Criteriul National

Desfundarea canalizarii de la vila

Desfundarea canalizarii de la vila
martie 28
16:01 2018

aqua-activ
Mi-am dorit demult sa locuiesc la vila, nu la bloc fiindca mi se pare mai exclusivist. Impartim spatiile comune un grup restrans de oameni. In plus ne cunoastem mai bine si cu unii putem sa colaboram si sa ne ajutam reciproc.
Am cumparat apartamentul de la ultimul etaj, al doilea, fiindca urmaresc asta demult. Stiti de ce? Ador mansardele! Imi place sa ma uit pe ferestre cand ninge si am impresia ca fulgii vin peste mine in casa si ador sa aud tropotele ploii pe acoperis! Noaptea ma simt mai aproape de stele si de luna, imi vine sa intind mana si sa le culeg din pomul roditor al cerului.
In ultima vreme insa se intampla ceva cu canalizarea noastra. Cand spal legumele in chiuveta astept cel putin 10 minute sa curga apa murdara. Uneori am senzatia ca vrea sa vina inapoi.
La baie mi se intampla acelasi lucru. Imi vine sa iau apa din cada cu o carpa sau cu un vas murdat si sa o torn in vasul de toaleta.
Se intampla ceva cu linia noastra de canalizare si vecina de jos, batranica foarte cumsecade si neajutorata, suporta consecintele. Camerele ei au fost inundate de vreo doua ori si a trebuit sa zugravesca si sa aduca oameni la curatenie, la ea ies mirosurile oribile, asa ca intr-o zi am vorbit cu ceilalti locatari si le-am comunicat ca voi solicita servicii de desfundare canalizare firmei Aquaactiv.ro, cel mai bun furnizor de servicii de profil din Bucuresti.
Mai intai le-am solicitat servicii de consiliere. Mi-au explicat telefonic de ce apar disfunctii la sistemul de calalizare si mi-au spus ca numai inspectia la fata locului va elucida problema.
De la ei am aflat ca blocajul canalizarii este cauzat de: depunerile de grasime si de resturi alimentare, depistarea unor obiecte straine pe conducte, vechimea mare tevilor, fara sa fie reviziute.
Au sosit la ora anuntata, cu tot ceea ce le era necesar, inclusiv cu substante necesare curatarii conductelor si a canalului in profunzime.
Au cercetat meticulos fiecare portiune de conducta, pana au aflat cauza care ducea la scurgerea inceata a apei menajere si inundarea locuintei de la parter.
Au depistat portiunea de conducta infundata si au reusit sa o puna in uz. Au lucrat ca la carte si ne-au oferit sfaturi folositoare ca prin actiunile noastre sa nu mai periclitam buna functionare a canalizarii.
De atunci pastram permanent legatura cu ei, atat pentru vidanjare, fiindca putul absorbant necesita golire de doua ori pe luna, iar tarifele lor sunt cele mai avantajoase. In plus ne place ca lucreaza curat si dupa fiecare golire curata si spala mecanizat totul.
Pretul cerut este cel corect si variaza in functie de distanta parcursa pana la locul unde se efectueaza lucrarea, timpul alocat operatiunii, cantitatea si tipul substantei vidanjate.
Nevoia de profesionisti seriosi care sa se ocupe de canalizare si de puturile absorbante este imperioasa. Cum in Bucuresti sunt putine firme de tinuta celei prezentate mai sus, noi le ramanem fideli, iar ei vin de cate ori ii solicitam si ne servesc.
Ne declaram 100% multumiti de colaborarea noastra cu ei.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul