Criteriul National

Despre cadouri, în context modern – ce atenţii mai oferim și când

Despre cadouri, în context modern – ce atenţii mai oferim și când
noiembrie 17
10:06 2017

Se spune că florile sunt mereu un cadou bine ales, pentru femei desigur. Echivalentul pentru cadoul potrivit unui bărbat, din sfera clasicului, îl reprezintă un portofel sau elemente de uz general la birou. Poate că ușor depășite, astfel de idei prăfuite au nevoie de o schimbare.

În contextul modern, din perspectiva unui tânăr cel puțin, un cadou are menirea să aducă fix definiția jenantă a cât de puțin cunoaștem o persoană. Fix când crezi că ai ales ceva deosebit, te lovește în creștet eleganta și subtila exprimare: „contează intenția”. Asta înseamnă că nu i-a plăcut.

Rolul unui cadou este nu să îți aducă aminte de cineva, pentru că acest aspect este implicit până la urmă. Mai degrabă se apreciază partea practică. Iată de ce 3gifts.ro sparge tipare, schimbă percepții și vine cu definiţii unice despre ce înseamnă un cadou cu adevărat inspirat. Nu garantează nimeni în ce măsură va încânta un cadou până la urmă. Însă cert este că propunerile regăsite în cadrul acestui magazin online sunt inedite și unele nu au cum să nu stârnească hohote de râs.

Primul pas, definește categoria

Alegerea unui cadou, indiferent de ocazie și indiferent de tipul în sine de cadou, începe printr-o definire de gust și stil. Ce categorie se pretează cel mai bine cazului, de la segmentul de obiecte personale la cele destinate a fi folosite acasă, la birou? Cine este destinatarul?

3gifts.ro definește în acest sens categorii atât de diferite și de variate în egală măsură. Aici se vor găsi rapid și ușor cadouri pentru el, ea, pentru copii, de stil tradiţionalist, clasice, amuzante și așa mai departe. Parcă inspirația începe să dea și ea târcoale, cu idei ce surâd la auzul fiecărei categorii de genul.

Al doilea pas, definește persoana

Un scop precis pentru cadoul ce urmează să îl alegi este în mod cert cunoașterea persoanei. Acest aspect va influența major obiectul ales pe post de cadou. Dacă este stilul sobru, poți doar să mergi pe ideea pasiunilor, a hobby-urilor și  să alegi un obiect util care să încânte. Dacă este vorba de o persoană deschisă și cu simțul umorului, ai cele mai multe șanse să alegi un cadou apreciat, mizând pe ironie, pe amuzament și mai concret de atât, pe cadouri din categoria „haioase”.

Evită conotația de preț și stereotipuri de genul

Un cadou este adesea prost interpretat, când oamenii tind să pună etichete, mânați de concepte clasice. Un obiect spre exemplu este instant estimat din punct de vedere financiar și astfel destinatarul tinde să deprecieze ideea pentru că e ceva ieftin spre exemplu. A, doar un smiley face? Prea puțin, prea ieftin.

Alteori, când primește un obiect tinde să găsească conotații ascunse. A, un șorț, deci crede că nu sunt gospodină. Ei bine, astfel de tipare erau clasice. Acum însă este vremea unor schimbări.

3gifts.ro și-a câștigat aprecierea tocmai prin faptul că a mizat pe efectul de „altceva”. Cadourile ieșite din tipare, departe de cele simple, clasice, cadouri care surprind. Nu te aștepți la așa ceva, pur și simplu.

3gifts

Idei trăznite marca 3gifts.ro

În timp ce unele sunt destinate casei și sunt utile și mai mult decât atât, cele din clasa modernă, altele sunt pur și simplu haioase și menite să fie un bun motiv pentru a aduna prietenii la o partidă de jocuri de grup. Spre exemplu, un dozator de săpun însă sub formă de nas, o reinterpretare de concept, pe stil igienic însă cu o asociere unică – un astfel de cadou este clar un motiv de amuzament.

Un ceas de perete Kamasutra este clar o idee năstrușnică, în timp ce opritorul de ușă în formă și design de bani, respectiv 100 de euro, sunt fără doar și poate o farsă reușită, de fiecare dată. Ideile nu se opresc aici. Descoperim în cadrul aceluiași magazin online, hârtie igienică cu imprimare a bacnotelor de euro sau portofelul în formă de paşaport.

Concluzia? Ne trebuie doar puțin avânt, un strop de inspirație și locul potrivit pentru ca astfel de concepte să se concretizeze. Într-un cuvânt, 3gifts.ro are de oferit o varietate de cadouri total departe de idei simple. Sunt o mulțime de variante, cu prețuri pe măsură. Îndrăzneşte să fii tu cel care sparge gheața și alege un cadou aparte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro