Criteriul National

Designul camerei tale se rezuma la accesoriile care fac diferenta de zi cu zi

Designul camerei tale se rezuma la accesoriile care fac diferenta de zi cu zi
iunie 15
16:26 2017

Aflandu-ne in era modernismului, cu toti dorim sa avem parte de cele mai bune inovatii in materie de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica si nu in ultimul rand dotari, care sa ne puna in valoare viziunile noastre despre nou si utilitate.

Asta face ca, marea majoritate a familiilor din secolul 21, odata cu noul val de reduceri sezoniere, sa caute sa inoveze in plan decorativ propria casa, lucru care insa nu este deloc usor de facut.

Pe deoparte, daca ne raportam la fiecare camera in parte, aducem in discutie desigur cromatica peretilor, suprafata locuibila si nu in ultimul rand asortarea cu diferite piese de mobilier sau usi.

In functie de aceste lucruri, producatorii vin si ne propun solutii inovative de cuverturi de pat din bumbac, gata sa ne scoata in evidenta materialul patului nostru, dar si sa il protejeze pe acesta si, totodata, sa ne determine sa avem parte de confort si moliciune la superlativ.

Producatorii aduc in discutie modele revolutionare

Poate ca de multe ori atunci cand ai dorit sa aduci un plus de finete si frumusete camerei tale, ti-ai pus problema marimilor propriului tau pat, sau dupa caz costurilor de achizitie a unor decoratiuni interioare ce vizeaza achizitionarea unei cuverturi de pat din bumbac.

Insa, aceste lucruri trebuie sa dispara, deoarece producatorul Karo Butique, aduce in discutie o diversitate de culori, modele si marimi la diferite cuverturi de pat din bumbac, care pot fi achizitionate de catre orice familie, indiferent de veniturile pe care le are aceasta.

Spre exemplu, un model foarte popular este de departe cuvertura Princess, care a recunoscut un real impact pentru tinerele domnisoare, care doresc sa pasteleze propria camera cu diferite culori vii.

Daca ne gandim la aspecte ce tin de imprimeuri si combinatii de culori de-a dreptul interesante, acest producator vine si aduce in discutie variante inovative pentru toate buzunarele indiferent de specificul patului.

Insa daca sunteti adeptul simtului comun si a culorilor iuni, atunci exista si de aceasta data alternative de succes, iar acest producator propune diferite coverturi de pat din bumbac care au la baza nuante vii, care sa completeze perfect decorul intregii camere.

Consulta acum mediul online si intra in posesia celor mai bune oferte care sa te ajute sa faci decoratiuni interioare de succes in camera ta, de care se pot bucura de altfel si copiii sau sotia, indiferent din ce punct de vedere privim problema.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo