Criteriul National

Dezastrul Guvernulului Cioloş poate fi bun la ceva

Dezastrul Guvernulului Cioloş poate fi bun la ceva
august 16
14:27 2016

FB_IMG_1470345212395

Inedit -DEZASTRUL GUVERNULUI CIOLOŞ POATE FI BUN LA CEVA!!!

ministri_ciolos_29870100
Dezastrul așa zis-ului „Guvernului Meu ” adică a domnului Klaus Iohannis ar putea să fie folosit ca material de studiu la Universități precum Harvad, Oxford, Cambridge,Standford .

In acest articol, ziarul Criteriul Naţional vă va prezenta pas cu pas cum este posibil acest lucru. În acest scop a decis să colaborez cu domnul Alberto Rodrigues în calitate de cercetător în științele economice şi digitale. Ca să puteți înțelege de ce instituțiile de învățământ de un asemenea prestigiu ar fi interesate în a studia aspecte ce țin de iresponsabilitate şi incompetența unui Guvern o să vă invităm să căutați încă de acum expresia “13 motive pentru care Guvernul Cioloş este un dezastru” “Lovitura pe cele 3 axe Bruxelles -Berlin –București
Acum ca să puteţi vedea în ce fel iresponsabilitatea și incompetența Guvernului care a fost instalat în funcție după tragedia de la Colectiv ,poate deveni un material de studiu pentru Harvad, Oxford, Cambridge, Standford De aceea considerăm oportun să vă spunem următoarele. În urma unor încercări de a cenzura unele adevărur despre care nu se dorește să fie cunoscute, domnul Alberto Rodrigues în calitate de cercetător în științele economice şi digitale a fost motivat să realizeze un material ce poate fi folosit de masteranzi și doctoranzi la disciplina de protecție digitală și informatică ale afacerilor si imagine publice din cadrul Harvard ,Oxford, Cambridge ,Standford  Ca sa puteți înțelege cum a reușit acest lucru, dânsul ne a cerut sa omitem anumite lucrur ce țin de partea științifică și să vă prezentăm doar ceea ce se poate vedea cu ochiul liber .

Până atunci ne explicăm felul în care a fost motivat să realizeze o astfel de lucrare .Ca sa poată avea o listă cu nume sonore a unor ziare străine și instituții…publică o serie de adevăruri despre care nu doresc să se știe atât în diferite ziare cât și în mai multe grupuri private unde este înscris.

acoperiti

Iata ce ne spune chiar dânsul:

„Atunci se credea ca scopul meu și a echipei cu care am realizat o astfel de lucrare era doar de a prezenta acele adevăruri. Partea interesanta a lucrurilor este că nu au avut nevoie să arunce vreo perdea de fum ca să-și ascundă scopurile ,așa cum procedează băieții cu epoleți. Întrucât reacția celor care nu doreau ca astfel de adevăruri să fie spuse,era una violenta ,atunci când le vedeau puse pe hârtie și mai aveau un pic și orbeau .

Din aceste motive nu au putut vedea că principal motivul era de a putea obține unele dovezi de cenzură de care aveam nevoie …În acest context vă mai pot spun că experimentul realizat de către alți cercetători au demonstrat ca atunci cand se publica o lucrare despre “Documente ce au fost cenzurate de către ziarul X ( Ziarul străin) și instituția X ( instituție financiară ,diplomatică ) ,impactul este foarte mare

Aceeași experiență demonstrează că de îndată ce se realizează împreună cu diverse Universități din lume, conferințele ,pe o astfel de tematică a unui număr relativ mare de oameni de afaceri și personalități cu anumită putere de influență trimit reprezentanti ai lor să participe la un astfel de eveniment.

De ce am fost nevoit să dezvălui secretul unor astfel de lucrări?
Încă din 2008 dupa ce Barack Obama a folosit științele digital și a obținut unele rezultate extraordinar ,a încurajat lumea academică, profesioniști și oameni simpli să folosească avantajele într-un mod asemănător. În acest scop a fost realizat si o serie de cursuri online în San Diego California la care au participat cercetatori și profesioniști în științele digitale din toată lumea.
Cu această ocazie ,printre alte leam fost încurajați să folosim o astfel de știința ca sa descurajam abuzurile ,corupția, acte de iresponsabilitate a unor instituții publice etc
Ce avantaje economice aduc astfel de lucrări care au la bază științele digitale ?
Ca sa puteți înțelege mai bine acest lucru o sa vă prezint un exemplu format din două situații :

1)La una dintre ele vom presupune ca se organizeaza un eveniment de transfer de know how despre științele digitale sau informatice. În acest sens Vă garantez ca la un astfel de eveniment indiferent ca este organizat la New York ,.aris , Londra ,Berlin numărul celor care vor participa este relativ mic iar numărul de descărcări a unei cawrti publicate dup eveniment este la fel de mic
2) Însă dacă se organizează un alt eveniment in care se demonstrează în ce fel oamenii simpli pot să se folosească de științele digitale ca să descurajeze sau sa demaşte m pe cei care comit abuzuri și batjocură față de ei ,numărul celor care vor participa este foarte mare.
Acest lucru se întâmplă deoarece oamenii sunt victimele abuzurilor și a  batjocurei peste tot în lume. Astfel de situații se întâmplă zilnic la muncă ,la școală, în comunitățile în care trăiesc etc

Cum am procedat să realizez o astfel de lucrare ce poate deveni material de studiu pentru masteranzii și doctoranzii la disciplina de protecție digitală și informații ale afacerilor și imagine publica ,avându-l ca protagonist pe domnul Cioloș?

Care a fost principala mea sursă de motivare ?

5

Imediat dupa alegerile din 5 Mai am publicat un text unde atrăgeam atenția de necesitatea de a fi elaborată o nouă lege a finanțelor publice locale .În documentul respectiv prezentam printre altele felul in care autoritățile locale pot sa fie motivate sau obligate să implementeze proiecte de la care:

• Să poată obține milioane de euro de la peste 7 surse de venituri  externe
• Să creeze locuri de muncă atât în marile orașe cât și în zonele rurale
• Sa ofere posibilitatea ca elevii și studenții să obțină unele job-uri part time ajutând institutile la care studiază sa obțină facil unele milioane de euro.
Întrucât documentul era de o importanță strategică atât pentru Romania cât și UE am crezut că după ce va fi publicat voi fi felicitat.
Din pacate nu a fost așa, ci dimpotrivă. Am avut un șoc .Cum am publicat materialul respectiv pe contul de facebook a doamnei Clotilde Armand am primit” un pumn în gură „adica am fost banat.
De atunci în calitate de cercetător, urmarind unele sfaturi ce țin de procedura deontologică de a utiliza științele digitale am început pas cu pas să realizez lucrarea. În acest scop într-o primă fază, folosindu-mă de anumite cunoștințe am realizat cele necesare ca atunci când se caută maxim 3 cuvinte care au o anumita capacitate de a trezi interesul oricui, să ajungă la acele adevăruril despre care nu se dorește să se știe .
Ca de exemplu “Manevrele domnului Iohannis “

spaga-620x264
Orcine va dori să citească și să vadă despre ce este vorba o poate face. Cu această ocazie se prezintă în conținut o serie de adevăruri  despre care nu se dorește să se știe. Intrucat cu doar 3-4 lei pe zi, platforma  Facebook duce o informație la un număr relativ mare de alegători de putere 5 X ,atunci se întâmplă următorul lucru.
Din momentul în care ei deschid contul de Facebook, ei văd de exemplu ceva care i șochează iar apoi o invitație ca să caute expresia respectivă .

Întrucât după ce citesc conținutil dau like, share ,în doar câteva zile un astfel de document care pleacă de la un singur computer poate ajunge la zeci și sute de mii de altele!
Din aceste motive , degeaba anumite grupuri  de interese încearcă disperate să cenzureze anumite adevăruri deoarece datorită științei digitale în ziua de azi acest lucru este imposibil.”

Avand în vedere importanța unui astfel de subiect, ziarul nostru va reveni pentru a vă prezenta partea a doua a acestui articol.
Până atunci împreună cu cititorii noștri ne bucurăm de faptul că datorită științei digitale este practic imposibil ca anumite grupurile de interese să cenzureze adevarurile despre care nu doresc să se știe.

777
La final vă reamintim că aceste articole a ufost realizate ca parte introductivă a ceea ce va fi legat de dezastrul Guvernului Cioloș și faptul că ar putea să fie folosit ca material de studiu la Harvad, Oxford, Cambridge, Standford.
Ca atare, nu ratați articolele următoare pentru ca veti invata o serie de lucrurile legat de cum puteți să vă folosiți de științele digitale ca să descurajați sau să demascați abuzurile si batjocura de care sunteti victime la muncă ,la școală ,in comunitățile unde trăiți etc

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu