Criteriul National

Destinaţii de vacanţă: Grecia sau Bulgaria?

Destinaţii de vacanţă: Grecia sau Bulgaria?
februarie 14
14:36 2017

1 martie este foarte aproape. Aşa că odată cu venirea primăverii, dorim să vă ajutăm să luaţi cele mai bune decizii în materia de destinaţii ale vacanţelor pe care aţi putea să le urmaţi. Destinaţiile de vacanţă se aleg de cele mai multe ori după zona în care voi aţi vrea să vă petreceţi concediul, astfel că noi ne-am gândit să vă punem la dispoziţie câteva idei cu buget limitat care să vă facă să vă simţiţi nemaipomenit, chiar dacă nu sunt genul de vacanţe exagerat de scumpe.

vacante grecia

Vacanţele în Grecia sunt uimitoare…

Atunci când alegeţi să mergeţi în vacante grecia, trebuie să ştiţi că Grecia are mai mult de 2000 de insule, dintre care doar 170 sunt populate. Iar cea mai mare insulă din Grecia este Creta. Ştim că poate vă gândiţi că o vacanţă pe cea mai mare insulă a Greciei ar costa enorm, însă la ultima verificare făcută pe site-ul Travelidea.ro am constat că preţurile chiar sunt accesibile indiferent de bugetul pe care îl aveţi. Deci, prin urmare Grecia este o ţară care ar trebui vizitată atât pe plajă cât şi ca şi ţară… Deoarece chiar are locuri frumoase de văzut.

A doua ţară în care vacanţele sunt un vis este Bulgaria

Bulgaria este extrem de aproape de România. Iar dacă întrebaţi 1 din 20 de prieteni pe care îi aveţi, veţi constata că 1 din ei au fost într-una dintre cele trei locaţii populare din Bulgaria. Şi anume: Albena, Nisipurile de Aur şi Sunny Beach. Iar pe lângă destinaţiile, hotelurile şi pachetele all-inclusive pe care agenţia Travelidea.ro vi le pune la dispoziţie, veţi constata că Bulgaria are cel mai bun iaurt din lume. Gustul său este unic, iar cei care reuşesc să se înfrupte din specialităţile lor… rămân cu o părere foarte bună. Aşadar, dacă vreţi să mergeţi în vacante Bulgaria, pregătiţi-vă să vă răsfăţaţi şi papilele gustative, pentru că viaţa la bulgari e bună şi ieftină, am putea zice.

vacante bulgaria

Dacă vreţi să mergeţi în vacanţe, noi vă dăm un pont!

În topul celor mai bune agenţii cu oferte pe măsură se află şi agenţia pe care noi v-o recomandăm. Şi anume: Agenţia de turism Travelidea.ro, pe lângă pachetele la un preţ accesibil, aceştia fac tot posibilul ca clienţii lor să fie mulţumiţi şi pun la dispoziţia noastră, a tuturor, oferte cu all-inclusiv şi ultra-inclusiv ca să se asigure că vom avea parte de vacanţă dorită. Pontul nostru însă este altul: Cu cât vă rezervaţi mai repede vacanţele dorite, cu atât veţi prinde oferte mai tentante. Adică dacă se face de exemplu în urmă cu 6 luni, e clar că voi veţi plăti un preţ cu 30-40% mai mic, faţă de cei ce îşi vor cumpăra acelaşi pachet în plin sezon.

logo travel

Aşadar… pontul nostru este să vă planificaţi vacanţa, indiferent de destinaţie pe care o vreţi, cumpăraţi-vă pachetul măcar înainte cu trei luni, asta ca să beneficiaţi de oferte super bune. Cam atât despre vacanţe… noi vă dorim o vară de vis, că imediat vine şi Iunie-Iulie-August!

Să vină vara, să vină vacanţele accesibile!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro