să puteți avea încă o dovadă a acestui lucru o să vă reamintim că acele 16 camioane cu deșeurile toxice au fost oprite la vamă în 17 -24 iunie iar informațiile despre ceea ce s-a întâmplat au apărut doar după 30 de zile.

received_559227637602016
De aici rezultă câteva întrebări:

• De ce a trebuit 30 de zile ca Ministrul Mediului doamna Cristiana Palmer să anunțe o astfel de captură?
• De ce într-o primă fază când a apărut doamna Ministru la Digi Tv a dezvăluit că acele deșeuri urmau să ajunga în majoritatea lor în regiunea de Sud – Est .

Însa apoi revine și spune că de fapt destinația lor era alta.
Atenție atunci când doamna Ministru revine încercând să prezintă lucrurile de anumit fel .. creează şi alte probleme!

Atunci a oferit mai multe posibilități ca cititorii noștri care pot gândi folosindu-se de propria lor minte să descopere și alte lucruri care se află în spatele unui astfel de transport ilegal de deșeuri din Germania ,Austria ,Ungaria și despre care nu se vorbește!

Iata un pasaj din ceea ce a fost prezentat într-una din platforma media a lui “agent Ghita “ economic
“Ministrul Mediului a adus informaţii suplimentare, luni, într-o conferinţă de presă, afirmând că reţinerea celor 16 tiruri cu deşeuri a avut loc în perioada 17 – 24 iunie.
De aici rezulta o remarcă.

Dragi cititori daca se comite o crimă, însă din cauza gravității situaţiei timp de 30 de zile se ține totul în secret ,și abia apoi se anunță cele întâmplate , înseamnă că există o serie de lucruri care se doreste să fie ascunse și altele care trebuie prezentate de o manieră voit distrosionată.

Întrucât nu este prima data când ziarul nostru demonstrează că cititorii săi nu fac parte din lista a ceea ce băieții cu epoleți consideră ca find stupid people, vom merge mai departe deoarece mai avem încă o surpriză ce va rezulta dintr-o simplă analiză.

De data aceasta ca sa puteți vedea ca cineva acolo sus de tot a dorit să atragă atenția Germaniei …o să vă invităm să citiți un pasaj unui din declarația doamnei Ministru Cristiana Palmer
Cu această ocazie o să vedeți ca dorește să lase foarte clar să înțeleagă că Germania este ținta unei astfel de demascări.

Mai mult decât atât dacă cele spuse de dânsa este analizat de un profesionist din științele comunicării diplomatice va putea să observe că în spate celor două fraze se află spuse mai multe lucruri pe care oamenii obișnuiți nu le pot înțelege.

Iată ce spune:

„E o bună realizare a autorităților, pentru că am reușit să stopăm 16 transporturi, nu din Italia, ci din Germania, Austria și Ungaria. Cele mai multe din Germania.

received_559228627601917

Având în vedere gravitatea celor prezentate până acum în acest articol vom reveni ca să vă oferim și mai multe informații despre ceea ce anumiţi autori o consideră Mafia deșeurilor ilegale din Germania ,Austria etc
Până atunci ca sa puteți obține cât mai multe informații de la mai multe surse despre această problema o să vă invităm să căutați pe internet expresia:
“Deșeurile ilegale din Germania și Austria”

Sursa foto : http:// google.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu