Criteriul National

Despre avocat online si cand apelam la serviciile de consultanta juridica online

Despre avocat online si cand apelam la serviciile de consultanta juridica online
aprilie 29
10:19 2020

Conceptul de avocat online a inceput sa fie din ce in ce mai popular in ultima vreme, mai ales in contextul starii de urgenta. Dupa cum bine stim, distantarea sociala, ca masura de siguranta face imposibile intrevederile intre diferite companii sau clienti si avocati. Astfel, mai multe case de avocatura si-au extins aria de desfasurare a muncii in mediul online, pentru a putea fi in continuare la dispozitia clientilor existenti sau a celor care au nevoie, in prezent, de o consultanta juridica.

Nici nu ne-am fi gandit cu zeci de ani in urma ca am putea sa beneficiem de sfaturile si de indrumarile unui avocat, doar la cateva click-uri distanta. Acum aproape totul este posibil sa se desfasoare online, inclusiv serviciile de avocat. Este vorba de un concept simplu, intuitiv, care poate fi accesat cu usurinta de oricine este interesat, indiferent de categoria de varsta din care face parte sau de experienta pe care o are cu lucrul online.

De ce sa apelam la serviciile de avocat online?

Pentru multe persoane timpul este una dintre cele mai pretioase resurse si astfel, prin intrevederile online cu avocatul, economisesti foarte mult timp, pierdut pe drum, prin trafic si in masina, spre sediul casei de avocatura. In plus, avocatii nu mai sunt limitati de spatiul restrans al unui singur oras.
Pentru a contacta un Avocat Online – Puteti intra aici.

Daca sediul avocatului se afla in Bucuresti, este destul de greu pentru persoanele din alte colturi ale tarii sa beneficieze de serviciile acestuia. Datorita conceptului de avocat online, toate aceste probleme s-au rezolvat de la sine, si toti cei interesati pot sa aiba acces la consultanta juridica in mediul virtual. Programarea are loc destul de rapid, iar contactul cu un avocat se poate face in mai putin de 30 minute de la trimiterea solicitarii.

Cum functioneaza serviciul avocat online?

Totul se bazeaza pe un principiu foarte simplu: intri pe platforma online a casei de avocatura, completezi formularul de programare, efectuezi plata si apoi, vei putea intra in legatura cu un avocat. Ti se vor cere date de identificare generale, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si vei fi rugat sa specifici intervalul orar la care esti disponibil pentru intrevedere, precum si mijlocul de comunicare, Whatsapp, Skype sau prin telefon. Vei plati online onorariul deja stabilit, fara teama ca ti se vor cere apoi taxe suplimentare. O intrevedere online cu avocatul poate sa dureze intre 30 si 60 minute. Daca este nevoie vor mai fi stabilite si alte intrevederi online si ti se vor solicita anumite documente in format electronic, pentru rezolvarea problemei.

Cum ne poate ajuta un avocat online?

Serviciul de consultanta juridica online pune la dispozitia celor interesati specialisti in dreptul civil, dreptul comercial, dreptul familiei si dreptul medical. Se poate oferi consultanta in chestiuni legate de divort, partaj, custodia copiilor, mosteniri si succesiuni. Se pot rezolva conflicte de diferite natura, litigii si rezolvare de petitii. Se vor redacta actele necesare infiintarii si inregistrarii unei firme la Registrul de Comert. De asemenea se va oferi consultanta de specialitate privind apararea dreptului de proprietate privata, recuperare de creante si anulare de documente. Vezi mai multe pe Ad-Avocat.ro

Majoritatea clientilor care au apelat deja la serviciul de avocat online s-au aratat multumiti de acest concept si de modul in care le-au fost solutionate problemele. Multi dintre acestia spun ca, dincolo de faptul de a fi economisit timp, au avut parte de costuri financiare mult mai reduse, fata de o colaborare fata in fata cu avocatul. Totul se simplifica si devine accesibil pentru o serie de categorii de clienti. Orice problema poate fi rezolvata cu ajutorul specialistului in drept potrivit si intreaga experienta se bazeaza pe aceleasi principii de transparenta si loialitate.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul