Criteriul National

Destinatii ideale pentru Ziua Indragostitilor, in SUA

Destinatii ideale pentru Ziua Indragostitilor, in SUA
ianuarie 16
10:44 2019

Incerci sa identifici cel mai bun loc din SUA in care sa-ti duci partenerul/partenera de Ziua Indragostitilor? Daca da, atunci, felicitari! Esti un partener bun! Cand vine vorba de ne surprinde partenerul de viata nu e niciodata suficient timp. Tocmai de aceea ne-am gandit ca poate vrei sa planifici o escapada romantica de acum.

In plus, daca tot esti in cautarea vacantei ideala, afla si despre parcarea ideala – o parcare aeroport, in care masina ta va fi in siguranta. Ne imaginam ca fiind o escapada romantica, vei dori sa iei mai multe lucruri cu tine si, cum altfel le vei duce, daca nu cu masina? Aero Parking Otopeni este o parcare pe termen lung, la 3 minute de aeroport. E alegerea ideala atunci cand vine vorba de un loc in care sa-ti lasi masina in timpul vacantei.

1. Ziua Indragostitilor in New York

Daca vrei o zi a indragostitilor simpla, fara complicatii, mergi in Central Park, in New York. Daca vrei o cina romantica la unul dintre restaurantele de top, poti merge la Big Apple. Daca vrei ca in aceasta zi sa adaugi putina culoarein viata ta, care deja este colorata, atunci New York este alegerea potrivita. Exista aici destule parcuri, muzee, mall-uri si restaurnate. Vizitarea tuturor te poate tine ocupat o saptamana intreaga (in cazul in care nu simti doar nevoia unei escapade, ci a unei vacante).

2. Ziua Indragostitilor in Honolulu

Daca iti doresti sa scapi de multime si de aglomeratie si sa fii doar tu cu partenerul tau, Honolulu este alegerea ideala. Impreuna puteti viziona apusurile de soare uluitoare si sa incercati sa faceti surfing. Nisipul fin si toate cele mentionate mai sus fac ca Honolulu sa fie unul dintre cele mai romantice si fresh locuri din SUA. In timp ce esti acolo, nu uita sa incerci bucataria locala.

Sunt multe activitati la care poti participa in Honolulu, iar la sfarsitu zilei, poti privi impreuna cu partenerul tau apusul de soare, insotit de cateva pahare de Mai Tai.

In plus, noi credem ca ar fi indicat sa faci o rezervare in prealabil, pentru ca iti vei dori sa petreci mai mult timp in Honolulu. Aero Parking Otopeni (o parcare in Otopeni) te invata cum ar trebui sa procedezi pentru a te caza simplu si rapid.

3. Ziua Indragostitilor in Miami

Indiferent daca esti indragostit sau iti cauti un partener cu care sa iti petreci Ziua Indragostitilor de anul acesta, Miami are multe de oferit tuturor. Miami este unul dintre cele mai atractive si mai elegante orase din SUA. Acesta ar putea fi chiar cel mai bun loc pentru ZIua Indragostitilor in SUA.

O plimbare alaturi de partener pe plaja ar putea fi minunata. Sau, si mai bine, jucati cartea cu croaziera. Daca preferi animalele in detrimentul oamenilor, poti inota cu delfinii. O data ce activitatile de zi se termina si soarele apune, iesi si bucura-te de luminile din Miami. Daca vrei sa dai un plus si mai romantic acestei excursii de Ziua Indragostitilor si vrei sa-ti surprinzi partenera, poti lua bilete la concert Andrea Bocelli, daca va este pe plac acest gen muzical.

4. Ziua Indragostitilor in San Francisco

Unul dintre cele mai romantice locuri din SUA, San Francisco, nu te va dazamagi niciodata de Ziua Indragostitilor. Se organizeaza o groaza de excursii romantice in San Francisco, care-ti vor taia respiratia. Poti opta pentru 3 tipuri de croaziera, cate una pentru fiecare moment al zilei: croaziera de dimineata, croaziera la apus de soare si croaziera cu cina si dans.

San Francisco are, de asemenea, numeroase baruri romantice, cum ar fi Biron Wine Bar, The Hidden Vine, Two Sisters Bar etc.

Fara indoiala, acest oras este unul dintre cele mai bune locuri in care sa-ti petreci Ziua Indragostitilor, in 2019.

5. Ziua Indragostitilor in New Orleans

New Orleans este orasul natal al jazz-ului si gazduieste unele dintre cele mai bune restaurante din SUA. Este unul dintre cele mai romantice orase din lume. Si acest fapt face din New Orleans una dintre cele mai bune destinatii pentru Ziua Indragostitilor, atat la nivelul SUA, cat si la nivel international.

Oamenii din acest oras stiu cum sa traiasca viata si cum sa celebreze iubirea. Ei au cea mai buna mancare, cea mai buna muzica si cele mai frumos sarbatorite zile speciale (cum este cea in cauza). In acest oras, oamenii respira dragoste si este cu siguranta cel mai potrivit loc pentru a merge alaturi de partener. Amandoi veti fi cuceriti.

Daca te-ai decis pentru una dintre aceste destinatii, nu mai astepta si cumpara biletul de avion. Ziua Indragostitilor nu va astepta pentru tine. La fel poti proceda si cu parcarea – tot ce trebuie sa faci este o rezervare in parcare Otopeni si totul este ca si rezolvat. Parcarea are supraveghere video 24/7 si in plus, ai transport asigurat pana la aeroport.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei