Criteriul National

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP
februarie 16
08:43 2017

Indiferent de domeniul in care activeaza compania pe care o detii sau reprezinti, implementarea unui sistem ERP trebuie sa fie o prioritate. Pe piata economica, aflata in plina expansiune, in care schimbarile sunt la ordinea zilei, implementarea unui ERP ajuta orice manager sau director de companie sa ia decizii de management structurate, gratie unui mod eficient de organizare a datelor si prin furnizarea de rapoarte cu un grad ridicat de acuratete pentru luarea rapida a deciziilor.

In primul rand, implementarea unui sistem ERP este o decizie strategica, menita sa imbunatateasca fluxul de date intre diferitele departamente ale companiei si sa automatizeze operatiuni care, efectuate manual, ar conduce la o pierdere mare de timp si ar provoca erori.

Din pozitia noastra de lider al pietei de ERP din Romania si pe baza informatiilor obtinute in urma derularii de proiecte cu importanti jucatori locali si internationali, un sistem ERP precum Charisma, ia in considerare toate necesitatile unei intreprinderi si modul acesteia de organizare, in vederea atingerii obiectivelor propuse la inceput de an sau trimestrial.

 

Fata de alte sisteme ERP disponibile pe piata romaneasca, Charisma ofera oricarei companii beneficii vizibile rapid:

  • Tehnologie cu mult imbunatatita fata de alte ERP-uri din piata, care se actualizeaza permanent – comunicarea rapida cu sistemele clientului, fara a consuma ore suplimentare de dezvoltare si costuri pentru uniformizarea tehnologiei.
  • Adaptabilitatea la dispozitivele mobile – mai multe module ale sistemului Charisma ERP pot fi folosite, de oriunde, oricand, de pe orice sistem de operare a smartphone-ului (iOS, Android, Windows Mobile). Aceasta facilitate ofera o perspectiva de ansamblu asupra activitatilor din diferite zone, in orice moment si din orice loc: livrari, financiar, vanzari, marketing etc. Mai mult, la TotalSoft preconizam ca nevoia de mobilitate va depasi sfera activitatilor de vanzari, livrari, interventii tehnice, de promovare sau de management si va intra in randul tot mai multor utilizatori, inclusiv de backoffice.
  • Asigura informatie unitara si trasabilitatea documentelor – prin operarea, intr-o singura baza de date, a documentelor tuturor utilizatorilor, care se actualizeaza instant atunci cand informatiile noi sunt introduse.
  • Un sistem ERP precum Charisma ofera eficienta sporita in operatiuni – prin imbunatatirea fluxului monetar si vizibilitatea mai buna a conturilor partenerilor si reducerea / eliminarea erorilor la facturare si/sau livrare. Mai mult, sistemul ERP de tipul Charisma reduce costurile de achizitie si imbunatateste procesele (prin urmarirea performantei per articol si/sau furnizor si permiterea angajatilor responsabili sa se focuseze pe activitatile de negociere cu furnizorii si imbunatatirea calitatii), optimizeaza activitatile de depozit, creste veniturile/vanzarile companiei (prin utilizarea functionalitatilor de tip CRM si automatizarea fortei de vanzare etc.).
  • Are un sistem avansat de securitate.
  • Raportare inteligenta prin acest sistem ERP – proiectia intregii activitati in documente de tipul raportarilor impuse de legislatie, raportari specifice, documentele prevazute de procedurile interne etc.
  • Parte dintr-o solutie globala – completarea si automatizarea tuturor nevoilor de business plaseaza ERP-ul in centrul nevoii de solutie globala. Companiile isi creaza platforme cu sisteme care sa raspunda propriilor nevoi, iar furnizorii de ERP, inclusiv TotalSoft, se concentreaza sa raspunda tendintei prin dezvoltarea de produse proprii sau prin integrarea unor solutii consacrate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo