Criteriul National

DEZVĂLUIRI! Secretul bine păzit al americanilor…

octombrie 10
08:07 2015

 

 

 În doar trei ani, între 1969 și 1972, 12 oameni, toți americani, au pus piciorul pe Lună. De atunci, timp de 43 de ani, niciun pămân­tean nu a mai ajuns acolo. Motivul? Simplu, ni s-a interzis să ne mai vizitam satelitul. Îi „deranjăm” pe cei care sunt acolo de foarte multă vreme și le incurcăm planurile pe care le desfășoară cu noi, cu planeta noastră, cu sistemul nostru solar. Chiar sunt alte ființe acolo?

farsa-pe-Luna

Astronomul rus Evgheni Arsiukin și matematicianul ufolog Vladimir Ajaja, în filmul documentar difuzat pe canalul rusesc de televiziune RTR, susțin acest lucru cu toata fermitatea, adu­când în sprijinul afirmației lor dovezi concrete.

image-2009-07-18-5973868-0-urmele-lasate-apollo-14

 

Cotidianul Pravda a publicat și el o serie de destăinuiri și fotografii despre clădirile aflate pe partea nevă­zută a Lunii, despre entitățile extraterestre care ar fi acolo și despre mașinile lor ciudate, enigmaticele OZN-uri, care ne dau atâta bătaie de cap. Dar există așa ceva acolo sau sunt doar fabulații? Americanii care au ajuns pe Lună spun ceva în acest sens? Au vazut ei ceva, atunci cind au ajuns acolo?
In mod bizar, filmele facute pe Lună de unele echipaje au. dispărut din arhive, ca și cum am vorbi despre niște banale înregistrări video făcute undeva, aiurea. Treptat însă, anumite lucruri, ținute secrete timp de trei-patru decenii, au început să transpire. Pe timpul misiunii Apollo 11, de la 20 iulie 1969, în legăturile radio dintre Neil Arm-strong, Buzz Aldrin și Centrul de control au fost douaă minute de tăcere, justificate inițial de NASA prin apariția unei supraîncălziri a aparaturii, apoi prin faptul că pulsul lui Armstrong ajunsese la 140 de bătăi pe minut, fapt pentru care „i s-a transmis o frază codificată”.
urma-armstrong
Dupa 40 de ani, s-a aflat ca totusi, în cele două minute, între Lună și Pământ s-au purtat discuții aprinse. Lui Neil i-a crescut, într-ade­văr pulsul brusc, deoarece acesta a văzut ceva ce i-a tăiat respirația și l-a făcut să strige la colegul său.
Iata o parte a convorbirilor:

„Armstrong: Ce a fost asta? Ce dracu a fost asta? Asta e tot ce vreau sa știu!

Controlul misiunii: Ce se întimplă acolo? (întreruperi, paraziți) Apollo 11, mă auzi? Ce se întâmplă?

Apollo 11: Chestiile alea sunt imen­se, domnule!. Enorme. Oh, Doamne! Nu-mi vine să cred! Repet, mai sunt și alte nave spațiale aici., aliniate pe marginea cealaltă a craterului! Ei sunt pe Lună și ne privesc acum!

Armstrong & Aldrin: Astea sunt lucruri gigantice. Nu, nu, nu este o iluzie optica. Nimeni nu va crede asta!

Houston: Ce. ce.ce.? Ce naiba se întâmplă? Ce s-a intimplat cu voi?

Armstrong & Aldrin: Ei sunt aici, sub suprafață.

Houston: Ce e acolo? (paraziți, emisie întreruptă, interferențe) Controlul cheamă Apollo 11.

Armstrong & Aldrin: Am văzut niște vizitatori. Ei au fost aici pentru un timp, observând instrumentele.

Houston: Neclar! Repetați ultima informație!

Armstrong & Aldrin: Spun ca aici sunt și alte nave spațiale. Sunt aliniate pe marginea cealaltă a craterului!

Houston: Repetați, repetați comunicarea!

Armstrong & Aldrin: Am conectat transmisia automată. Îmi tremură rău mâinile și nu mai pot face nimic. Încercăm să filmăm. Dar, dacă aceste camere nu vor înregistra nimic, cine ne va crede?

Houston: Ați înregistrat ceva pe film?

Armstrong & Aldrin: Nu avem niciun film la noi. Am făcut trei fotografii. Farfuriile zburătoare sau ce-or fi ne-au stricat filmul.

Houston: Aici controlul. Unde sunteți acum? Ce-i cu gălăgia asta despre OZN-uri? Terminat

Armstrong & Aldrin: Au aterizat aici. Sunt aici și ne privesc. Se uită la noi.

Houston: Oglinzile, oglinzile le-ați instalat?

Armstrong & Aldrin: Da sunt puse unde trebuie. Dar oricine a venit cu navele alea spațiale, cu siguranță mâine poate veni să ni le demonteze. Terminat”.

Să mai amintesc ceva pe final, faptul că această discuție a fost recepționată atât de ruși, care urmăreau îndeaproape misiunea, cât și de diverși radioamatori de pe glob și că, într-un interviu, Armstrong a declarat că, înainte de plecare, au fost avertizați că pe Luna vor întâlni ceva.

 

Surse foto www.lovendal.ro,www.enational.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul