Criteriul National

Despre HostGator

mai 06
00:51 2020

Despre HostGator

Atunci cand vine vorba despre gazduire web solutiile nu lipsesc si furnizorii sunt extrem de numerosi. Din cauza acestei diversitati, utilizatorilor le este destul de greu sa aleaga cel mai bun serviciu de gazduire web. Azi va vorbim despre HostGator, un furnizor destul de apreciat de public.

Pro:

  • caracteristici bune;

  • 45 de zile de garantie;

Contra:

- site si resurse in egleza;

-functionalitati limitate;

- suport clienti mediocru;

- datacenters in USA;

Inainte de a ne spune parerea despre HostGator va vom da cateva informatii utile despre acest furnizor de gazduire web. Si-a inceput activitatea in 2002, moment in care Brent Oxley a fondat aceasta societate in Florida. In ziua de azi, este inclus in totul 10 al celor mai mari si populari furnizori de gazduire web si servicii conexe de pe piata, cu peste 8 000 000 de domenii gazduite. Si-a constriuit reputatia datorita rapiditatii serverelor si fiabilitatii planurilor de gazduire, care sunt destul de diversificate. Daca esti in cautarea unui serviciu de gazduire web profesional sau personal, HostGator este solutia ideala pentru tine. Are peste 850 de angajati care ii permite sa ofere un serviciu clienti de calitate superioara. Cu toate acestea, se poate spune ca rivalizeaza cu operatori precum Hostinger sau PlanetHoster?

Furnizorul HostGator propune mai multe formule de gazduire web- Cloud, Partajata, WordPress, Dedicata.

Gazduirea partajata. Esti un blogger recent lansat pe pata? Ai un site web de dimensiuni mai mici care tocmai a fost lansat online si care are nevoie de o solutie economica? Atunci gazduirea web propusa de HostGator iti va conveni fara indoiala. Este accesibila incepand cu 2,45 euro/luna.

Gazduire dedicata. Ai nevoie de mai multe resurse, un plus de performanta si un nivel mai bun de securitate ? Atunci opteaza pentru un server dedicat pentru a obtine maximul in materie de putere si de control. Aceasta formula este accesibila incepand cu pretul de 103,86 euro pe luna si iti permite sa exploatezi pana la 8 CORE CPU, 32 GB RAM si 1 TB SSD pentru resurse.

Gazduire Cloud. Cu gazduirea Cloud, vei beneficia de un timp de incarcare mai scurt. In plus, iti poti spori resursele pe masura ce prezenta ta online se dezvolta. Insa, inainte trebuie sa te inscrii la trei planuri disponibile – unul de 4,36 euro/luna, unul de 5,78 euro pe luna si unul de 8,76 euro pe luna.

Gazduire VPS. Cu aceasta formula, serverul virtual este alocat site-ului tau Internet. Ofera toate avantajele resurselor dedicate fara costurile unui server dedicat.

Gazduire WordPress. Daca iti doresti un blog pentru a genera mai mult trafic, gazduirea WordPress Cloud ti se potriveste cel mai bine. Este vorba despre o platforma special conceputa pentru acest CMS. Accesibil incepand cu pretul de 5,27 euro, iti permite sa profiti de un timp de incarcare mai rapid si un mai bun nivel de securitate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul