Criteriul National

Despre vitrinele frigorifice si importanta lor pentru afacerile alimentare

august 12
13:23 2020

Despre vitrinele frigorifice si importanta lor pentru afacerile alimentare

Produsele alimentare trebuie sa fie depozitate la temperaturi optime. Acest lucru este important deoarece ajuta la mentinerea alimentelor proaspete pentru o perioada indelungata de timp. Cand vine vorba de vitrine frigorifice, acestea sunt instrumentele potrivite pentru a face acest lucru si joaca un rol important in cadrul afacerilor care se bazeaza pe comertul de produse alimentare.  

In prezent, exista multe tipuri de vitrine frigorifice pe piata cu diverse carcateristici in functie de de afisare, dimensiune, forma, capacitate de stocare. Mai jos, am pregatit o lista cu avantajele oferite de vitrinele frigorifice pentru afacerile alimentare:

# vizibilitate pentru produse 

Am mentionat faptul ca aceste vitrinele frigorifice sunt ideale pentru a mentine produsele alimentare proaspete. Un alt avantaj de baza este vizibilitatea produselor pentru clienti. Vitrinele frigorifice ofera o vedere excelenta asupra produselor depozitate, iar acest lucru este o modalitate eficienta de a atrage privirile vizitatorilor.

In cazul patiseriilor, acestea pot utiliza vitrinele frigorifice pentru a expune produse precum prajituri, briose, tortuti si alte preparate specifice. Printr-o amplasare strategica a acestor aparate, clientii pot vedea clar produsele. Putem spune despre vitrinele frigorifice ca sunt un mic spatiu publicitar al alimentelor perisabile, reusind sa ofere o prezentare minunata pentru acestea.  

# eficienta

Dupa cum am spus si mai devreme, vitrinele frigorifice permit clientilor sa vada ce produse sunt depozitate fara a deschide usa aparatului. In mod obisnuit, deschiderea usii unui frigider clasic duce la pierderea aerului rece, iar aparatul ar trebui sa lucreze mai mult pentru a mentine temperatura interna. 

Usa de sticla a vitrinelor frigorifice permite clientilor sa vizualizeze produsele fara a deschide usa, iar acest lucru reduce semnificativ consumul de energie.

# organizare

Datorita faptului ca produsele se bucura de vizibilitate, acest lucru te obliga sa le pastrezi bine organizate. Clientii sunt intotdeauna atrasi de produsele care sunt asezate corespunzator. Astfel, este mai usor pentru ei sa gaseasca ceea ce cauta cand produsele sunt aranjate perfect.

# iluminare interioara

Vitrinele frigorifice asigura iluminatul interior. Luminile interioare sunt o componenta esentiala pentru prezentarea produselor catre clienti. Fiecare client ar trebui sa poata vedea produsul in mod clar. 

Pentru iluminarea interioara vitrinele frigorifice folosesc LED-uri pentru a face ca produsele sa para mai apetisante si mai primitoare. Utilizarea luminilor LED duce la un consum redus de energie electrica si aduc un plus estetic aspectului produselor afisate in vitrinele frigorifice.

Daca iti doresti mai multe detalii tehnice despre vitrinele frigorifice precum si despre alte servicii integrate de instalatii frigorifice intra pe www.frigotehnics.ro. Cei de la Frigotehnics ofera solutii integrate de refrigerare atat pentru piata romaneasca, cat si pentru cea europeana.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul