Criteriul National

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP
februarie 16
08:43 2017

Indiferent de domeniul in care activeaza compania pe care o detii sau reprezinti, implementarea unui sistem ERP trebuie sa fie o prioritate. Pe piata economica, aflata in plina expansiune, in care schimbarile sunt la ordinea zilei, implementarea unui ERP ajuta orice manager sau director de companie sa ia decizii de management structurate, gratie unui mod eficient de organizare a datelor si prin furnizarea de rapoarte cu un grad ridicat de acuratete pentru luarea rapida a deciziilor.

In primul rand, implementarea unui sistem ERP este o decizie strategica, menita sa imbunatateasca fluxul de date intre diferitele departamente ale companiei si sa automatizeze operatiuni care, efectuate manual, ar conduce la o pierdere mare de timp si ar provoca erori.

Din pozitia noastra de lider al pietei de ERP din Romania si pe baza informatiilor obtinute in urma derularii de proiecte cu importanti jucatori locali si internationali, un sistem ERP precum Charisma, ia in considerare toate necesitatile unei intreprinderi si modul acesteia de organizare, in vederea atingerii obiectivelor propuse la inceput de an sau trimestrial.

 

Fata de alte sisteme ERP disponibile pe piata romaneasca, Charisma ofera oricarei companii beneficii vizibile rapid:

  • Tehnologie cu mult imbunatatita fata de alte ERP-uri din piata, care se actualizeaza permanent – comunicarea rapida cu sistemele clientului, fara a consuma ore suplimentare de dezvoltare si costuri pentru uniformizarea tehnologiei.
  • Adaptabilitatea la dispozitivele mobile – mai multe module ale sistemului Charisma ERP pot fi folosite, de oriunde, oricand, de pe orice sistem de operare a smartphone-ului (iOS, Android, Windows Mobile). Aceasta facilitate ofera o perspectiva de ansamblu asupra activitatilor din diferite zone, in orice moment si din orice loc: livrari, financiar, vanzari, marketing etc. Mai mult, la TotalSoft preconizam ca nevoia de mobilitate va depasi sfera activitatilor de vanzari, livrari, interventii tehnice, de promovare sau de management si va intra in randul tot mai multor utilizatori, inclusiv de backoffice.
  • Asigura informatie unitara si trasabilitatea documentelor – prin operarea, intr-o singura baza de date, a documentelor tuturor utilizatorilor, care se actualizeaza instant atunci cand informatiile noi sunt introduse.
  • Un sistem ERP precum Charisma ofera eficienta sporita in operatiuni – prin imbunatatirea fluxului monetar si vizibilitatea mai buna a conturilor partenerilor si reducerea / eliminarea erorilor la facturare si/sau livrare. Mai mult, sistemul ERP de tipul Charisma reduce costurile de achizitie si imbunatateste procesele (prin urmarirea performantei per articol si/sau furnizor si permiterea angajatilor responsabili sa se focuseze pe activitatile de negociere cu furnizorii si imbunatatirea calitatii), optimizeaza activitatile de depozit, creste veniturile/vanzarile companiei (prin utilizarea functionalitatilor de tip CRM si automatizarea fortei de vanzare etc.).
  • Are un sistem avansat de securitate.
  • Raportare inteligenta prin acest sistem ERP – proiectia intregii activitati in documente de tipul raportarilor impuse de legislatie, raportari specifice, documentele prevazute de procedurile interne etc.
  • Parte dintr-o solutie globala – completarea si automatizarea tuturor nevoilor de business plaseaza ERP-ul in centrul nevoii de solutie globala. Companiile isi creaza platforme cu sisteme care sa raspunda propriilor nevoi, iar furnizorii de ERP, inclusiv TotalSoft, se concentreaza sa raspunda tendintei prin dezvoltarea de produse proprii sau prin integrarea unor solutii consacrate.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro