Criteriul National

Despre arta broderiei sau pictura cu acul

Despre arta broderiei sau pictura cu acul
decembrie 09
08:39 2015

Despre arta broderiei, sau, cum i se mai spune – pictura cu acul, gasim destul de multa informatie. Insa niciodata suficienta pentru cei care vor sa practice acest tip de activitate si sunt indragostiti de lucru manual. Exista o multime de tehnici de cusut, o multitudine de scheme, un sir intreg de producatori de kituri pentru cusut, dar cum stim daca am gasit exact ceea ce cautam? Cum sa te descurci in acest ocean de informatii? Cateodata informatiea este prea multa, de multe ori o gasesti la un loc cu zeci de imagini, pana le vezi pe toate ai uitat ce cautai.

Pentru astfel de situatii, pentru incepatori (si nu numai) exista un site, in care informatia este scurta, clara si la subiect, site despre broderii – numit simplu dar la obiect: Broderii.info! Scopul proprietarilor acestui site este sa faca in asa fel incat informatiile despre broderii sa fie cat mai simplu de gasit si inteles, cat mai usor de memorat, dar mai ales sa va fie foarte simplu de navigat pe site, sau cand faceti anumite cautari. In speranta ca vom reusi sa fin de ajutor in implinirea visurilor voastre, de a deveni experti in arta broderiei, este bine sa lasati la orice postare comentariile voastre despre cat de utila si interesanta a fost informatia despre brodat sau de ce nu, ce ati dori sa mai adaugam pentru a va informa si mai bine.

Goblen, broderie in cruce, broderia pe canvas, cusaturi numarate, broderia artistica sau pozitia comoda pentru brodat, legile pentru iubitoarele de cusut, ce cumperi pentru cusut – un kit sau schema si materiale separat sunt numai unele din multitudinea de intrebari, care apar la inceputul acestei activitati.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo