Criteriul National

Despre noile tehnologii ale masinilor de spalat moderne

Despre noile tehnologii ale masinilor de spalat moderne
ianuarie 03
20:08 2017

Masinile de spalat au evoluat atat de mult in ultima perioada incat in dotarea acestora se afla tehnologii dintre cele mai interesante, la care nici nu puteam visa in urma cu cativa ani.

Odata ce masinile de spalat rufe au devenit o adevarata necesitate, toti producatorii de astfel de electrocasnice au inceput sa dezvolte tot mai multe tehnologii prin care sa iasa in evidenta fata de concurenta, iar, intre noi fie vorba, acest lucru este mai mult in avantajul nostru, consumatorii finali.

O astfel de tehnologie este cea pe care o regasim in cazul modelelor Beko, fiind vorba despre tehnologia Steam Therapy, acesta reprezentand un sistem de curatare cu abur care are rolul de a imporspata rapid hainele, fara a le sifona, fiind asadar in cel mai scurt timp gata de a le imbraca si a pleca la intalnirea importanta pe care tu o ai.

O alta tehnologie mai mult decat utila este cea regasita pe masinile de spalat rufe Whirlpool, aceasta fiind denumita Al Saselea Simt. Intr-un fel este justificata aceasta denumire, deoarece practic masinile de spalat ale acestora, care vin cu aceasta tehnologie, sunt unele care au un al saselea simt. De ce? Deoarece „simt”, acestea dispunand de diferiti senzori care detecteaza cantitatea exacta de rufe supusa spalarii, regland astfel ciclul de spalre in functie de acest lucru, adaptand cantitatea de apa si detergent dupa necesitati, acelasi lucru fiind valabil si pentru timpul acordat spalarii.

Cei de la Samsung ne propun o alta tehnologie care are rolul de a oferi performante de top in spalre, fiind vorba despre tehnologia Eco Bubble, aceasta fiind compusa dintr-un generator de bule care are rolul de a dizolva complet detergentul, injectandu-l mai apoi cu aer, astfel incat sa rezulte un strat de spuma care va spala in profunzimea hainelor tale toata murdarie.

Ca o concluzie, putem spune ca pe zi ce trece masinile de spalat (vedeti aici produsele recomandate) devin din ce in ce mai inteligente, iar acest lucru este in avantajul nostru, deoarece nu doar timpul pe care il dedicam spalarii rufelor va scadea considerabil, dar vom face si economii semnificative la facturi datorita eficientei energetice care tine sa devina din ce in mai ridicata.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut D.

Ionut D.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro