Criteriul National

Destinaţii de vacanţă: Grecia sau Bulgaria?

Destinaţii de vacanţă: Grecia sau Bulgaria?
februarie 14
14:36 2017

1 martie este foarte aproape. Aşa că odată cu venirea primăverii, dorim să vă ajutăm să luaţi cele mai bune decizii în materia de destinaţii ale vacanţelor pe care aţi putea să le urmaţi. Destinaţiile de vacanţă se aleg de cele mai multe ori după zona în care voi aţi vrea să vă petreceţi concediul, astfel că noi ne-am gândit să vă punem la dispoziţie câteva idei cu buget limitat care să vă facă să vă simţiţi nemaipomenit, chiar dacă nu sunt genul de vacanţe exagerat de scumpe.

vacante grecia

Vacanţele în Grecia sunt uimitoare…

Atunci când alegeţi să mergeţi în vacante grecia, trebuie să ştiţi că Grecia are mai mult de 2000 de insule, dintre care doar 170 sunt populate. Iar cea mai mare insulă din Grecia este Creta. Ştim că poate vă gândiţi că o vacanţă pe cea mai mare insulă a Greciei ar costa enorm, însă la ultima verificare făcută pe site-ul Travelidea.ro am constat că preţurile chiar sunt accesibile indiferent de bugetul pe care îl aveţi. Deci, prin urmare Grecia este o ţară care ar trebui vizitată atât pe plajă cât şi ca şi ţară… Deoarece chiar are locuri frumoase de văzut.

A doua ţară în care vacanţele sunt un vis este Bulgaria

Bulgaria este extrem de aproape de România. Iar dacă întrebaţi 1 din 20 de prieteni pe care îi aveţi, veţi constata că 1 din ei au fost într-una dintre cele trei locaţii populare din Bulgaria. Şi anume: Albena, Nisipurile de Aur şi Sunny Beach. Iar pe lângă destinaţiile, hotelurile şi pachetele all-inclusive pe care agenţia Travelidea.ro vi le pune la dispoziţie, veţi constata că Bulgaria are cel mai bun iaurt din lume. Gustul său este unic, iar cei care reuşesc să se înfrupte din specialităţile lor… rămân cu o părere foarte bună. Aşadar, dacă vreţi să mergeţi în vacante Bulgaria, pregătiţi-vă să vă răsfăţaţi şi papilele gustative, pentru că viaţa la bulgari e bună şi ieftină, am putea zice.

vacante bulgaria

Dacă vreţi să mergeţi în vacanţe, noi vă dăm un pont!

În topul celor mai bune agenţii cu oferte pe măsură se află şi agenţia pe care noi v-o recomandăm. Şi anume: Agenţia de turism Travelidea.ro, pe lângă pachetele la un preţ accesibil, aceştia fac tot posibilul ca clienţii lor să fie mulţumiţi şi pun la dispoziţia noastră, a tuturor, oferte cu all-inclusiv şi ultra-inclusiv ca să se asigure că vom avea parte de vacanţă dorită. Pontul nostru însă este altul: Cu cât vă rezervaţi mai repede vacanţele dorite, cu atât veţi prinde oferte mai tentante. Adică dacă se face de exemplu în urmă cu 6 luni, e clar că voi veţi plăti un preţ cu 30-40% mai mic, faţă de cei ce îşi vor cumpăra acelaşi pachet în plin sezon.

logo travel

Aşadar… pontul nostru este să vă planificaţi vacanţa, indiferent de destinaţie pe care o vreţi, cumpăraţi-vă pachetul măcar înainte cu trei luni, asta ca să beneficiaţi de oferte super bune. Cam atât despre vacanţe… noi vă dorim o vară de vis, că imediat vine şi Iunie-Iulie-August!

Să vină vara, să vină vacanţele accesibile!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo