Criteriul National

Despre noile tehnologii ale masinilor de spalat moderne

Despre noile tehnologii ale masinilor de spalat moderne
ianuarie 03
20:08 2017

Masinile de spalat au evoluat atat de mult in ultima perioada incat in dotarea acestora se afla tehnologii dintre cele mai interesante, la care nici nu puteam visa in urma cu cativa ani.

Odata ce masinile de spalat rufe au devenit o adevarata necesitate, toti producatorii de astfel de electrocasnice au inceput sa dezvolte tot mai multe tehnologii prin care sa iasa in evidenta fata de concurenta, iar, intre noi fie vorba, acest lucru este mai mult in avantajul nostru, consumatorii finali.

O astfel de tehnologie este cea pe care o regasim in cazul modelelor Beko, fiind vorba despre tehnologia Steam Therapy, acesta reprezentand un sistem de curatare cu abur care are rolul de a imporspata rapid hainele, fara a le sifona, fiind asadar in cel mai scurt timp gata de a le imbraca si a pleca la intalnirea importanta pe care tu o ai.

O alta tehnologie mai mult decat utila este cea regasita pe masinile de spalat rufe Whirlpool, aceasta fiind denumita Al Saselea Simt. Intr-un fel este justificata aceasta denumire, deoarece practic masinile de spalat ale acestora, care vin cu aceasta tehnologie, sunt unele care au un al saselea simt. De ce? Deoarece „simt”, acestea dispunand de diferiti senzori care detecteaza cantitatea exacta de rufe supusa spalarii, regland astfel ciclul de spalre in functie de acest lucru, adaptand cantitatea de apa si detergent dupa necesitati, acelasi lucru fiind valabil si pentru timpul acordat spalarii.

Cei de la Samsung ne propun o alta tehnologie care are rolul de a oferi performante de top in spalre, fiind vorba despre tehnologia Eco Bubble, aceasta fiind compusa dintr-un generator de bule care are rolul de a dizolva complet detergentul, injectandu-l mai apoi cu aer, astfel incat sa rezulte un strat de spuma care va spala in profunzimea hainelor tale toata murdarie.

Ca o concluzie, putem spune ca pe zi ce trece masinile de spalat (vedeti aici produsele recomandate) devin din ce in ce mai inteligente, iar acest lucru este in avantajul nostru, deoarece nu doar timpul pe care il dedicam spalarii rufelor va scadea considerabil, dar vom face si economii semnificative la facturi datorita eficientei energetice care tine sa devina din ce in mai ridicata.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut D.

Ionut D.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo