Criteriul National

Designul camerei tale se rezuma la accesoriile care fac diferenta de zi cu zi

Designul camerei tale se rezuma la accesoriile care fac diferenta de zi cu zi
iunie 15
16:26 2017

Aflandu-ne in era modernismului, cu toti dorim sa avem parte de cele mai bune inovatii in materie de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica si nu in ultimul rand dotari, care sa ne puna in valoare viziunile noastre despre nou si utilitate.

Asta face ca, marea majoritate a familiilor din secolul 21, odata cu noul val de reduceri sezoniere, sa caute sa inoveze in plan decorativ propria casa, lucru care insa nu este deloc usor de facut.

Pe deoparte, daca ne raportam la fiecare camera in parte, aducem in discutie desigur cromatica peretilor, suprafata locuibila si nu in ultimul rand asortarea cu diferite piese de mobilier sau usi.

In functie de aceste lucruri, producatorii vin si ne propun solutii inovative de cuverturi de pat din bumbac, gata sa ne scoata in evidenta materialul patului nostru, dar si sa il protejeze pe acesta si, totodata, sa ne determine sa avem parte de confort si moliciune la superlativ.

Producatorii aduc in discutie modele revolutionare

Poate ca de multe ori atunci cand ai dorit sa aduci un plus de finete si frumusete camerei tale, ti-ai pus problema marimilor propriului tau pat, sau dupa caz costurilor de achizitie a unor decoratiuni interioare ce vizeaza achizitionarea unei cuverturi de pat din bumbac.

Insa, aceste lucruri trebuie sa dispara, deoarece producatorul Karo Butique, aduce in discutie o diversitate de culori, modele si marimi la diferite cuverturi de pat din bumbac, care pot fi achizitionate de catre orice familie, indiferent de veniturile pe care le are aceasta.

Spre exemplu, un model foarte popular este de departe cuvertura Princess, care a recunoscut un real impact pentru tinerele domnisoare, care doresc sa pasteleze propria camera cu diferite culori vii.

Daca ne gandim la aspecte ce tin de imprimeuri si combinatii de culori de-a dreptul interesante, acest producator vine si aduce in discutie variante inovative pentru toate buzunarele indiferent de specificul patului.

Insa daca sunteti adeptul simtului comun si a culorilor iuni, atunci exista si de aceasta data alternative de succes, iar acest producator propune diferite coverturi de pat din bumbac care au la baza nuante vii, care sa completeze perfect decorul intregii camere.

Consulta acum mediul online si intra in posesia celor mai bune oferte care sa te ajute sa faci decoratiuni interioare de succes in camera ta, de care se pot bucura de altfel si copiii sau sotia, indiferent din ce punct de vedere privim problema.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo