Criteriul National

Designul camerei tale se rezuma la accesoriile care fac diferenta de zi cu zi

Designul camerei tale se rezuma la accesoriile care fac diferenta de zi cu zi
iunie 15
16:26 2017

Aflandu-ne in era modernismului, cu toti dorim sa avem parte de cele mai bune inovatii in materie de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica si nu in ultimul rand dotari, care sa ne puna in valoare viziunile noastre despre nou si utilitate.

Asta face ca, marea majoritate a familiilor din secolul 21, odata cu noul val de reduceri sezoniere, sa caute sa inoveze in plan decorativ propria casa, lucru care insa nu este deloc usor de facut.

Pe deoparte, daca ne raportam la fiecare camera in parte, aducem in discutie desigur cromatica peretilor, suprafata locuibila si nu in ultimul rand asortarea cu diferite piese de mobilier sau usi.

In functie de aceste lucruri, producatorii vin si ne propun solutii inovative de cuverturi de pat din bumbac, gata sa ne scoata in evidenta materialul patului nostru, dar si sa il protejeze pe acesta si, totodata, sa ne determine sa avem parte de confort si moliciune la superlativ.

Producatorii aduc in discutie modele revolutionare

Poate ca de multe ori atunci cand ai dorit sa aduci un plus de finete si frumusete camerei tale, ti-ai pus problema marimilor propriului tau pat, sau dupa caz costurilor de achizitie a unor decoratiuni interioare ce vizeaza achizitionarea unei cuverturi de pat din bumbac.

Insa, aceste lucruri trebuie sa dispara, deoarece producatorul Karo Butique, aduce in discutie o diversitate de culori, modele si marimi la diferite cuverturi de pat din bumbac, care pot fi achizitionate de catre orice familie, indiferent de veniturile pe care le are aceasta.

Spre exemplu, un model foarte popular este de departe cuvertura Princess, care a recunoscut un real impact pentru tinerele domnisoare, care doresc sa pasteleze propria camera cu diferite culori vii.

Daca ne gandim la aspecte ce tin de imprimeuri si combinatii de culori de-a dreptul interesante, acest producator vine si aduce in discutie variante inovative pentru toate buzunarele indiferent de specificul patului.

Insa daca sunteti adeptul simtului comun si a culorilor iuni, atunci exista si de aceasta data alternative de succes, iar acest producator propune diferite coverturi de pat din bumbac care au la baza nuante vii, care sa completeze perfect decorul intregii camere.

Consulta acum mediul online si intra in posesia celor mai bune oferte care sa te ajute sa faci decoratiuni interioare de succes in camera ta, de care se pot bucura de altfel si copiii sau sotia, indiferent din ce punct de vedere privim problema.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro