Criteriul National

Despre One Model Romania si cum a devenit cea mai renumita agentie de modele!

Despre One Model Romania si cum a devenit cea mai renumita agentie de modele!
decembrie 11
19:15 2019

Agentia One Models este una dintre cele mai renumite agentii de fotomodele. A fost initiata cu mult timp in urma, iar in decursul anilor de activitate au reusit sa se evidentieze remarcabil, aducand pe piata modele cu perspective inalte atat pe piata nationala cat si internationala. Toate modelele sunt inarmate cu multa ambitie si entuziasm ceea ce explica faptul cum a reusit sa se dezvolte in mod alert devenind un brand de renume. Aici gasiti un portofoliu vast de modele de succes, care pot fi imaginea firmei dumneavoastra si care va pot oferi un real ajutor in dezvoltarea propriei afaceri. 

Agentie modele romania

Activitatea agentiei se afla in continua dezvoltare, astfel ca apar mereu noi modele fashion demne de a fi pe prima pagina a editorialelor renumite sau sa fie imaginea unei companii, care vrea sa se remarce rapid pe piata nationala si internationala. Daca aveti nevoie de modele pentru a aparea in reclame de televiziune, reclame foto sau  pentru a lua parte la evenimente de publicitate, One Models este ceea ce aveti nevoie. Daca vreti sa colaborati cu o echipa de profesionisti aici sunteti intampinati de modele care va asteapta cu mare incredere. Aplicati online sau incercati sa intrati in contact telefonic , pentru a afla toate detaliile necesare. Acum este momentul sa decoperiti tinere talente care va ofera un real suport si va ajuta sa va promovati afacerea.

In cadrul acestei agentii casting bucuresti gasiti modele de prestigiu care va ofera ocazia de a va remarca ca un potential colaborator, ceea ce inseamna ca afacerea dumneavoastra se dezvolta cu pasi repezi. Accesati site-ul online www.onemodels.ro si rasfotiti cu atentie oferta pentru a alege cat mai corect.

one models

Daca vreti sa adoptati atitudinea unui invingator tineti cont de toate caracteristicile esentiale, pentru ca de cele mai multe ori detaliile sunt cele care fac diferenta. Colaborati cu un model de performanta, ce are trasaturi speciale si un real talent, precum si abilitati actoricesti pentru ca acestea sunt atuurile care merita a fi luate in considerare. Actionati imediat si luati legatura rapid cu reprezentant avizat al agentiei pentru a indeparta orice nelamuriri inca de la inceput. Faceti o scurta descriere despre activitatea dumneavoastra si spuneti exact ce anume doriti sa gasiti in cadrul acestei agentii de modele. Vor fi analizate toate cererile clientilor si se vor cauta solutiile cele mai adecvate pentru fiecare caz in parte.

Sunteti asteptati cu bratele deschise pe site sa cititi cu mare atentie toate detaliile relevate online. Cu siguranta aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie si veti fi complet multumiti de serviciile oferite. 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul