Criteriul National

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP

Detii sau reprezinti o companie? De ce sa implementezi un ERP
februarie 16
08:43 2017

Indiferent de domeniul in care activeaza compania pe care o detii sau reprezinti, implementarea unui sistem ERP trebuie sa fie o prioritate. Pe piata economica, aflata in plina expansiune, in care schimbarile sunt la ordinea zilei, implementarea unui ERP ajuta orice manager sau director de companie sa ia decizii de management structurate, gratie unui mod eficient de organizare a datelor si prin furnizarea de rapoarte cu un grad ridicat de acuratete pentru luarea rapida a deciziilor.

In primul rand, implementarea unui sistem ERP este o decizie strategica, menita sa imbunatateasca fluxul de date intre diferitele departamente ale companiei si sa automatizeze operatiuni care, efectuate manual, ar conduce la o pierdere mare de timp si ar provoca erori.

Din pozitia noastra de lider al pietei de ERP din Romania si pe baza informatiilor obtinute in urma derularii de proiecte cu importanti jucatori locali si internationali, un sistem ERP precum Charisma, ia in considerare toate necesitatile unei intreprinderi si modul acesteia de organizare, in vederea atingerii obiectivelor propuse la inceput de an sau trimestrial.

 

Fata de alte sisteme ERP disponibile pe piata romaneasca, Charisma ofera oricarei companii beneficii vizibile rapid:

  • Tehnologie cu mult imbunatatita fata de alte ERP-uri din piata, care se actualizeaza permanent – comunicarea rapida cu sistemele clientului, fara a consuma ore suplimentare de dezvoltare si costuri pentru uniformizarea tehnologiei.
  • Adaptabilitatea la dispozitivele mobile – mai multe module ale sistemului Charisma ERP pot fi folosite, de oriunde, oricand, de pe orice sistem de operare a smartphone-ului (iOS, Android, Windows Mobile). Aceasta facilitate ofera o perspectiva de ansamblu asupra activitatilor din diferite zone, in orice moment si din orice loc: livrari, financiar, vanzari, marketing etc. Mai mult, la TotalSoft preconizam ca nevoia de mobilitate va depasi sfera activitatilor de vanzari, livrari, interventii tehnice, de promovare sau de management si va intra in randul tot mai multor utilizatori, inclusiv de backoffice.
  • Asigura informatie unitara si trasabilitatea documentelor – prin operarea, intr-o singura baza de date, a documentelor tuturor utilizatorilor, care se actualizeaza instant atunci cand informatiile noi sunt introduse.
  • Un sistem ERP precum Charisma ofera eficienta sporita in operatiuni – prin imbunatatirea fluxului monetar si vizibilitatea mai buna a conturilor partenerilor si reducerea / eliminarea erorilor la facturare si/sau livrare. Mai mult, sistemul ERP de tipul Charisma reduce costurile de achizitie si imbunatateste procesele (prin urmarirea performantei per articol si/sau furnizor si permiterea angajatilor responsabili sa se focuseze pe activitatile de negociere cu furnizorii si imbunatatirea calitatii), optimizeaza activitatile de depozit, creste veniturile/vanzarile companiei (prin utilizarea functionalitatilor de tip CRM si automatizarea fortei de vanzare etc.).
  • Are un sistem avansat de securitate.
  • Raportare inteligenta prin acest sistem ERP – proiectia intregii activitati in documente de tipul raportarilor impuse de legislatie, raportari specifice, documentele prevazute de procedurile interne etc.
  • Parte dintr-o solutie globala – completarea si automatizarea tuturor nevoilor de business plaseaza ERP-ul in centrul nevoii de solutie globala. Companiile isi creaza platforme cu sisteme care sa raspunda propriilor nevoi, iar furnizorii de ERP, inclusiv TotalSoft, se concentreaza sa raspunda tendintei prin dezvoltarea de produse proprii sau prin integrarea unor solutii consacrate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro