Criteriul National

Despre arta broderiei sau pictura cu acul

Despre arta broderiei sau pictura cu acul
decembrie 09
08:39 2015

Despre arta broderiei, sau, cum i se mai spune – pictura cu acul, gasim destul de multa informatie. Insa niciodata suficienta pentru cei care vor sa practice acest tip de activitate si sunt indragostiti de lucru manual. Exista o multime de tehnici de cusut, o multitudine de scheme, un sir intreg de producatori de kituri pentru cusut, dar cum stim daca am gasit exact ceea ce cautam? Cum sa te descurci in acest ocean de informatii? Cateodata informatiea este prea multa, de multe ori o gasesti la un loc cu zeci de imagini, pana le vezi pe toate ai uitat ce cautai.

Pentru astfel de situatii, pentru incepatori (si nu numai) exista un site, in care informatia este scurta, clara si la subiect, site despre broderii – numit simplu dar la obiect: Broderii.info! Scopul proprietarilor acestui site este sa faca in asa fel incat informatiile despre broderii sa fie cat mai simplu de gasit si inteles, cat mai usor de memorat, dar mai ales sa va fie foarte simplu de navigat pe site, sau cand faceti anumite cautari. In speranta ca vom reusi sa fin de ajutor in implinirea visurilor voastre, de a deveni experti in arta broderiei, este bine sa lasati la orice postare comentariile voastre despre cat de utila si interesanta a fost informatia despre brodat sau de ce nu, ce ati dori sa mai adaugam pentru a va informa si mai bine.

Goblen, broderie in cruce, broderia pe canvas, cusaturi numarate, broderia artistica sau pozitia comoda pentru brodat, legile pentru iubitoarele de cusut, ce cumperi pentru cusut – un kit sau schema si materiale separat sunt numai unele din multitudinea de intrebari, care apar la inceputul acestei activitati.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo