Criteriul National

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP
februarie 16
08:43 2017

Indiferent de domeniul in care activeaza compania pe care o detii sau reprezinti, implementarea unui sistem ERP trebuie sa fie o prioritate. Pe piata economica, aflata in plina expansiune, in care schimbarile sunt la ordinea zilei, implementarea unui ERP ajuta orice manager sau director de companie sa ia decizii de management structurate, gratie unui mod eficient de organizare a datelor si prin furnizarea de rapoarte cu un grad ridicat de acuratete pentru luarea rapida a deciziilor.

In primul rand, implementarea unui sistem ERP este o decizie strategica, menita sa imbunatateasca fluxul de date intre diferitele departamente ale companiei si sa automatizeze operatiuni care, efectuate manual, ar conduce la o pierdere mare de timp si ar provoca erori.

Din pozitia noastra de lider al pietei de ERP din Romania si pe baza informatiilor obtinute in urma derularii de proiecte cu importanti jucatori locali si internationali, un sistem ERP precum Charisma, ia in considerare toate necesitatile unei intreprinderi si modul acesteia de organizare, in vederea atingerii obiectivelor propuse la inceput de an sau trimestrial.

 

Fata de alte sisteme ERP disponibile pe piata romaneasca, Charisma ofera oricarei companii beneficii vizibile rapid:

  • Tehnologie cu mult imbunatatita fata de alte ERP-uri din piata, care se actualizeaza permanent – comunicarea rapida cu sistemele clientului, fara a consuma ore suplimentare de dezvoltare si costuri pentru uniformizarea tehnologiei.
  • Adaptabilitatea la dispozitivele mobile – mai multe module ale sistemului Charisma ERP pot fi folosite, de oriunde, oricand, de pe orice sistem de operare a smartphone-ului (iOS, Android, Windows Mobile). Aceasta facilitate ofera o perspectiva de ansamblu asupra activitatilor din diferite zone, in orice moment si din orice loc: livrari, financiar, vanzari, marketing etc. Mai mult, la TotalSoft preconizam ca nevoia de mobilitate va depasi sfera activitatilor de vanzari, livrari, interventii tehnice, de promovare sau de management si va intra in randul tot mai multor utilizatori, inclusiv de backoffice.
  • Asigura informatie unitara si trasabilitatea documentelor – prin operarea, intr-o singura baza de date, a documentelor tuturor utilizatorilor, care se actualizeaza instant atunci cand informatiile noi sunt introduse.
  • Un sistem ERP precum Charisma ofera eficienta sporita in operatiuni – prin imbunatatirea fluxului monetar si vizibilitatea mai buna a conturilor partenerilor si reducerea / eliminarea erorilor la facturare si/sau livrare. Mai mult, sistemul ERP de tipul Charisma reduce costurile de achizitie si imbunatateste procesele (prin urmarirea performantei per articol si/sau furnizor si permiterea angajatilor responsabili sa se focuseze pe activitatile de negociere cu furnizorii si imbunatatirea calitatii), optimizeaza activitatile de depozit, creste veniturile/vanzarile companiei (prin utilizarea functionalitatilor de tip CRM si automatizarea fortei de vanzare etc.).
  • Are un sistem avansat de securitate.
  • Raportare inteligenta prin acest sistem ERP – proiectia intregii activitati in documente de tipul raportarilor impuse de legislatie, raportari specifice, documentele prevazute de procedurile interne etc.
  • Parte dintr-o solutie globala – completarea si automatizarea tuturor nevoilor de business plaseaza ERP-ul in centrul nevoii de solutie globala. Companiile isi creaza platforme cu sisteme care sa raspunda propriilor nevoi, iar furnizorii de ERP, inclusiv TotalSoft, se concentreaza sa raspunda tendintei prin dezvoltarea de produse proprii sau prin integrarea unor solutii consacrate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul