Criteriul National

DEZVĂLUIRI! Secretul bine păzit al americanilor…

octombrie 10
08:07 2015

 

 

 În doar trei ani, între 1969 și 1972, 12 oameni, toți americani, au pus piciorul pe Lună. De atunci, timp de 43 de ani, niciun pămân­tean nu a mai ajuns acolo. Motivul? Simplu, ni s-a interzis să ne mai vizitam satelitul. Îi „deranjăm” pe cei care sunt acolo de foarte multă vreme și le incurcăm planurile pe care le desfășoară cu noi, cu planeta noastră, cu sistemul nostru solar. Chiar sunt alte ființe acolo?

farsa-pe-Luna

Astronomul rus Evgheni Arsiukin și matematicianul ufolog Vladimir Ajaja, în filmul documentar difuzat pe canalul rusesc de televiziune RTR, susțin acest lucru cu toata fermitatea, adu­când în sprijinul afirmației lor dovezi concrete.

image-2009-07-18-5973868-0-urmele-lasate-apollo-14

 

Cotidianul Pravda a publicat și el o serie de destăinuiri și fotografii despre clădirile aflate pe partea nevă­zută a Lunii, despre entitățile extraterestre care ar fi acolo și despre mașinile lor ciudate, enigmaticele OZN-uri, care ne dau atâta bătaie de cap. Dar există așa ceva acolo sau sunt doar fabulații? Americanii care au ajuns pe Lună spun ceva în acest sens? Au vazut ei ceva, atunci cind au ajuns acolo?
In mod bizar, filmele facute pe Lună de unele echipaje au. dispărut din arhive, ca și cum am vorbi despre niște banale înregistrări video făcute undeva, aiurea. Treptat însă, anumite lucruri, ținute secrete timp de trei-patru decenii, au început să transpire. Pe timpul misiunii Apollo 11, de la 20 iulie 1969, în legăturile radio dintre Neil Arm-strong, Buzz Aldrin și Centrul de control au fost douaă minute de tăcere, justificate inițial de NASA prin apariția unei supraîncălziri a aparaturii, apoi prin faptul că pulsul lui Armstrong ajunsese la 140 de bătăi pe minut, fapt pentru care „i s-a transmis o frază codificată”.
urma-armstrong
Dupa 40 de ani, s-a aflat ca totusi, în cele două minute, între Lună și Pământ s-au purtat discuții aprinse. Lui Neil i-a crescut, într-ade­văr pulsul brusc, deoarece acesta a văzut ceva ce i-a tăiat respirația și l-a făcut să strige la colegul său.
Iata o parte a convorbirilor:

„Armstrong: Ce a fost asta? Ce dracu a fost asta? Asta e tot ce vreau sa știu!

Controlul misiunii: Ce se întimplă acolo? (întreruperi, paraziți) Apollo 11, mă auzi? Ce se întâmplă?

Apollo 11: Chestiile alea sunt imen­se, domnule!. Enorme. Oh, Doamne! Nu-mi vine să cred! Repet, mai sunt și alte nave spațiale aici., aliniate pe marginea cealaltă a craterului! Ei sunt pe Lună și ne privesc acum!

Armstrong & Aldrin: Astea sunt lucruri gigantice. Nu, nu, nu este o iluzie optica. Nimeni nu va crede asta!

Houston: Ce. ce.ce.? Ce naiba se întâmplă? Ce s-a intimplat cu voi?

Armstrong & Aldrin: Ei sunt aici, sub suprafață.

Houston: Ce e acolo? (paraziți, emisie întreruptă, interferențe) Controlul cheamă Apollo 11.

Armstrong & Aldrin: Am văzut niște vizitatori. Ei au fost aici pentru un timp, observând instrumentele.

Houston: Neclar! Repetați ultima informație!

Armstrong & Aldrin: Spun ca aici sunt și alte nave spațiale. Sunt aliniate pe marginea cealaltă a craterului!

Houston: Repetați, repetați comunicarea!

Armstrong & Aldrin: Am conectat transmisia automată. Îmi tremură rău mâinile și nu mai pot face nimic. Încercăm să filmăm. Dar, dacă aceste camere nu vor înregistra nimic, cine ne va crede?

Houston: Ați înregistrat ceva pe film?

Armstrong & Aldrin: Nu avem niciun film la noi. Am făcut trei fotografii. Farfuriile zburătoare sau ce-or fi ne-au stricat filmul.

Houston: Aici controlul. Unde sunteți acum? Ce-i cu gălăgia asta despre OZN-uri? Terminat

Armstrong & Aldrin: Au aterizat aici. Sunt aici și ne privesc. Se uită la noi.

Houston: Oglinzile, oglinzile le-ați instalat?

Armstrong & Aldrin: Da sunt puse unde trebuie. Dar oricine a venit cu navele alea spațiale, cu siguranță mâine poate veni să ni le demonteze. Terminat”.

Să mai amintesc ceva pe final, faptul că această discuție a fost recepționată atât de ruși, care urmăreau îndeaproape misiunea, cât și de diverși radioamatori de pe glob și că, într-un interviu, Armstrong a declarat că, înainte de plecare, au fost avertizați că pe Luna vor întâlni ceva.

 

Surse foto www.lovendal.ro,www.enational.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo