Criteriul National

Diagnoza auto Bucuresti- inovatie si operationalitate

Diagnoza auto Bucuresti- inovatie si operationalitate
mai 08
21:19 2019

Realizand o diagnoza auto Bucuresti sau o regenerare filtru particule puteti avea certitudinea ca nici o eroare nu a ramas nedescoperita. Echipa de specialisti presteaza servicii de calitate si respecta cu precizie standardele europene. Si pentru ca le place sa fie eficienti in tot ceea ce fac activeaza prompt si rapid  clientilor servicii complete, reducand considerabil durata reparatiile care au loc la service.Accesati site-ul https://soft-auto-bucuresti.ro/ si verificati cu atentie toate informatiile disponibile online.

diagnoza auto

Datorita calitatii si promptitudinii cu care se efectueaza o diagnoza auto Bucuresti lucrarile prestate de Soft Auto Bucuresti ii claseaza pe un loc de top in randul preferintelor clientilor. Aceasta echipa cauta sa se dezvolte mereu din punct de vedere profesional si sa-si imbunatateasca in mod frecvent cunostintele tehnice prin calitate si inovatie. La atelier veti fi intampinati de un personal calificat, care a urmat cursuri de specializare pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile aparute in domeniu. Ei isi doresc sa atinga standardele tehnice cele mai inalte in activitatea de service auto.

Iar daca serviciile oferite se desfasoara in deplina siguranta, inseamna ca aveti toate motivele pentru care ar trebui sa colaborati cu aceasta firma, pentru a efectua o diagnoza auto Bucuresti de exceptie.

O data cu dezvoltarea tehnologica toate masinile sunt dotate cu unitati de comanda, care realizeaza legatura intre componentele de baza. Atunci cand sistemul performant de la bord sesizeaza aparitia unei reale probleme va inregistra rapid un cod de eroare, ce actioneaza ca alarma. Nu tratati cu indiferenta acea defectiune deoarece daca nu este eliminate la timp, s-ar putea agrava.

 

Primul pas in realizarea unei diagnoze computerizate este citirea de erori, apoi urmeaza verificarea parametrilor in care functioneaza componenetele sistemului. Atunci cand se detecteaza o problema trebuie sa luati masuri imediate pentru reparare. Procesul de diagnoza auto poate fi destul de dificil in anumite situatii in care nu se inregistreza o defectiune care de fapt exista.

Imaginea service-ului Soft Auto Bucuresti este una demna de apreciat dat fiind faptul ca aici lucreaza doar un personal specializat care face eforturi constant pentru a va oferi servicii profesionale, pentru orice model de autoturism. Aceasta operatiune se defineste ca fiind totalitatea procedurilor ce constau in verificari si masurari efectuate cu scopul de a identifica orice defectiune, chiar si una cu un grad de complexitate scazut. Procedura in sine se realizeaa prin intermediul unui software, program computerizat, de ultima generatie.

In ultima vreme, diagnoza auto a devenit o activitate de service auto absolut necesara avand in vedere ca aproape toate autovehiculelor sunt echipate cu mai multe sisteme electronice. Atunci cand o componenta nu mai functioneaza in parametrii normali, intreg sistemul intra pe avarii, semnalizand faptul ca aparut o defectiune la bord. Remedierea acelei probleme va reda confortul dorit si libertate de miscare.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei