Criteriul National

Despre antreprenoriat de succes, imobiliare si curaj

Despre antreprenoriat de succes, imobiliare si curaj
martie 31
11:06 2020

A fi un antreprenor de succes nu se rezuma numai la a fi detinatorul unei afaceri. Inseamna inspiratie, curaj, motivatie si entuziasm, care trebuie pastrate intacte in fiecare zi de activitate. Si, inainte de toate inseamna sa ai curajul sa iti urmezi visele, inclusiv cand multi antreprenori se retrag in fata vantului schimbarii.

Serban Spirea este un astfel de antreprenor, care a demonstrat ca daca iti doresti ceva si muncesti pentru a se implini, nimic nu este imposibil. Atunci cand infiintezi o afacere munca nu se opreste aici, ci din acest punct incepe efortul efectiv si determinarea. A fi antreprenor inseamna sa ai curajul de a-ti asuma riscuri in fiecare zi, sa elaborezi solutii la secunda si fiecare esec sa reprezinte o lectie din care sa inveti apoi sa te ridici si sa o iei de la capat.

Cat de usor este sa lansezi o afacere intr-un domeniu aflat la intersectia intre vanzari, consultanta si inovatie?

Nu este usor sa ai o idee inovatoare si sa o lansezi pe piata, indiferent de domeniul de activitate din care face parte. Nu este usor nici macar atunci cand pornesti o afacere intr-un domeniu precum imobiliare. Ideea ta trebuie sa se diferentieze intotdeauna de concurenta si, foarte important, sa iti concentrezi energia spre propria reusita si cale, ci nu sa epuizezi puterile pe lupta importriva contra concurentei. Este recomandat sa te inspiri si sa fii informat, dar este important sa ramai focusat pe afacerea ta.

Serban Spirea face parte din randul antreprenorilor de succes care a dezvoltat o afacere in domeniul imobiliar si nu oriunde, ci in Qatar o tara in care exigenta se afla la ea acasa. Este vorba despre FGREALTY – Find Great Realty- un concept de ”luxury real estate” pentru oamenii care isi doresc cele mai bune proprietati.

Diferentierea companiei consta in faptul ca echipa consiliaza clientii nu doar pentru o casa, ci pentru a aloege acel loc care sa le fie acasa. Piata  de ,,apartments for rent in Doha si  ,,villas for sale in Qatar” este competitiva si ofertanta, tara fiind noua si proprietatile sunt, in consecinta, noi si moderne.

O alta diferentiere consta in mentalitatea reusitei, FGREALTY fiind companie de real estate orientata spre client. Pornind de la premisa ca atunci cand pui la dispozitie clientilor tai servicii de calitate si impecabile vei reusi sa transformi orice misiune intr-o reusita. O afacere de succes inseamna munca constanta si dorinta permanenta de a te pozitiona in top astfel incat sa ajungi la cat mai multi oameni si sa le oferi bucuria de a gasi exact ce cauta.

In special atunci cand doresti sa lansezi o afacere pe o piata noua, in special in zona de real estate de lux, te adresezi unui numar destul de limitat de persoane. In acest caz, cu siguranta nu iti trec pragul, sau mai corect spus, nu acceseaza in fiecare zi sute de oameni serviciile. Atunci cand te adresezi numai unui anumit tip de cumparatori, in cazul de fata celor care sunt in cautarea luxului, trebuie sa stii ce sa oferi si ce cauta inca de dinainte de a lansa o solicitare.

Ce este important intr-o afacere de succes?

` FGREALTY este mai mult decat o simpla afacere intrucat este rezultatul muncii constante de a aduna in portofoliu proprietati de lux din zone bine cotate si exclusiviste din Qatar. Proprietatile pot fi alese simplu, selectand propriile online pe  https://www.fgrealty.qa/, clientii beneficiind ulterior de asistenta echipei entuziaste.

Insa, indiferent de afacerea pe care o ai conteaza foarte mult etica profesionala si puterea muncii in echipa. Mai ales atunci cand vine vorba despre un concept inovator este important sa ai langa tine oameni tineri, creativi cu o dorinta mare de a se implica in fiecare proiect si sa aiba potential.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul